Aktuálně: 2 731 inzerátů262 366 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Třetí víčko

Kilian
Kilian 12.07.2025, 18:51:14 xxx:xxx.3526:5948
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 12.07.2025, 13:07:30

..moc mně to mrzí a moc, moc  držím palce aby bylo lépe…  🍀

Sardullah
Sardullah 12.07.2025, 18:58:53 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 12.07.2025, 18:43:53

Hele upřímně ti řeknu klobouk dolu…jasně nejsem v tvé situaci, nemám takhle nemocnýho kocourka, ale takhle po písmenkách, jak jsi ten stav popisovala mi přijde, že už bych to nedala….

Bobca
Bobca 13.07.2025, 09:32:11 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Jo, a nějakým spíš zázrakem jsem zvládla to promotorování.😉

no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..

S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔

lesnizinka
lesnizinka 13.07.2025, 11:23:54 xxx.xxx.29.87

Bobi, Fido má cukrovku, ta se dá kompenzovat, není to rakovina. 

No jasně, u tebe zase čákne a u nás prd. Teda abych nekecala, do večera přišel jeden mráček a napršel milimetr. Pršelo hodně, asi dvě minuty🙄V 21h už jsem okopávala zeleninu, po vodě ani památky. Dneska slunko a vichr. Večer jsem ještě posbírala na salát přerostlé nkladačky a nesla kyblík v domku do sklepa - do chladu. Sestupuju a mžurkám, co to je pod těma schodama…dopr…vytopený sklep. Přestalo fungat v jímce čerpadlo a ve celém sklepě je 20cm vody. Ono jak i zaléváme nad tím zeleninu, tak to vsakuje a pokračuje přímo do sklepa. Čerpadlo je těma usazeninama z betonu, vápencem a nevím čím úplně ,,zarostlé". Zkoušela jsem ho tam pomlátit kladivem, že by se to nějak uvolnilo a chytlo se, ale nic. Sklep teď uvažujem jestli vyčerpat, nebo si tam tu vodu nechat, kdyby zase do konce léta přestalo pršet. Stejně už je tam všechno mokré, zastavilo se to asi centimetr od uskladněných brambor a červené řepy…ale stejně už se kopou nové, i zelenina snad bude nová..nějaká😏Jo…včera jsem si přinesla od mamky tašku meruněk, tak dnes upeču vdolek. Se zbytkem nevím co, do mrazáku už jsem si dala první várku. Marmeládu myslím ještě mám a stejně jsem si nekoupila cukr.

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:33:39 xxx.xxx.177.249
Sardullah:

Hele upřímně ti řeknu klobouk dolu…jasně nejsem v tvé situaci, nemám takhle nemocnýho kocourka, ale takhle po písmenkách, jak jsi ten stav popisovala mi přijde, že už bych to nedala….

Janinko, a holky vůbec, já se taky poté zhroutila. V pátek v noci jsem mu zachránila život. On mi pak v sobotu nad ránem přišel do postele poděkovat. Ale mě to poznamenalo tak, že jsem v sobotu na nikoho nereagovala (myšleno mobil), jen jsem ležela a bylo mi zle a zle… Až v neděli jsem začala odpovídat na telefonáty a SMSky. Ten zážitek nepřeji ani největšímu nepříteli. Fidovy zornice se nedají zapomenout: Jak talíře, nevidoucí, on naprosto zmatený a pak ochrnutý…😢

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:36:21 xxx.xxx.177.249
Bobca:

no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..

S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔

Bobi, nezlobím se… Já v ten pátek večer už sháněla dr. na uspání… Pak se prostě po té glukóze zlepšil. Mám přátele, kteří jej dobře znají, nejvíc asi ta moje kamarádka, co mi přijela pomoct. A ta mi k tomu napsala (pár dní poté), že Fido ani náhodou není na uspání: Žere, mazlí se a chce chodit ven. To ještě není kandidát na smrt. Ale mě to bere hrozně, to je pravda…

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:37:37 xxx.xxx.177.249
Kilian:

..moc mně to mrzí a moc, moc  držím palce aby bylo lépe…  🍀

Evinko, i Tobě moc děkuji… Situace dobrá není (ani náhodou), ale Fido má stále zájem o život…

Kilian
Kilian 13.07.2025, 11:40:16 xxx:xxx.3526:5948
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 13.07.2025, 11:36:21

Moc, moc držím palce ať se kocourek drží a tobě hodně sil

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:43:21 xxx.xxx.177.249
Bobca:

😉😀

Obrázek
Bobca
Bobca 13.07.2025, 11:45:33 xxx.xxx.20.192

Jani,tak to jo…hlavně se drž ty🌷…a podávej jen samé pozitivní zprávy..ať se Fido uzdravuje🙏

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 12:35:15 xxx.xxx.177.249
Bobca:

Jo, Bobi, ale na promoci byla “blbá” jedna věc: A to ta, že mě studenti dojali. Přímo slavnostní promoční řečí, kde mluvili o mně. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍

Místo rektora byla prorektorka, manželka premiéra. Byla fajn. A místo děkana proděkanka, s níž se blízce přátelím. Takže to složení funkcionářů bylo dobré.

