Také ho použím,také se vždy probudím jinak než jsem usnula,ale polštářek mám.Jen teď po operaci jsem ho musela vyměnit za měkčí,jelikož mě tenhle na to koleno tlačil.
Ahoj holky,
Teda ještě,že s vysazením rajčat,paprik,okurek a kedluben jsem počkala..u nás v tomhle týdnu pomrzlo sousedům na zahrádkách skoro všechno..a jak jsem zběžně četla,tak i někomu tady😲Chystám se to ale už zítra vysadit ven,protože už by mrznut nemělo a doma to už dýl asi v bezpečí před kočičákama neudržím..dneska jsem ještě oplocovala dalším pletivem zahrádku,protože skrz to lesnický pletivo mi tam furt něco lezlo a skoro všechny ředkvičky rozhrabalo a úrodu salátu zničilo celou…takže jsem koupila to pletivo s malýma očkama a natáhla to kolem dokola..akorát jsembyla teda promáčená skrz na skrz,protože i nás dnes celý den prší…
Včera jsem byla s partou kamarádů v Praze na devadesátkách na koncertě…bylo to naprosto bomba!!!Normálně jsme řádili jak za mlada😀A večer na hotelu(nebo teda ráno kolem 1 hodiny😀) nás přišel personál upozornit na rušení nočního klidu😂No prostě se sešlo několik ženských,tak to nemohlo být klidné😀
Přidávám fotku Bertíka s Božkou při dnešní válečce,když prší..a toho kočičáka mourovaného,co je u mě teď den co den..ztratil obojek na klíšťata a za 2 dny přišel s novým..takže opravdu někoho je..ale prostě vypadá tak zbědovaně..a proč se nedrží doma?Proč radši chodí spát a jíst ke mě? Udělala jsem mu venku pod přístřeškem domeček a dala starý polštář,ale do seníku ho pustit nemůžu,to je Berťovo království..