https://www.youtube.com/@OtevrenaVeda
Nevím,kam to dát.Jsou to pěkně udělaná videa pro děti,ale nejen pro ně.Třeba to někoho zaujme.
u nás od půlnoci napršelo dalších 15 mm. V červenci už přes 90 mm. Ale teď neprší, takže čvachtavá první procházka Yodovi vyhovovala. Neb silnější déšť nerad
u nás od půlnoci napršelo dalších 15 mm. V červenci už přes 90 mm. Ale teď neprší, takže čvachtavá první procházka Yodovi vyhovovala. Neb silnější déšť nerad
https://www.youtube.com/@OtevrenaVeda
Nevím,kam to dát.Jsou to pěkně udělaná videa pro děti,ale nejen pro ně.Třeba to někoho zaujme.
Daja:U nás stále chčije i teď nad ránem, fakt Jesenicko nemusí zalívat.
U nás na Bruntálsku taky. Jen bych potřebovala už posekat trávník a nejde to, nestačí uschnout.
Daja:U nás stále chčije i teď nad ránem, fakt Jesenicko nemusí zalívat.
Tady taky s přestávkami sympaticky prší. Že bych vyrazila na houby?
u nás prší taky skoro denně,i několikrát🌨️večer bouřilo🌩️… pěkně se ochladilo..
Kouťáku děkuji🌻..držím se
Jsem to šla schválně spočítat. Červen 41mm, červenec 11+ dneska do rána konečně měřitelných necelých 4,8mm. U nás je to spíš ,,ranní rosa" než déšť🙄
Bobča ví, včera jsme spolu mluvily zrovna, když jsem se chystala na prohlídku na gyndu. Odkládám to vždycky až někde na nejzašší termín, taky to mám dost daleko. Tom, že ve čtvrtek jede do Zlína, konečně. Koukla jsem honem na volné termíny a v ten čtvrtek tam měl přesně v čase jeden jediný termín volný…krásně mi to vyšlo a už jsem nemohla couvnout, protože kdy zase..S panem doktorem je to vždycky smlouvání jak v Tunisu😛Tak co ty prášky? ,,No co, zpočátku jste říkal: necháme max do 55let. Tak to neřešme, ještě mám rok"😉Co prsa, mám vám napsat ultrazvuk? ,,Néé, já bych to nechala, jak to je" Co ostoporóza, měl bych vás poslat na změření.,,My s tímto žádný problém v rodině nemáme, žereme furt makové buchty"😜A kdy jste měla něco naposled zlomené? Čumím jak vejr, co je to za divnou otázku, proč bych jako měla mít něco zlomeného??😲 ,,Nikdy jsem neměla nic zlomeného! Dokážu se sice v zahradě pěkně zrasovat, ale zatím se to obešlo bez zlomenin". Takže nejdete? ,,Ne, nejdu" A ta prsa si teda alespoň samovyšetřujete? ,,Jistěééé, muž. 😉Včera se nabízel i soused"😛Tím jsme to ukončili, zdravá a schopná, tedy ještě čekám na histolku čípku. U nás v rodině vůbec nikdo nikdy neměl gynekologické potíže, ani rakovinu prsu. Takže doufám, že já nebudu první👎
U nás ( okolí Prahy , Polabí) taky denně prší, i v noci, nemusíme vůbec zalévat. A není ani moc chladno, takové počasí mi celkem vyhovuje. Dětem už tolik ne, mají prázdniny a chtějí se koupat, stanovat a pod…
eva:U nás ( okolí Prahy , Polabí) taky denně prší, i v noci, nemusíme vůbec zalévat. A není ani moc chladno, takové počasí mi celkem vyhovuje. Dětem už tolik ne, mají prázdniny a chtějí se koupat, stanovat a pod…
Zrovna včera jsem říkala muži, že tohle je přesně léto, co si pamatuju z dětství. Plno dní, kdy bylo pod mrakem, tak kolem 22st, stejně jako poslední dva týdny. Pak pár dní, max tak 5 po sobě, kdy bylo kolem 28-29st, co se honem dělala sena. Vůbec si nepamatuju, kdy by se to přehouplo přes 30st, možná tak jednou za mé dětství se mi něco vybavuje. Akorát teda se zatáhnulo a i pršelo, ne jako teď…jen zatáhnulo🙄
