Aktuálně: 2 731 inzerátů262 373 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Třetí víčko

Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 08:31:17 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.05.2025, 08:29:18

Hele, hele…😄

Jsou to hajzlíci!!!

Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 08:35:57 xxx.xxx.38.72

Tak jsem myslela, že jsem s mojí letošní skupinou studentů nenavázala takovej ten vztah, kde je správná chemie…a ono asi jo… Překvapili mě…👍

Edit: Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!😍😛

Obrázek
Bobca
Bobca 28.05.2025, 09:09:56 xxx.xxx.20.192

Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!

Jani-co to je?ta meska?a nepodařilo se mi přečíst,co ti napsali pěkného🥰

Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 09:18:49 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 28.05.2025, 09:09:56

Meska je kaktus, z něhož se získává meskalin - delirogen…🙂

Obrázek jsem trochu zvětšila…;-)

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 09:26:08 xxx.xxx.38.72
Bobca:

Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!

Jani-co to je?ta meska?a nepodařilo se mi přečíst,co ti napsali pěkného🥰

Bobčo, zde pravá meska, neboli peyotl…

Áááá, kušte, obrázek se nenahrál, pohledám jinde.

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 13:23:43 xxx.xxx.38.72
Buggyra:

Mají tě špatně vychovanou, budou muset přitlačit 🤪

Buggyro, mně je jasné, jak bys vychovávala Ty…😛😉

A věř, že kdybych na to měla to ráno sílu, tak kocour dostal flákanec!😊😉

Měl štígro, že jsem byla ještě v deliriu…😂

OT: Jedu teď opět k zubaři, to zas bude pálka…

Fikovnice
Fikovnice 28.05.2025, 19:02:28 xxx.xxx.38.72
Fikovnice:

Ahoj holky, tak některé z mých prasat se mi přišlo ráno vychcat vedle postele!!! Některej z kluků. Já jsem spala, probudila jsem se napůl a viděla jsem mourovatý zvíře! Hajzlík!!!👎

Zkusila jsem nové stelivo. Pro mě na čištění super, lehké, nelepí se…ale jim se asi nelíbí… Nebo nevím, co to zase mělo znamenat…

Já si to po sobě čtu a trochu se usmívám…protože i přes tyto lapálie ty naše chlupaté miláčky máme rádi!🥰

Canka
Canka 29.05.2025, 05:43:19 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky…

Bobi na tenhle polštářek už koukám dlouho,protože spím zásadně na boku a někdy se fakt probudím s otlačenýma nohama..furt si mezi kolena strkám peřinu..netlačí ten polštářek?Já se trochu bojím,aby to nebyl rušivý element při spánku…

Raduš to by fakt mohl takhle zničit a rozhrabat bažant?To mě upřímně vůbec nenapadlo😲Každopádně u nás včera bouřka s krupkama a všechny rajčata a okurky jsou kaput..nepřežili to..papriky naštěstí ano..kedlubny tak z části..byl to masakr vidět,co taková rychlá smršť dokáže😔

Jinak slepičky furt nic..ani jedno vajíčko..jako asi jsou furt mlaďoučký,já vlastně nevím,kolik jim bylo,když jsem je kupovala..neptala jsem se..ale jako velikostně mi už přijdou jako dospělý a vajíčko žádné..začínám z toho být nervózní..kde nic,tu nic..a já hnusný drahý vajíčka z obchodu nechci…

Buggyra
Buggyra 29.05.2025, 09:01:25 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 28.05.2025, 13:23:43

Já nepsala, že ty JE máš špatně vychované. Ale že oni (kočky) mají špatně vychovanou tebe (Fikovnici)! 😀 Měnit jim stelivo, co to je za hovězí nápady, to by dobře vycepovaná domácí služka teda rozhodně dělat neměla. Budou ti muset přitáhnout otěže a zavést tvrdý režim 😛

Kdyby mi Kocour začal chodit někam na záchod, tak bych mu tam ten záchod postavila, ať si močí do toho…

Buggyra
Buggyra 29.05.2025, 09:02:57 xxx.xxx.198.226

Hele nestrašte mě, já se kasám, že bych v neděli na to vlítla a nastrkala ty plodiny konečně do země… asi jim teda postavím stan z geotextilie nebo z igelitu 😀

Canko, dokud nebudou mít slepičky pěkně dospělácké hřebínky, tak snášet nebudou 🙂 Kdyžtak dejte foto, posoudíme 🙂 Ale podle hřebínku se pozná nejlépe, aspoň aby se dal vzít mezi bříška dvou prstů…

Canka
Canka 29.05.2025, 22:39:37 xxx:xxx.8680:8564

Bugyrro já taky dlouho váhala,kdy dát sazeničky ven…ale už vypadalo,že je hezky,tak jsem to riskla…že přijde bouřka s kroupama jsem fakt nečekala…no holt zajedu o víkend pro nějaký rajčata ještě někam ještě a pro okurky…i kedlubny jsou asi kaput..

