Aktuálně: 2 700 inzerátů263 017 diskuzních příspěvků19 185 uživatelů

Třetí víčko

kometa
kometa správce
11.04.2025, 14:17:16 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 11.04.2025, 13:41:06

Tak mi cosi píchla Dexonu a Almiral..

Hele, mě jednou odvezli ze školy, když jsem v kabinetě chodila po čtyřech. Píchli mi něco do žíly - ostuda, nepamatuji si, co to bylo, taky jsem měla jiné starosti, ale okamžitá úleva - mohla jsem se narovnat a odejít po dvou, i když trochu roztřesených. (od té doby chápu feťáky). 

Buggyra
Buggyra 11.04.2025, 14:46:28 xxx.xxx.198.226

Nemluvím o šlaše, ale o otoku. To může být otok od bolavého zubu nebo třeba včera jsem si chladila předloktí, nechala jsem ruku na brance, aby se hříbě nezranilo o hranu, no tak na tu hranu natlačil ten malej syčák aspoň mou ruku, že… to je jako čistě na splasknutí otoku, tak to pak méně bolí, páč to méně tlačí. Ale jak říkám, ledviny, záda, tam prostě chlad nepatří…

Daja
Daja 11.04.2025, 15:29:46 xxx.xxx.121.121
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 11.04.2025, 13:41:06

No Bobík vau🫨.

No vy jste dopadla, auuu😵‍💫.

Už ať to povolí, držím všech dvacet prstu. Čtu to tady od začátku a fakt už je to dlouho.

Napíšu co se stalo moje mu Bišonkovy. Ráno jde ven čurat a začal z ničeho nic řvat, fakt pes řval bolesti a stočil se ve stoje do klubíčka. No já chvíli jsem ho nechala , ale mezi tím sehnala tady vesnického veta a honem jsem se psem za ním jela. Myslela jsem, že má mrtvičku a pokud to potvrdí vet, tak ho nechám uspat ( vypadalo to moc zlé). Přijedu k němu, vyšetří vet a pes ani nepíp až úplně na konec zařval. Diagnóza byla řečena, že pes má v prdelky páteř. No dal mu injekci a Bišonek do půlnoci úplně v pohodě. Tak druhý den ještě dvě injekce a už nikdy neměl bolesti. 

Já se s klouby léčím od narození a i s páteří a tak povídam vetovy , že vím když budu mít zase bolesti kde si mám zajít pro pomoc protože když já mám problém tak musí čekat dlouho než injekce, zabere a pásový zabral hned. 

Tak šup, šup na veterinu 😆 a bude líp.

Vahine
Vahine 11.04.2025, 15:42:18 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 11.04.2025, 15:29:46

Dájo, jestli máš elektrickou dečku, tak mu ty záda zahřívej a bude brzo zase dobře. To pomáhá mně i běloušovi. Tuhle si hrál na štěně a skákal do výšky. Taky ho záda trochu bolela a přerušované nahřívání ( zapnout a za chvíli zase vypnout na jedničku, abys ho neupekla) mu udělalo dobře. Před lety spadl při výskoku na gauč na bok, a to ho bolelo tak, že vypustil měchýř a nechtěl chodit a taky mu nahřívàní pomohlo. A to bylo vidět i na rtg snímku, že měl záda hnutá. 

Moje zkušenost. 🫡

kometa
kometa správce
11.04.2025, 15:45:50 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.04.2025, 14:46:28

Nemluvím o šlaše, ale o otoku

Rozumím. Na akutní zánět studeno ano. Ale u bolavých zad je prostě jinak. Protože křeč svalů a ty potřebují teplo.

