Mají tě špatně vychovanou, budou muset přitlačit 🤪
Mají tě špatně vychovanou, budou muset přitlačit 🤪
Hele, hele…😄
Jsou to hajzlíci!!!
Tak jsem myslela, že jsem s mojí letošní skupinou studentů nenavázala takovej ten vztah, kde je správná chemie…a ono asi jo… Překvapili mě…👍
Edit: Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!😍😛
Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!
Jani-co to je?ta meska?a nepodařilo se mi přečíst,co ti napsali pěkného🥰
Meska je kaktus, z něhož se získává meskalin - delirogen…🙂
Obrázek jsem trochu zvětšila…;-)
Bobca:Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!
Jani-co to je?ta meska?a nepodařilo se mi přečíst,co ti napsali pěkného🥰
Bobčo, zde pravá meska, neboli peyotl…
Áááá, kušte, obrázek se nenahrál, pohledám jinde.
Pokus č. 2 - peyotl/meska.
Buggyra:Mají tě špatně vychovanou, budou muset přitlačit 🤪
Buggyro, mně je jasné, jak bys vychovávala Ty…😛😉
A věř, že kdybych na to měla to ráno sílu, tak kocour dostal flákanec!😊😉
Měl štígro, že jsem byla ještě v deliriu…😂
OT: Jedu teď opět k zubaři, to zas bude pálka…
Fikovnice:Ahoj holky, tak některé z mých prasat se mi přišlo ráno vychcat vedle postele!!! Některej z kluků. Já jsem spala, probudila jsem se napůl a viděla jsem mourovatý zvíře! Hajzlík!!!👎
Zkusila jsem nové stelivo. Pro mě na čištění super, lehké, nelepí se…ale jim se asi nelíbí… Nebo nevím, co to zase mělo znamenat…
Já si to po sobě čtu a trochu se usmívám…protože i přes tyto lapálie ty naše chlupaté miláčky máme rádi!🥰
Ahoj holky…
Bobi na tenhle polštářek už koukám dlouho,protože spím zásadně na boku a někdy se fakt probudím s otlačenýma nohama..furt si mezi kolena strkám peřinu..netlačí ten polštářek?Já se trochu bojím,aby to nebyl rušivý element při spánku…
Raduš to by fakt mohl takhle zničit a rozhrabat bažant?To mě upřímně vůbec nenapadlo😲Každopádně u nás včera bouřka s krupkama a všechny rajčata a okurky jsou kaput..nepřežili to..papriky naštěstí ano..kedlubny tak z části..byl to masakr vidět,co taková rychlá smršť dokáže😔
Jinak slepičky furt nic..ani jedno vajíčko..jako asi jsou furt mlaďoučký,já vlastně nevím,kolik jim bylo,když jsem je kupovala..neptala jsem se..ale jako velikostně mi už přijdou jako dospělý a vajíčko žádné..začínám z toho být nervózní..kde nic,tu nic..a já hnusný drahý vajíčka z obchodu nechci…
Já nepsala, že ty JE máš špatně vychované. Ale že oni (kočky) mají špatně vychovanou tebe (Fikovnici)! 😀 Měnit jim stelivo, co to je za hovězí nápady, to by dobře vycepovaná domácí služka teda rozhodně dělat neměla. Budou ti muset přitáhnout otěže a zavést tvrdý režim 😛
Kdyby mi Kocour začal chodit někam na záchod, tak bych mu tam ten záchod postavila, ať si močí do toho…
Hele nestrašte mě, já se kasám, že bych v neděli na to vlítla a nastrkala ty plodiny konečně do země… asi jim teda postavím stan z geotextilie nebo z igelitu 😀
Canko, dokud nebudou mít slepičky pěkně dospělácké hřebínky, tak snášet nebudou 🙂 Kdyžtak dejte foto, posoudíme 🙂 Ale podle hřebínku se pozná nejlépe, aspoň aby se dal vzít mezi bříška dvou prstů…
Bugyrro já taky dlouho váhala,kdy dát sazeničky ven…ale už vypadalo,že je hezky,tak jsem to riskla…že přijde bouřka s kroupama jsem fakt nečekala…no holt zajedu o víkend pro nějaký rajčata ještě někam ještě a pro okurky…i kedlubny jsou asi kaput..