Takže podle hřebínku se to pozná?Tak to v tom případě si ještě tak měsíc asi počkám😀Zkusím zítra vyfotit…každopádně dnes mi konečně přišli ty dvířka na kurník..takže jsem je tam přišroubovala(musela jsem udělat trochu kompromis,protože jsem to blbec nezměřila a jsou užší než vchod o něco) a hned naisntalovala čas otevřeni a zavření a čekala,co slípky na to..no ty pipiny se těch dvířek báli,protože to prostě vypadalo jinak ten vchod a trvalo,než tam vlezli..když se pak ve 20:45 h sami dvířka zavřeli(všechny slípky už byli vevnitř),tak jsem z toho měla radost jak malá😂Jsou na baterky,hezky jednoduchý ovládání..uvidíme,jak budou fungovat… 

Bobca
Bobca 30.05.2025, 07:18:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 29.05.2025, 05:43:19

Niki,je z líné pěny..Netlačí!..Jsem si rychle zvykla,a opravdu při otáčení se udrží mezi kolenama..Naučilo mě to i,že nekrčím jedno koleno pod bradu..Jsem tak spávala na břichu,a od doby,kdy NESMÍM,zkrz krční páteř-na to mám i ten anatomický polštářek-tak mám rameno souběžně,a hlavu na tom polštářku..I když někdy se zapomenu🤭,ale málokdy..🥰

Jinak já se asi poškodila🤔..Ve středu po o byla ohlášená Zdenka s kamošem,a já musela už konečně vysát..zamést jsem zvládla(nevím,kde se ten prach pořád bere)A hlavně porovnat to shrnuté šití-i binec na stolech(mám 2)…krabice a dózy,co mi dcera shrnula jen tak nabok...Už i mě to lezlo na nervy tu být v tom bordýlku..Dcera přijela vždycky jen na chvíli,a né sama..Cítila jsem se celkem dobře-už sem tam popojdu i bez berlí…Novalgin jsem už nebrala od pondělka…ALE !!.vysávala jsem sice z vozíku,vyšmejdila každou skulinu..Možná jsem se až moc zohýbala..Zdenka dovezla vínko,tak jsme si daly..i s jahodama🤗čerstvýma..Kámoše jsem poslala naproti do řezníka pro něco na zub..Rohlíky už nebyly,tak vzal veku-pohotový chlap👍Tak jsme si udělali chlebíčky,akorát bez vajíček,ale zeleninku jsem měla doma..

A ráno jsem málem nevstala…Tak jsem včera poléhávala..I Novalgin vzala..a dnes v noci,jsem přidala teda i to HCD,jestli zabere..Dnes nemám v plánu někam jít..Ale štve mě to…K MuDr jedu až v úterý..

Buggyra
Buggyra 30.05.2025, 07:44:26 xxx.xxx.198.226

Bobčo, to bude v pohodě, tělo se jen připomnělo, určuje ti hranice 🙂 Příště už budeš líp vědět, co si můžeš dovolit 🙂 Vydrž, bude líp 🤗

Bobca
Bobca 30.05.2025, 07:47:12 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, to bude v pohodě, tělo se jen připomnělo, určuje ti hranice 🙂 Příště už budeš líp vědět, co si můžeš dovolit 🙂 Vydrž, bude líp 🤗

Dík…MUSÍ být už jenom líp🙏

lesnizinka
lesnizinka 30.05.2025, 09:45:47 xxx.xxx.154.234

No jasně, hůř už bylo😉Čau holky, jsme na cestách. Teda Niki(Buggyro) mám dojem, že letos to s tou úrodou dopadne všelijak. Nám to sežehl mráz, přísady zase zemina. Mamka přísady upálila na sluníčku, Nikče je zamordovaly kroupy🙄a Buggyra než je vysadí, bude podzim😜Asi by jsme se měly věnovat něčemu jinému, zahradničení stojí za prd😏Niki nové slepiny nikdy nenesou hned, jen staré, co prodávají jako vynesené(tak ty ano) ale mladé kuřice až za 1-3měsíce většinou. Já taky nevím, že se to poznává podle hřebínků a tuším ani mamka ne😊Říkala, že ty její, co kupovala onehdá jsou pěkné, velké(nenesou taky) tak jí řeknu, ať některou vyfotí