A fakt už jsem blbá jak troky😏Brácha je na dovči, poslal mě do Zásilkovny, přeposlal mi kody na dvě zásilky. Začnu diktovat, kluk kroutí hlavou, že je to blbě. Jak to?😲Hledám znova, jestli mu nediktuju nějako svoje staré. Zkouším znova, poctivě jsem našla včerejšek, kdy mi to přeposílal…zase, že ne. Strčím mu to pod nos, že nechápu, v čem je problém a on: no jo, vy tady máte ypsilon🤔Ježíši, mě vůbec nenapadlo, já to diktovala takovým tím hlubokým y a ke všemu mi ani necvaklo, že je taky i. Fakt pako už😊
Ahoj holky,
Tak to vám všem závidím ten déšť..u nás sice zataženo,ale vždy sprchne trochu a nic..přitom vidím,že Chomutovsko a Žatecko prší..vidím ty pásy deště,jak nás to prostě obchází😔Jsem z toho fakt špatná,pramen vody do jezírka se mi takhle fakt nevrátí..celý jsem to procházela až k začátku a tam teče tak slabý čůrek,že to dolů prostě nedoteče😔
Ještě,že jsem koupila to čerpadlo a čerpám z toho přepadu..tam se naštěstí nikdy nestalo,že by voda došla..děsím se dne,kdy o tu vodu na pozemku přijdu a budu muset tahat denně z domova…jinak čerpadlo fakt super,je to tak vychytaný,že dole je už přímo na tom síto proti bordelu,takže super..načerpám vždycky vodu a vydrží jim to na 2 dny..slípkám dávám dešťovku,co chytám do ibc nádrže..a slípky se jinak konečně rozjeli..mám jich tedy 8 a denně už mám 6 vajíček .takže radost velká..a už se pomalu ochočují jako ty před tím..už za mnou běhají a na povel pipi běží domů do voliéry..a to jsem si na začátku myslela,že se to nenaučí..
děvčata-zeptám se..kupovaly jste někdy mletý mák v marketu-v sáčku?..od 2 známých mám blbou recenzi,že je hořký..Já bych i obětovala těch kolem 50 korun,abych si udělala nudle s mákem..hmmmm🤗
Jinak u nás už je venku Jadran☀️
Bobca:děvčata-zeptám se..kupovaly jste někdy mletý mák v marketu-v sáčku?..od 2 známých mám blbou recenzi,že je hořký..Já bych i obětovala těch kolem 50 korun,abych si udělala nudle s mákem..hmmmm🤗
To samé, koupila jsem kdysi a je hořký. Radši si koupím celý a namelu si doma.
Bobi kupuju pravidelně několik roků v Albertu, protože nemám mlýnek a nudle s mákem miluju a nikdy se mi ještě nestalo, že by byl hořký..
..píšu níže Bobi, že z Albertu nikdy a to ho kupuju opravdu dlouho…
Sarah01:To samé, koupila jsem kdysi a je hořký. Radši si koupím celý a namelu si doma.
dík…mlýnek mám,ale asi ho teď v mém stavu nepomelu..Jde to celkem těžko..Musím vydržet🤗
Bobca:dík…mlýnek mám,ale asi ho teď v mém stavu nepomelu..Jde to celkem těžko..Musím vydržet🤗
30. pojedu kolem, můžu vám ho přijet namlít. 😉
Tak to by byl gól👌!!🤭..Namlít nemusíte,ale stavit se můžete na náměstí..aspoň na chvilečku,hm?.Je tam cukrárna “U Mozarta”..na kafe…Pokud budu doma..
Jsem nepsala dlouho,jak to pokračuje..V pondělí budu volat do těch Pasek(měli dovču)na ty rehabky,jestli se to nějak pohne..Jinak asi brzo budu volat urgent..Písnu víc,jak budu vědět to pondělí..Doktor 16.7.byl nemocný,tak se to opět posunulo na 24…a zase čekání..Jsem objednaná už předem-pak mi dá žádanky na EET a EIT ,na rezonanci..někdo se tu ptal,jak dlouho jsou u nás čekací doby..Tak mě objednali do 14 dnů…
Bobčo,co je za vyšetření EET, to neznám.Znám jen EEG.
EET jsou elektronické pokladny, ne?
Bobca:děvčata-zeptám se..kupovaly jste někdy mletý mák v marketu-v sáčku?..od 2 známých mám blbou recenzi,že je hořký..Já bych i obětovala těch kolem 50 korun,abych si udělala nudle s mákem..hmmmm🤗
Já kupuju v Globusu…teda ne často, ale vždycky byl dobrý.