Vahine
Vahine 11.04.2025, 15:49:10 xxx.xxx.191.9
Bobca:

děvčata…já ráno od 5 vzhůru..budík na 6,tak už jsem nechtěla usínat na tu chvilku..Abych si v 6 vzala tu Doretu..Vstávání hrozné..Do koupelny jsem šla zalomená jak malajský šíp..v noci x-krát vzhůru..sprchu s obtížemi..řeknu to natvrdo-ani jsem si nemohla utřít zadel…Říkám si"co se děje"?Venku černo..Vyšla jsem si po půl 7 pro auto-už bolavá..dojela jsem,ale 2x mě skolilo na schodech k ordinaci..Tam jsem normálně nemohla stát na nohách..Vleže mi zkontroloval reflexy..to šlo..Začla jsem mu říkat,co a jak,že se nemůžu otočit…A on-že mi věří,že mám bolesti,ale že mám ty vyhřezlé plotýnky..na rentgenu vidí,že je to tak na operaci..Já na něho,že kapačky?? že to zkusíme..Po neděli jdu lehnout na neurologii ve FN v Ol..Chtěl mě hned objednat k neurochururgovi ohledně operace,ale že teda zkusíme ty kapačky napřed,pak bych šla ještě na MR-ta byla před 6 lety..Měla jsem 12mm na jedné straně a asi 7 na druhé.takže mě to náhle dostalo..Vysvětlil mi-když jsem řekla,že jsem se snažila víc chodit,že chci zhubnout,a že mi po 100 metrech záda bolí,že si musím někde sednou..že tam ten tunel mezi obratlama mám natolik úzký,že mi nemůže protékat krev..a jak si sednu,nebo zohnu,tak ta krev se rozproudí..Prostě mě(koho co?)🙂ta operace asi nemine..6dní do sebe cpu 3x denně 2 prášky-ani po opichu žádný efekt…jsem mu řekla,že akorát včera-po těch 6 dnech mi to trochu polevilo,že jsem šla si nakoupit aspoň pečivo a toaleťák…ale dnes bylo hnusně,tak asi i počasím snad..No holky,nic mi nedal momentálně na bolest,nemohla jsem ani dojít k autu..Stavila jsem se v lékárně,a tam už jsem šla s podlamujícíma se kolenama..cestou domů mi brněly nohy..čekala jsem,že zastavím..No,došla jsem dom-po schodech se mi fakt ty kolena podlamovala…mám ty kyčle jak na vodě-chodím jak kačena..Dala jsem si Aulin-můžu místo Meloxicamu..Jo,napsal mi cosi na brnění..Siranalen..všude jen náhražka- pregabalin..prý je to to samé..týden jeden večer,pak 2x denně..Aulin zatím nezabral..čekám dnes,nebo zítra termín…Tak jsem se těšila,že už to polevuje😟

Bobčo, to je hrozné, musí to bolet pekelně a rozhašený to máte pěkně! 🙈 doufám, že kapačky zaberou tak, aby ten pohyb tolik nebolel 🍀 držte se!

Sardullah
Sardullah 11.04.2025, 15:58:05 xxx.xxx.189.104

Hele holky já teda naštěstí (musím zaťukat) plotýnky v cajku, ale tak si říkám, že když už je takovej posun, tak to už se asi jinak než operací vyřešit nedá…nebo jo?….v každém případě do nějakého vyřešení by bylo fajn dostat nějaký super drogy, aby se s tím dalo fungovat.

Tak když nebudu brát nějaký injekce, infuze, tak nějakej fakt dryják… Tramal nebo Vicodin…

kometa
kometa správce
11.04.2025, 16:09:40 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.04.2025, 15:58:05

Jenže jde o to, že ta vyhřezlá plotýnka může začít tlačit na míšní nerv - viz já výše.

Daja
Daja 11.04.2025, 16:50:11 xxx.xxx.121.121
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 11.04.2025, 15:42:18

Jeee jak velice ráda bych mu ty zádíčka zahřívala, ale Bišoneček se dožil 16 let a už +- 5 let tady není 🥺.

Zkusím se nahřívat já, ale za ty roky jsem už vyzkoušela vše a někdy úlevy to a někdy zase ono, ale déčku má a už i na chystaná.

Vahine
Vahine 11.04.2025, 19:34:01 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 11.04.2025, 16:50:11

Promiň, já myslela…ale někdy je lepší nemyslet…🙈

No snad Ti nahřátí uleví. Na sebe používám buď dečku infra lampu, ale když je problém, jako máš Ty a nebo teď Bobča, tak nevím. To bych konzultovala s dr.

