lesnizinka:Janino, ty jsi kaktusář? Nebo to jedeš jen přes to využití?😉Jako-že tequila, nějaká droga…😜
Ne ne, to byla reakce na dárek od studentů. Vůbec kaktusům nerozumím… Ale peyotl by se mi asi líbil…😄😜
lesnizinka:Janino, ty jsi kaktusář? Nebo to jedeš jen přes to využití?😉Jako-že tequila, nějaká droga…😜
Ne ne, to byla reakce na dárek od studentů. Vůbec kaktusům nerozumím… Ale peyotl by se mi asi líbil…😄😜
Buggyra:Já nepsala, že ty JE máš špatně vychované. Ale že oni (kočky) mají špatně vychovanou tebe (Fikovnici)! 😀 Měnit jim stelivo, co to je za hovězí nápady, to by dobře vycepovaná domácí služka teda rozhodně dělat neměla. Budou ti muset přitáhnout otěže a zavést tvrdý režim 😛
Kdyby mi Kocour začal chodit někam na záchod, tak bych mu tam ten záchod postavila, ať si močí do toho…
Děláš si srandu?😛 Mám postavit kočičí WC natěsno k mému spaní??? To bych asi spíš omdlívala puchem, než usínala…🤣
Tak jako postavíš tam čisté kočičí WC, žeano. A když se do něj milostpán vytento, tak to už je jedno, zda se vytento na koberec nebo do záchodku, no ne? Čpí to dle mého stejně… No a ráno to vybereš (výhoda - nemusíš se k tomu štrachat daleko!) 🙂
Canko, mám taky tetování 😂😂😂
Nooo, je vidět, ž Tvůj Kocour asi nesmrdí…🙂🙃.
Např. Fidovo lejno jen opustí řitní otvor, tak je to takovej puch, že je to prostě síla. Dtto Elsa. Nedovedu si představit, že to jdu ve 3h ráno čistit… Nicméně jim se asi fakt nelíbilo to stelivo. Ach jo, a tak úžasné a nelepivé… Škoda, no. Už mají zpět tu levnou hrůzu…😉
Pardon, blbě se mi zařadil příspěvek, to byla reakce na Buggyru.
Můj Kocour si hlavně smrdí v jiné místnosti. Tak mi ani nemůže nechat navštívenku u postele 🤣
A když náhodou je vpuštěn do postele, tak tam způsobně hajá ani nedutá, od usnutí mé maličkosti, do probuzení, žádný noční život a rachot, pěkně si váží toho, že ho tam někdo pustil. Zpravidla mám i zavřené dveře, takže prostě k záchodu nemá celou noc přístup, musel by mě vzbudit - a on mě nebudí 🥰
Není to sice na mě, ale koukám, že se tady někdo nudí, když si čmárá po nohách😜Ale jinak pěkné👍to sis tvořila sama, nebo dcera?
To je dárek za vysvědčení 🤣 A vymyslel to manžel, prej chceš tetování, si to nakresli propiskou 🫣😇 ale už jsem to rozmazala v holině pří sekání.
Jo, promiň, kreslila jsem to já.
ahoj Coudas..přišlo mi to jako propiskou…a ono jo🤭..dobrý…👌
Jani,jo,já se spletla…D.H.C.Continus..60mg
Buggyra:Můj Kocour si hlavně smrdí v jiné místnosti. Tak mi ani nemůže nechat navštívenku u postele 🤣
A když náhodou je vpuštěn do postele, tak tam způsobně hajá ani nedutá, od usnutí mé maličkosti, do probuzení, žádný noční život a rachot, pěkně si váží toho, že ho tam někdo pustil. Zpravidla mám i zavřené dveře, takže prostě k záchodu nemá celou noc přístup, musel by mě vzbudit - a on mě nebudí 🥰
Zlatíčko!!! Fido mi roztrhal další pracovní smlouvu!!!🤣
Fikovnice:Zlatíčko!!! Fido mi roztrhal další pracovní smlouvu!!!🤣
Ale to je dost pochopitelné, že nechce, aby jsi byla furt v práci😏
Fikovnice:Zlatíčko!!! Fido mi roztrhal další pracovní smlouvu!!!🤣
to snad není možné🤭..ještě pořád trhá?Jani,že si to nedáš někde vzhůru?nebo do šuplíku?
Coudas, muž má pravdu, na tetování se vybodni, takhle můžeš mít každý týden jiný obrázek😉😛Místo propisky použij nějaké ,,nesmazatelné" popisovače a je to👍
Bobi a ty si vzpomeň, jak mi vždycky brbláš, že na uklízení se mám vybodnout, že nemusím mít pořád naklizeno😏A to je u nás fakt málokdy, taky se většinou uklízí jen před návštěvou🤗
Ahoj holky,
Coudas náhodou!!Měla bys ideální lýtko na kérku koňské hlavy!!Slušela by ti..neuvažovala si o tom?😀Já byla včera na masáži a protože mi onemocněla moje masérka,dali mi jinou..a ta si mě dokonce fotila😀Ruku s tou kočičkou,že prý to vypadá jako jejich Mikeš😂A záda pro vnučku,co miluje koně😂A furt se mě ptsla,jestli přes to může přejíždět,jestli to nebolí😂Tak jí říkám,jen tlačte a pořádně😂
Bobi to jsem přesně já tenhle problém s krční páteří..mám tu Dormeo přistýlku,Dormeo anatomický polštář,ale všechno je k prdu,protože spím zásadně na boku s jednou nohou výš a druhou níž..páteř musí trpět jako blázen,ale já jinak spát neumím…proto přemýšlím,jak to srovnat a jestli by mi ten polštářek pomohl mezi ty kolena..
Raduš a Bugyrro asi máte pravdu,jsou ty slípky prostě mladý ještě..ty hřebínky mají fakt malé..z nouze jsem včera koupila nějaké vajíčka,údajně farmářská z volneho chovu tak snad budou dobrý..jdu si je dát k snídani..a ty dvířka automatický za tu cenu naprosto super!Stáli mě 1200 kč
Ahoj Bobčo, díky 😁 Drž se, preju at se vše zlepšuje. Tuhle jsem si na Tebe vzpomnělay bývalý vedoucí mi zaslal videa z festivalu trampských písni v Horním Jelení 🙂.
Canko neuvažovala 🙂 ale díky za pochvalu. Spíš bych šla do toho, co navrhuje Lesnížínka, sehnat permanentnější fixy na kůži a obrázky střídat. Včera na sluníčku jsem si říkala, ze bych to mohla vypálit, tedy opálit lejtko a třeba to pocmáraný zústane bilý 🫣
Bobca:to snad není možné🤭..ještě pořád trhá?Jani,že si to nedáš někde vzhůru?nebo do šuplíku?
Bobčo (a Raduš), já už to mám jako takovou naši vzájemnou “hru” 🙂. Ony ty smlouvy jsou de fakto na prd. Většinou trhá DPP 🤣, a ty jsem ještě nikdy v životě nikde nedokládala. Až se dostane k diplomu apod., bude hůř!!!😂🙃
Bože bože🤣🤣🤣🤣Coudas,nic si neopaluj😀😀Co třeba vyzkoušet na zkoušku hennou😋😋
Jinak konečně se mi podařilo vyfotit slípky..a podle hřebínků je to jasné,jsou to ještě mladice..tak holt vydržím bez vajíček🤣