Včera jsme byli za kámoškou s berňuchou, tady v Praze a ten pes je čím dál tím horší 🤔Říkají mu autista. Ke všemu se do vedlejšího vchodu nastěhoval bígl, se kterým se absolutně nesnesou, takže jen jeden druhý opatrně vyhlíží, jestli může vyjít….fakt pakárna. Včera jsme je doprovázeli z restaurace domů, vyjdem z rohu a bígl vychází ze vchodu, cca 20m od nás. Kluk ho drapnul a zatáhnul domů, ten ho udrží. Ještě, že berňuchu držel známý, protože kámoška jsou starší lidi, oni by ho ani jeden asi neudrželi. No je to kalamita. I toho známého táhnul za sebou, nevím, jestli by ho zastavil, kdyby bígla neschovali. On ho prý bígl už kousnul a řve, berňák teda řve na něj taky…no v Praze v ulici je tohle fakt ,,super"😏Pořád každý, kdo mě potká první co je, jestli nebudem pořizovat psy. Když si představím, narazit na takovéhoto berňuchu, tak to je naprosto šílené, 10let v ři.i👎Bych se zbláznila😲Berunka jsme nemuseli vůbec hlídat, chodil způsobně na volno, nikam neutekl, na nikoho nevletěl. Ona mívala po dvou a totéž, v Praze na volno. Teď, na ,,stará kolena" - má peklo na zemi, ach jo🙄

A včera jsme se taky s jinou známou, byly projít ve Stromovce, ona venčila mimčo a psa, tak jsem toho využila a vodila jí psa. No psa😏On je to japan chin, něco tak malého, já si prostě nedokážu v hlavě spojit se psem😏Prostě mi to fakt jako pes nepřijde🤫

lesnizinka
lesnizinka 30.05.2025, 09:50:17 xxx.xxx.154.234

Janino, ty jsi kaktusář? Nebo to jedeš jen přes to využití?😉Jako-že tequila, nějaká droga…😜

Buggyra
Buggyra 30.05.2025, 10:07:40 xxx.xxx.198.226

No počkat, počkat, Buggyra má ty zásadní věci náhodou v zemi 😀 Brambory řádkují, česnek se dopejká, hádám na přelomu června a července půjde ven, cibule sazená před 2 měsíci jede jako zjednaná ;-) Mezi česnekem a cibulí už raší mrkve a ředkvičky, tohlo počasí jim hádám svědčí. Jahody kvetou. To, co se teprve chystá k sadbě, to jsou takové ty zbytné rostliny, ze kterých nežiju celoročně. Jen takový doplněk 🙂

Fikovnice
Fikovnice 30.05.2025, 12:13:54 xxx.xxx.38.72
Bobca:

Niki,je z líné pěny..Netlačí!..Jsem si rychle zvykla,a opravdu při otáčení se udrží mezi kolenama..Naučilo mě to i,že nekrčím jedno koleno pod bradu..Jsem tak spávala na břichu,a od doby,kdy NESMÍM,zkrz krční páteř-na to mám i ten anatomický polštářek-tak mám rameno souběžně,a hlavu na tom polštářku..I když někdy se zapomenu🤭,ale málokdy..🥰

Jinak já se asi poškodila🤔..Ve středu po o byla ohlášená Zdenka s kamošem,a já musela už konečně vysát..zamést jsem zvládla(nevím,kde se ten prach pořád bere)A hlavně porovnat to shrnuté šití-i binec na stolech(mám 2)…krabice a dózy,co mi dcera shrnula jen tak nabok...Už i mě to lezlo na nervy tu být v tom bordýlku..Dcera přijela vždycky jen na chvíli,a né sama..Cítila jsem se celkem dobře-už sem tam popojdu i bez berlí…Novalgin jsem už nebrala od pondělka…ALE !!.vysávala jsem sice z vozíku,vyšmejdila každou skulinu..Možná jsem se až moc zohýbala..Zdenka dovezla vínko,tak jsme si daly..i s jahodama🤗čerstvýma..Kámoše jsem poslala naproti do řezníka pro něco na zub..Rohlíky už nebyly,tak vzal veku-pohotový chlap👍Tak jsme si udělali chlebíčky,akorát bez vajíček,ale zeleninku jsem měla doma..

A ráno jsem málem nevstala…Tak jsem včera poléhávala..I Novalgin vzala..a dnes v noci,jsem přidala teda i to HCD,jestli zabere..Dnes nemám v plánu někam jít..Ale štve mě to…K MuDr jedu až v úterý..

Bobčo, DHC…😉

I když začínám uvažovat, zda neužíváš náhodou HHC…😀😂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.