Daja
Daja 11.04.2025, 20:18:42 xxx.xxx.121.121
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 11.04.2025, 19:34:01

Nic se neděje i když sem tam , když začneme s mužem vzpomínat na všechny naše pejsky, tak i ta slza upadne😭.

Jojo celoživotně na prd, ale co už? Prostě jedem dál, že jo👍.

lesnizinka
lesnizinka 11.04.2025, 22:22:33 xxx.xxx.91.175

Smarjá Bobeš, jak to tady čtu…vždyť to jde spíš od 10 k 5👎😟Nevím, co jí dávají, ale holky, neměla by dostávat kortikoidy? Teďka akutně, injekčně? Někde jsem četla doktora, který psal, že s dobrou fyzioterapií se teď dá operaci vyhnout. Jenže k dobrému fyzioterapeutovi, se člověk dostane na objednání tak za půl roku🙄

Já…tento týden opět nestíhám(jakové překvapení, že?😏) Každý den ten koncert. Včera poslední tedy, předtím jsme museli ještě do Hradiště do banky, tedy Tom, tak jsme jeli o dost dřív. No a: cca před 3 týdny jsem si zase píchnula větev do oka, nic hrozného, ale pořád mě tam něco ještě řezalo, tak jsem šla vypláchnout a kouknout na to oko. A pod horním víčkem, na bělmu, jsem místo haluze😉 našla flíček, takovou hnědou tečku. Kouknu na NET, jestli by to mohlo být od píchnutí, protože jsem si uvědomila, že jsem to tam viděla už na podzim, kdy jsem se píchla fakt moc. Oko mě přestalo bolet a já jsem na to zapomněla a našla to teď znova. No nezmiznulo to právě. A NET mi zrovna vyplivnul fotky melanomu(které tam vypadaly stejně, jako ten můj flíček) I když jsem si říkala, že je to přece blbost, aby se udělal zrovna pod víčkem - na místě, kam slunko prostě nesvítí?!? A sakra mě, co chodí třičtvrtě roku s kloboukem na hlavě?!? Tak mi Tom řekl, ať zkusím vlézt k očařovi, kam ho jeho mudr. doporučil na brýle, někdy před 5 rokama. Koukli jsme jak ordinuje a zrovna v ten čtvrtek měl prodloužený až do 18h. Tak jsem si tam v půl čtvrté sedla, klepala se jak ratlík a přemýšlela, jestli raděj nezdrhnout. Když vyšla někdy za půl hoďky sestra, tak jsem jí vysvětlila, o co jde, jestli by se mi na to očař nekouknul. Že se zeptá. Pak mě zavolala, něco poměřila, něco fouknula do očí, prd vím, nikdy jsem na očním nebyla. Takže bylo jasné, že mě veme. Sedělo tam cca 8 lidí, chodili pořád dovnitř- ven, někteří byli odbavení rychle, někteří tam zase byli hrozně dlouho a mezitím tam zase vešlo x lidí. Vzal mě po 17h. No a jak jsem v té čekárně seděla, jsem si najednou vzpomněla na tu ropuchu a napadlo mě, jestli ten flek nemohl nějak způsobit ten jed od ní. Jenže jsem si zaboha podle ničeho nemohla vzpomnět ani kdy to bylo, ani které oko🙄 Hledala jsem různě ve zprávách, co jsem komu psala, ale nic jsem nenašla, tak jsem psala i vám. Mudra kouknul a první mě ujistil, že pigmentace to je, ale melanom ne, ten je prý skoro černý. To vím, že po těle jo, ale na fotkách těch očí nebyl. A není to ani od píchnutí, ani od ropuchy. Mám to sledovat, kdyby to rostlo, nebo tmavlo tak hned přijít. Mezitím, co mi měřil dioptrie, jsme se bavili o tom, že k doktorům nechodím a že jsem se odhodlala, mě stálo hodně přemáhání(jelikož jsem měla zprvu vůbec problém mu říct, s čím tam jdu, začínala jsem hyperventilovat, takže chápal…prostě u doktora jsem já totál hysterka, nedávala jsem už tu sestru, co mě chystala. Na konci říkal: napíšu vám zprávu, ale vy ji k obvoďákovi stejně nezanesete, že? Ne, to určitě nezanesu. No nevadí, tak pro vás, aby jste si mohla jít vyřídit brýle, ale stejně asi zůstanete u těch z drogerky, že? Nevadí, to je v pořádku, stačí vám ty dvě dioptrie, co jste si teď naposled koupila. Dole pan doktor má taky z drogerky různé dioptrie+-, asi osmery a mění si je podle toho, v jakové kondici zrovna oči má😉 