Edit: A pedelky, tak ty byly ultramilé, napomáhající. Zpětně mě mrzí, že mi stres zabránil si to víc užít…

lesnizinka
lesnizinka 13.07.2025, 12:58:19 xxx.xxx.29.87

Fíha, Janino, jaková ty jsi důležitá osob😉👍 gratulace, nám ostatním(to ale mluvím za sebe😛) se nikdy nic takového neuděje, já jsem důležitá tak max pro ty kočky, někdy mám pocit, že ani to ne😏

Ha, ha to mi připomnělo, že jsem koukala na Slovinsko, že by sme to protáhmuli z Maďarska kouknout k tomu moři a bylo tam pár frází a slov, že aby jsme se pak nedivili třeba tomu, že slovinsky dítě se řekne ,,otrok"😛 Takže jsem si měla nadělat otroky, abych se cítila nějak důležitá🤪

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 13:12:12 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 13.07.2025, 12:58:19

Rady, kámoška mi pak napsala:"To je životní událost!" Asi ano, MOC MOC mě to od studentů potěšilo…

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 13.07.2025, 14:54:36 xxx.xxx.119.6

S Fidem mě to mrzí, nemám moc jiných slov, jsou to zatraceně těžký chvíle☹️. Hodně sil, Fikovnice🌷. 

Gratuluju ke studentům, nebo vlastně spíš k Vám…je to Vaše zpětná vazba.

Bobca
Bobca 14.07.2025, 09:53:35 xxx.xxx.20.192

. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍

No a “vo vo tom to je”🌺💐..no vidíš..dali ti najevo,žes pro ně něco znamenala!!🙏To musel být krásný pocit👍..

Orionka (neregistrovaný) 14.07.2025, 10:02:21 xxx:xxx.f98e:2db0
Bobca:

. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍

No a “vo vo tom to je”🌺💐..no vidíš..dali ti najevo,žes pro ně něco znamenala!!🙏To musel být krásný pocit👍..

No a vo tom to je. Ony promoce jsou o všeobecném dojímání. Dojimají se rodiče, babičky. Studenti nejméně. O to je hezčí, když se zmíní, poděkují.

lesnizinka
lesnizinka 14.07.2025, 10:47:11 xxx.xxx.29.87

Ač to nevypadalo, večer jsem se hecnula a vyplela jeden záhon. Myslela jsem si naivně, že to dnes dopoledne dodělám ještě kolem, ale je tam nechutné vedro, měla jsem problém vůbec zanést sousedčiným slepicím slimejše. Španěláky, ti snad přežijou i jaderný výbuch😏 Chytře se nejspíš vrazili tam, kde se pořád zalévá(skleník, rajčata…) večer jsem jich tam nasbírala dobrých 10, velkých jak kráva. I toho krásného českého slimáka největšího, ale toho jsem hodila do křoví u náhonu, toho by byla škoda, je krásný. Nevím teda, co budu dělat, práce u nás jak na kostele, jenže v tom vedru to nedávám👎Nakrmila jsem ryby v jezeře, to zas musím stát a hlídat, aby to ty velké čůzy bělice, nevyžrali proužkatým prckům okounkům. Červení karasové už jsou větší, ti si to s bělicema musí vybojovat sami, nebo budou o hladu😉

Fikovnice
Fikovnice 14.07.2025, 11:49:32 xxx.xxx.177.249
Ronja s motejlem:

S Fidem mě to mrzí, nemám moc jiných slov, jsou to zatraceně těžký chvíle☹️. Hodně sil, Fikovnice🌷. 

Gratuluju ke studentům, nebo vlastně spíš k Vám…je to Vaše zpětná vazba.

Ronjo, já Vás tak moc ráda čtu! Děkuji Vám, moc!🍀

Fikovnice
Fikovnice 14.07.2025, 11:51:06 xxx.xxx.177.249
Bobca:

Jako Bobi, nečekala jsem, že když začnou veřejně mluvit o mně, že to až tak nedám…🙂. Vše se samozřejmě natáčelo, myslím, že video ani nebudu chtít vidět!😛😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.