Takže podle hřebínku se to pozná?Tak to v tom případě si ještě tak měsíc asi počkám😀Zkusím zítra vyfotit…každopádně dnes mi konečně přišli ty dvířka na kurník..takže jsem je tam přišroubovala(musela jsem udělat trochu kompromis,protože jsem to blbec nezměřila a jsou užší než vchod o něco) a hned naisntalovala čas otevřeni a zavření a čekala,co slípky na to..no ty pipiny se těch dvířek báli,protože to prostě vypadalo jinak ten vchod a trvalo,než tam vlezli..když se pak ve 20:45 h sami dvířka zavřeli(všechny slípky už byli vevnitř),tak jsem z toho měla radost jak malá😂Jsou na baterky,hezky jednoduchý ovládání..uvidíme,jak budou fungovat…
Niki,je z líné pěny..Netlačí!..Jsem si rychle zvykla,a opravdu při otáčení se udrží mezi kolenama..Naučilo mě to i,že nekrčím jedno koleno pod bradu..Jsem tak spávala na břichu,a od doby,kdy NESMÍM,zkrz krční páteř-na to mám i ten anatomický polštářek-tak mám rameno souběžně,a hlavu na tom polštářku..I když někdy se zapomenu🤭,ale málokdy..🥰
Jinak já se asi poškodila🤔..Ve středu po o byla ohlášená Zdenka s kamošem,a já musela už konečně vysát..zamést jsem zvládla(nevím,kde se ten prach pořád bere)A hlavně porovnat to shrnuté šití-i binec na stolech(mám 2)…krabice a dózy,co mi dcera shrnula jen tak nabok...Už i mě to lezlo na nervy tu být v tom bordýlku..Dcera přijela vždycky jen na chvíli,a né sama..Cítila jsem se celkem dobře-už sem tam popojdu i bez berlí…Novalgin jsem už nebrala od pondělka…ALE !!.vysávala jsem sice z vozíku,vyšmejdila každou skulinu..Možná jsem se až moc zohýbala..Zdenka dovezla vínko,tak jsme si daly..i s jahodama🤗čerstvýma..Kámoše jsem poslala naproti do řezníka pro něco na zub..Rohlíky už nebyly,tak vzal veku-pohotový chlap👍Tak jsme si udělali chlebíčky,akorát bez vajíček,ale zeleninku jsem měla doma..
A ráno jsem málem nevstala…Tak jsem včera poléhávala..I Novalgin vzala..a dnes v noci,jsem přidala teda i to HCD,jestli zabere..Dnes nemám v plánu někam jít..Ale štve mě to…K MuDr jedu až v úterý..
Bobčo, to bude v pohodě, tělo se jen připomnělo, určuje ti hranice 🙂 Příště už budeš líp vědět, co si můžeš dovolit 🙂 Vydrž, bude líp 🤗
Buggyra:Bobčo, to bude v pohodě, tělo se jen připomnělo, určuje ti hranice 🙂 Příště už budeš líp vědět, co si můžeš dovolit 🙂 Vydrž, bude líp 🤗
Dík…MUSÍ být už jenom líp🙏
No jasně, hůř už bylo😉Čau holky, jsme na cestách. Teda Niki(Buggyro) mám dojem, že letos to s tou úrodou dopadne všelijak. Nám to sežehl mráz, přísady zase zemina. Mamka přísady upálila na sluníčku, Nikče je zamordovaly kroupy🙄a Buggyra než je vysadí, bude podzim😜Asi by jsme se měly věnovat něčemu jinému, zahradničení stojí za prd😏Niki nové slepiny nikdy nenesou hned, jen staré, co prodávají jako vynesené(tak ty ano) ale mladé kuřice až za 1-3měsíce většinou. Já taky nevím, že se to poznává podle hřebínků a tuším ani mamka ne😊Říkala, že ty její, co kupovala onehdá jsou pěkné, velké(nenesou taky) tak jí řeknu, ať některou vyfotí