Takže já jsem na rozdíl od Bobi dopadla uf…dobře👍Už jsem se viděla bez oka👎Hluchoslepá, fakt super😏

No a dneska honem s mamkou na nákupy a odpoledne jsem vysazovala papriky do skleníku. Zítra, až z něj okape závlaha, kterou jsem tam nechala stříkat tři hodiny, tam vysadím okurku, která mi už doma vyrobila tři hadovky(dvě už jsme snědli) a nějak tam musím vyrobit ohrádečku a přestěhovat tam i rajčata, než půjdou ven. Chtěla jsem je ještě přesadit do větších květináčů, ale to asi nepůjde, jsou to děsně slabé, pokroucené chudinky…dolámaly by se.

Bobca
Bobca 12.04.2025, 06:58:32 xxx.xxx.20.192

děvčata,víte v čem je taky zakopaný pes?..Já bych se nechala objednat klidně hned na tu operaci-nabízel mi hned toho neurochirurga..Proto já tak lpím na té Olomouci..Kdyby mě odvezli do Šternberka a já tam zůstala,tak už by mě nepřevezli do Olmika..To všechno POSRAL ten neurolog v ten čtvrtek.Mohlo být už líp..ve středu jsem chodila pomaličku po náměstí-posedávala-šťastná,řže je to na dobré cestě..Jen při určitém pohybu mi to vystřelovalo a při tom otáčení se v noci..Ale!.Ví,co tam mám,a on se mnou cvičí,jako při prvním vyšetření--hýbe mi kloubama(chytne nohu,a točí mi s ní v kyčli-a zatlačte pproti ruce)..no a to mi zablokovalo ty kyčle,že nemůžu chodit a podlamují se mi ta kolena..Ještě mi vysvětloval proncip té bolesti,když chodím..Že mi ten kanálek nepropouší krev,a pak ,a když sipak sednu,nebo předkloním,tak se ta krev rozproudí..Proto mi nabízel,že stejně na tom stole skončím-viděl retgen!! Já jako bolesti nemám až tak..dá se to..Už jsem si vzala zase v 6 hodin ty 2 Dorety..no a pak po snídani bude ten Meloxicam a ostatní..Jsem domluvená se sousedkou,že dojde,kdyby měla přijet rychlá,tak se ke mě nedostane(ona má klíče od všeho)Ale její chlap dojede asi odpoledne z práce,takže pokud to bude nutné,tak mě tam hodí..Jenže já nevím..Reni!! jestli mi ta jedna kapačka pomůže odblokovat,a pojedu domů,nebo si mě tam nechají..Já fakt potřebuju tu Olomouc..Jedině,že bych tam znovu zavolala..zkusím to..taky jsem akutní..sestra mi řekla včera,že mě nemůžou přijmout,že ma jí plno,a že v pondělí budou mít příjmy..ale asi bych chtěla mluvit s doktorem

