Srnce nebrat, je děsná potvora. I když má velký výběr, vybere si k drbání a sedrání stromek, na kterém vám nejvíc záleží.
Hezky, Bobčo, držím všechny pěsti, ať to frčí 🙂
Hezky, Bobčo, držím všechny pěsti, ať to frčí 🙂
No vidíš Bobi, snad se to hnulo k lepšímu, jsem teda strašně zvědavá, jak to dopadne. Ale zase…nejásejme moc předem, ať nezůstaneš zklamaná😎
Fatia:Obávám se, že zrušit pojistku byla chyba. Protože stejné podmínky, jako jste vy te pojistce uzavírané “za mlada” měla, teď už asi nedostanete. Partner má takhle mizerné životko. Není to v dnešním světle dobrý produkt, ale lastně na lepší smlouvu teď stejně nedosáhne. Jen jsme uzavřeli ještě jedno pojištění, které kryje to, co ve staré pojistce je hodně špatně. Že pojišťovny nehradí krátké nemoci je běžné. Je to spíš na případy dlouhodobé nemoci. Při chřipce se předpokládá , že snížení příjmu vyrovná každý z úspor.
To nebylo “za mlada”, to bylo cca před rokem. 🙂
No jo holky, zahrada…byla by hezká, kdyby ji udržovalo 5 lidí(dobře, alespoň 3😏) a byla by stále tip top. K tomu se momentálně ani nepřibližuje. Jak jsem psala, bolí mě už třetím rokem bedra, nemůžu se předklánět, někdy hlř, někdy líp, ale už permanentně, takže mi trvá všechno hrůza dlouho👎jak se různě snažím to vyplet, lozím po kolenách, v dřepu…
Nemáte co závidět, opravdu ne.
Sardullah, tu louku mám také(několik) jen se nějak nefotí, není to tak fotogenické, prostě vysoká kvetoucí tráva😉Tom ji teď pro tchány odmítnul posekat(oba🙄šechno usušit, pohrabat, poodvážet a to ručně) takže o ovečkách už jsem pomalu začala uvažovat. Asi ale až tcháni zruší ty králíky😉
Zapomněla jsem koment k bezu, jsem schopná zakecat i sama sebe😜V zahradě mi vyrostly tři bezy, Tom jako vždy: no a co, nech je tam, stejně tam nic moc nerostlo(prakticky pod vrbama) takže teď jsou tam bezy jako kráva velké, ale neva, jsou hezké. Mám velkou komuli, tu převislou, ne tak známou varietu(teda jsou tři u sebe) takže to dělá obrovský, momentálně kvetoucí ,,strom"Koukáme před pár dny na to a…zprostřed trčí kvetoucí větve bezu😲Mě klepne👎Prostě jsem si nevšimla, že mezi těma komulema roste už zřejmě nějaký ten rok další bez, nebylo to v tom větvoví moc vidět, i teď jsem to u země blbě identifikovala, koho je čí větěv🙄Až odkvete a snad to nezapomenu🙄ho musím taky vyřezat, tento prostě musím. U přední zdi doma jsem měla tři červenolisté - vyhynuly všechny tři, něco je podežíralo, možná drvodělky. Stejně blbě jsou na tom žlutolisté na protější straně, dva doma, dva venku v předzahrádce. Každému se mi daří na jaře zachránit max dvě větve, jeden už zahynul úplně. A ty venku…vybral si je srnec, jednu haluz z těch dvou mi zničil(sedral) před měsícem, myslela jsem, že už si najde jinou oběť ale né, před týdnem zničil zase jednu ze dvou větví na tom druhém😕A já ještě skučela, že ho není, že ho asi taky někdo zprovodil ze světa. No…vděku se člověk nedočká😏Takže Jani, pošlu ti na bez srnce😜
Jojo ještě jedna v Karviné 4-Ráj. Tam jsem se narodila.
Držím vše co se dá, aby to dobře dopadlo 🤫👍.
Já taky.
Takže Jani, pošlu ti na bez srnce😜
Srnce bezožravého berem…to je dva v jednom, zlikviduje bez, Gina bude mít chráněnce …akorát jak já se tak znám, tak to určo nebude srnec venkovní, ale domácí a jak se všicí vejdem do tý postele, tak to fakty nevím…už teď to mají psi na střídačku…😴
Bez obav, srnec je veliký asi jako ti psi 😀
Srnce nebrat, je děsná potvora. I když má velký výběr, vybere si k drbání a sedrání stromek, na kterém vám nejvíc záleží.
Orionka:Srnce nebrat, je děsná potvora. I když má velký výběr, vybere si k drbání a sedrání stromek, na kterém vám nejvíc záleží.
No tak to si srnce škrtám…letos jsem vysadila jabloň Jonatan…tak jsem v očekávání, jestli i u nás na severu z toho nějaké jablko padne…a fakty nechci, aby mi jí nějaká hnědá čůza zničila…
U nás je srnek hromada…škoda, že to nefunguje tak, že eknu “hele holky, nedaly byste si bez” a oni by řekly, že ju, tak bych si je dovedla na zahradu a po akci bychom je s Ginou bezpečně doprovodily zpátky na louku…no nic, zejtra prostě vytáhnu řetězovou pilu a hurá na to…
To mně povídejte.Nám tak odrbal na zahradě,2m od plotu ,černý rybízy,že kdoví jestli se vzpamatují.
Bobčo to vám moc přeji ať to jde k lepšímu.👍
acher:Bobčo to vám moc přeji ať to jde k lepšímu.👍
I já.
Je ze mě zemědělec s papírem, ach ta birokracie. Mějte se tu fajn.
Káťa
No vidíš, máš to za sebou, si borkaaa👍Gratulace💐A malý dotázek, nezabij mě😉když jsi to zmákla, jdeš dál?😎
Jako kam?
Jo a děkuju moc 😁
děvčata..nebyla jsem odpolko doma.byla jsem v okénku….volala mi sestra z té ortopedie,ptala se mě ještě na nějaké věci…Mám tam založenou už kartu!!četl to zběžně primář-ty moje řeči asi…a jak prostuduje ty dokumenty,tak mi zavolá!!!…jsem z toho úplně hotová!!! ani neusnu..😔
Coudas..gratuluju!!💐
Gratulaceeee!!!💥💥💥