Včera jsme byli za kámoškou s berňuchou, tady v Praze a ten pes je čím dál tím horší 🤔Říkají mu autista. Ke všemu se do vedlejšího vchodu nastěhoval bígl, se kterým se absolutně nesnesou, takže jen jeden druhý opatrně vyhlíží, jestli může vyjít….fakt pakárna. Včera jsme je doprovázeli z restaurace domů, vyjdem z rohu a bígl vychází ze vchodu, cca 20m od nás. Kluk ho drapnul a zatáhnul domů, ten ho udrží. Ještě, že berňuchu držel známý, protože kámoška jsou starší lidi, oni by ho ani jeden asi neudrželi. No je to kalamita. I toho známého táhnul za sebou, nevím, jestli by ho zastavil, kdyby bígla neschovali. On ho prý bígl už kousnul a řve, berňák teda řve na něj taky…no v Praze v ulici je tohle fakt ,,super"😏Pořád každý, kdo mě potká první co je, jestli nebudem pořizovat psy. Když si představím, narazit na takovéhoto berňuchu, tak to je naprosto šílené, 10let v ři.i👎Bych se zbláznila😲Berunka jsme nemuseli vůbec hlídat, chodil způsobně na volno, nikam neutekl, na nikoho nevletěl. Ona mívala po dvou a totéž, v Praze na volno. Teď, na ,,stará kolena" - má peklo na zemi, ach jo🙄
A včera jsme se taky s jinou známou, byly projít ve Stromovce, ona venčila mimčo a psa, tak jsem toho využila a vodila jí psa. No psa😏On je to japan chin, něco tak malého, já si prostě nedokážu v hlavě spojit se psem😏Prostě mi to fakt jako pes nepřijde🤫
Janino, ty jsi kaktusář? Nebo to jedeš jen přes to využití?😉Jako-že tequila, nějaká droga…😜
No počkat, počkat, Buggyra má ty zásadní věci náhodou v zemi 😀 Brambory řádkují, česnek se dopejká, hádám na přelomu června a července půjde ven, cibule sazená před 2 měsíci jede jako zjednaná ;-) Mezi česnekem a cibulí už raší mrkve a ředkvičky, tohlo počasí jim hádám svědčí. Jahody kvetou. To, co se teprve chystá k sadbě, to jsou takové ty zbytné rostliny, ze kterých nežiju celoročně. Jen takový doplněk 🙂
Bobca:Niki,je z líné pěny..Netlačí!..Jsem si rychle zvykla,a opravdu při otáčení se udrží mezi kolenama..Naučilo mě to i,že nekrčím jedno koleno pod bradu..Jsem tak spávala na břichu,a od doby,kdy NESMÍM,zkrz krční páteř-na to mám i ten anatomický polštářek-tak mám rameno souběžně,a hlavu na tom polštářku..I když někdy se zapomenu🤭,ale málokdy..🥰
Jinak já se asi poškodila🤔..Ve středu po o byla ohlášená Zdenka s kamošem,a já musela už konečně vysát..zamést jsem zvládla(nevím,kde se ten prach pořád bere)A hlavně porovnat to shrnuté šití-i binec na stolech(mám 2)…krabice a dózy,co mi dcera shrnula jen tak nabok...Už i mě to lezlo na nervy tu být v tom bordýlku..Dcera přijela vždycky jen na chvíli,a né sama..Cítila jsem se celkem dobře-už sem tam popojdu i bez berlí…Novalgin jsem už nebrala od pondělka…ALE !!.vysávala jsem sice z vozíku,vyšmejdila každou skulinu..Možná jsem se až moc zohýbala..Zdenka dovezla vínko,tak jsme si daly..i s jahodama🤗čerstvýma..Kámoše jsem poslala naproti do řezníka pro něco na zub..Rohlíky už nebyly,tak vzal veku-pohotový chlap👍Tak jsme si udělali chlebíčky,akorát bez vajíček,ale zeleninku jsem měla doma..
A ráno jsem málem nevstala…Tak jsem včera poléhávala..I Novalgin vzala..a dnes v noci,jsem přidala teda i to HCD,jestli zabere..Dnes nemám v plánu někam jít..Ale štve mě to…K MuDr jedu až v úterý..
Bobčo, DHC…😉
I když začínám uvažovat, zda neužíváš náhodou HHC…😀😂