Takhe..My máme jet toho 6.(já se prve spletla,že 2.) na ten wellnes..zrušit se to dá asi 14 dní předem..Jaruš mi to zaplatila!(9000 pro obě na 3 noci-my si to vždycky prodlužujem,aby to stálo za to)..Ona měla jít na operaci s kolenem v lednu.všechno vyřízené a dostala chřipku jak blázen..Tak jí to přeložili na srpen..Tak mě poprosila,že by ještě tak chtěla…že mi to zaplatí,že je tam boží bazén,ty pivní a bylinkové koupele..atd..řešíme to,že se může stát-že nevím-že to budem muset zrušit..Vím já,jestli mi ty kapačky-proto jsem je zvolila-pomůžou na nějaký čas?to bych stihla..že mi bude nosit jídlo do pokoje,hlavně aby jí tam někdo zavezl..Po dánici kolem 200 a po “staré” asi 180(ale tam se víc požívají víc nohy zaseAle od Třince je to taky samá zatáčka…Jarča je neskutečně hodná a vstřícná ženská,jezdíme spolu 2x do roka..vynechaly jsme,že já byla s koleny a jí čekala v lednu ta operace.Chtela bych jí vyhovět,ale pokud nebudu dobrá..👎.Chlap jí nikdy nikde neveme,dřív žárlil i na mě,že ji beru(bůhvíkam jezdíme a tak),ale pak se musel smířit..Ale dá jí to pěkně vyžrat..Zavolám tam,kdy nejpozději to zrušit..Ale nevím,kdy by mě vzali na tu operaci-vím,že 6 týdnů se nesmí sedět-jen na WC prý…..Myslím,kdybych to wellnes zkusila přeložit…Takže všechno je v očekávání…

Promiňte tu litáni😟

Bobca
Bobca 12.04.2025, 07:09:40 xxx.xxx.20.192

Jo,Buggyro-nateklé nemám nic,jen nemůžu hýbat nohamaCodím s berlama po 10cm..ale do pračky jsem si dal,poprosím sousedku pak,ať mi to pověsí..to už bych neriskovala,skládám do myčky,pak ji jen zapnu a prdím na to..Jinak polehuju,ale nemůžu pořád!tvrdnou mi kolena-s těma hýbu na posteli..četla jsem,že pokud týden nehýbeš,prodlužuje se návrat..a čím dýl,pak se to nedá napravit-Myslím po operaci....Ještě jsem to konzultovala navečer s mou obvodní..a že pokud cítím nohy a nebrní,že ať počkám do rána..Ptala jsem se jí,když mi ona cosi píchala,tak by zas do mě cpali něco jiného..Neměla jsem u sebe u ní nic,ani kabelku,zprávu.když mě chtěla poslat okamžitě..a nahoru pro to bych už fakt nevylezla…Prostě to bylo "teď hned..tak já na sebe hodila podprdu rifle..vestu a jala se plazit dolů…To jsem ještě i  k tomu autu došla..až jsem vylízala,tak mě to szazilo na zem..Byla jsem ráda,že mi kluk pak pomohl do schodů..Nedošla bych-ani po těch schodech..jsem si nechala snést berle..a uvažuju i o vozíku,abych se mohla obstarat…Pokud by to bylo v tomhle stádiu,si myslím,že bych to do toho úterka mohla vydržet..

Coudas
Coudas 12.04.2025, 08:53:59 xxx.xxx.120.7

Jdu se “vybl…” ze včerejšího zážitku. Ani ne proto, že by to bylo něco zásadního, nebo bych to potřebovala, ale protože to je prostě přesně to, proč nesnáším koňáky a proč chci sebe odstřihnout od jakýchkoliv diskuzí, internetu obecně, už je to na mě prostě moc. Večer kolem půl šesté mi přišla sms, že by “akutně” potřebovali převézt koně. Akutně na závody, uz pro mě první “pfffffrrrr”, když to není zdravotní. Že kůň normálně nastupuje (cha cha), ale půjčený vozík smrděl po kozách a tak ho tam za hodinu nedostali, a že to je ta a ta, co jsem u nich jednou (asi před 8 lety) byla na vyjížďce. Jo jo, kazdej si vzpomene, jen když něco potřebuje, klasika. No tak jsem odepsala, že jo (stejně mám houno co na práci) a vyjela jsem. Pojezdila jsem jim trávník a hadici, prostě koňák s naším vrtulníkem je dlouhej. No a slečna vyzbrojená bičíkem začala nakládat, kůn čau babi, nejdu. Přesný přiklad toho “kůň normálně nastupuje”. Nebudu to rozpitvávat, slečně se nedařilo, zkusila jsem to já, ale slečna už byla přesvědčená o tom, že vlastně nakládat nechce a má toho už dost. Navíc protože vím, o koho jde, jsem do koně, který si usmyslel, že jsem se ho “dotkla”, protože přes člověka se nechodí, nechtěla příliš hrabat a něco mu vysvětlovat, když už kůn byl na převýchově, a slečna je outlocitná. Takže po deseti minutách mého snažení  slečna prohlasila, že už to nechce, a když se v mé hlavě rodila věta, že to doděláme aspoň tréningově, protože bude při příštím nakladání problém, řekla, že to chce trenéra. To naprpsto zlomilo moje ego, řekla jsem OK, koně napůl ve vozíku jsem vycouvala ven, “práskla” jsem rampou, vzala pětiklíště a jela uražená domů. Nejvíce utrpělo mé ego v tom, že já, která “umím” naložit i vypatlaného magora, kterej se staví na zadní a padá na záda, nebo v 8 měsíci těhotenství vynese do vozíku na rameni hucula, jsem koně “nemohla” naložit. Ne že bych to nedokázala, ale prostě jsem k tomu neměla příležitost, a radši si zavolají “trenéra”. Ať si zavolají. Ale trenér v tomhle případě nic nevyreší. Rozvedla bych to, ale zdejší koňáky jsem popudila již dostatečně, stejně jenom fňukám, všechno dělám špatně, poradit neumím. Příště je rovnou odkážu na nejlepší přepravkyni v okolí, ta umí vše daleko nejlíp. Jdu radši ven.

Všem se zdravotními problémy přeji brzké uzdravení.

🫡

Canka
Canka 12.04.2025, 09:47:31 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Teda Bobi,ty jsi dopadla😔To mě mrzí…nemám ti tam poslat nějakého hezkého svalnatého maséra bez trička,co by se ti snažil aspoň trochu ulevit?😂Neee promiň,snažím se to zlehčit,chápu,že to bolí..ale vážně jsem se od známé dozvěděla,že existuje taková služba(zcela nevinná samozřejmě😂)a že jí pravidelně využívá,když jí něco bolí😂

Coudas tohle jsem na závodech zážila tolikrát,když jsme jezdili..moje kobča je naprosto bezproblémová a chodí krásně,prostě jsem jí to naučila a nikdy neměla důvod mi nevěřit a šla za mnou..ale když jsem kolikrát viděla,jak ty koně nakládají nasilím,biče,řev,vztek…kůň oči navrch hlavy..a člověk byl pak nejhorší,když na to upozornil mebo chtěl pomoct…ale to jsem byla mládě ještě..teď věřím,že se to na závodech už neděje,že tohle by nikdo nedovolil..

A když si vzpomenu,když jsem tenkrát jela pro malou Ričí(ta zrzavá mini ponička) a jela se mnou paní,co vlastnila ten přepravák a ta byla stejně z ní rozněžnělá jako já😂No ale chtěli jsme jí naložit a malá se bála..a já jí chtěla z toho místa opravdu co nejdřív odvézt. No a tak jsme se na sebe s paní zasmáli,protože nám oběma došlo,jaky je to prcek a jak je vlastně snadné jí naložit..drapli jsme ji každá z jedné strany,nadzvedli a dali do vozíku😂

Jinak teda mě pěkně našvali z tý půjčovny toho auta z Chorvatska..včera se mi vrátila ta vratná záloha..a myslíte,že se mi vrátila celá?Hajzlové jedni..auto jsme vrátili bez jediného škrábance se skoro plnou nadrží a strhli mi 3200,- kč😠Snažila jsem se tam dovolat,psát..a nic..chtěla jsem vědět,z jakého důvodu mi to strhli…tak jsem zvědavá,jestli se ozvou frajeři..  

lesnizinka
lesnizinka 12.04.2025, 11:14:43 xxx.xxx.91.175

Niki, jako, že jste tam na místě zaplatily půjčovné a ještě navíc vám ztrhnuli tohle?Já už jsem právě zapomněla, jak jste to nakonec platily jen si pamatuju, že jsi psala o té ztrhnuté a doufaje, že taky vrácené záloze. By mě zajímalo, jestli se to dá nějak řešit. Zkusila bych se zeptat přímo v bance. 

Bobča…Bobi, tohle je názorný příklad, proč nejít k doktorovi🙄 Já vím, posílala jsem tě i já, ono s plotýnkou je to těžké, člověk si to nijak sám vyléčit nemůže, stejně jako já jsem věděla, že kdyby to byl melanom, sama to nevyřeším a odkládáním bych se mohla dostat do průšvihu, který už řešit nejde. Mě to teda dopadlo dobře, řekla bych kupodivu, ale asi tím, že očař jaksi nemá co pokazit, pokud ti nejde zrovna operovat oko😏Na opichy při bloklé páteři chodí všichni a pořád, mám kupu známých, co jsou tam imrvere. Se zády, taky rukama, nohama a vždycky dobré. No a nechci tě strašit, ale dva lidi(paní a pán) od nás s dědiny byli na operaci páteře…a oba skončili na vozíku. U obou to byli ploténky, jen nevím kde. U pána ale myslím krční páteř - ten je ležák. Další ale, nevím kolik jich bylo, na operaci byli také a ti jsou OK. Jeden náš soused dobré - tak napůl. Tomu to zase tak úplně nepomohlo, neulevilo. 

Sardullah
Sardullah 12.04.2025, 11:35:30 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 12.04.2025, 09:47:31

Jinak teda mě pěkně našvali z tý půjčovny toho auta z Chorvatska..včera se mi vrátila ta vratná záloha..a myslíte,že se mi vrátila celá?Hajzlové jedni..auto jsme vrátili bez jediného škrábance se skoro plnou nadrží a strhli mi 3200,- kč

A nemohlo to být nějaké to pojištění…jak už jsem někde výše psala, že tohle se stalo kamarádce a že to chce pořádně si přečíst podmínky jednotlivých půjčoven….teď už si na to dává pozor.

Bobca
Bobca 12.04.2025, 14:06:00 xxx.xxx.20.192

Raduš-dík za podporu…vozík..Než bys mi řekla,že to nic není..což si myslím já..z operací jsem nikdy neměla nějakou hrůzu..hlavně,když to pomůže..Kdoví,co ti dva měli a jestli pak nedodržovali režim..Já se nebojím..Já na to musím jít ..ale už to nebudu rozepisovat proč..Jen mám to hrozné dilema,že to oddaluju zkrz tu Jaruš,a je mi z toho nanic…Dělám to celý život..všechno řeším ku prospěchu toho druhého…a já opravdu nemůžu vědět,jak budu vypadat po těch kapačkách,když už TEĎ nechodím..co když mě to setne i tam…a co pak…přiznám se,že tu řvu jak kravička a je mi líto všechno,až do pátého kolena😢Zdenka je v Holandsku,Jaruš má návštěvu,tak jsem musela vlézt sem…Nejde mi ani usnout..Jsem od 5 zase vzhůru..ale jak se mi to honí všechno v hlavě..Sousedka mi přišla pověsit to prádlo-volala jsem jí ráno..mám tam nové pyžamové gatě do nemocnice,tak jsem to chtěla vyprat,ale netroufla jsem se to táhnout do chodby a zohýbat se a věšet..Myslela jsem,že nejde tak dlouho,že mi donese oběd…a ono nic..tak jsem si udělala už 3.den volí oka-ještěže jsem si nakoupila vajíčka a chleba…Snažím se víc pít-teda vodu..Mám tam jedno pivo..četla jsem v příbalovém letáku,že na tu Doretu není zakázaný alkohol,ale že to umocňuje tu ospalost po ní..Takže se akorát nedoporučuje..Nejsem žádný alkoholik,ale normálně mám dilema…Tu jsem si vzala ve 12..třeba by mě to uspalo….😟Nenadávejte mi ale…já jsem z toho všeho taková jakási..že to nemůžu řešit hned-z hodiny na hodinu..

eva (neregistrovaný) 12.04.2025, 14:22:12 xxx.xxx.162.182
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 12.04.2025, 14:06:00

Já osobně bych kvůli kamarádce operaci neodkládala, je to vaše zdraví, vy jste nejdůležitější…ne to, jestli se Jaruš dostane na wellnes….😏

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.