Aktuálně: 2 742 inzerátů261 960 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 24.07.2025, 06:38:36 xxx.xxx.20.192

Niki-ty stařenko jedna🤗..zkus Plzeň,nebo smetanu..by ti mohla ulevit..Nechci sýčkovat,ale takové stavy měla švagrová a pak jí přišli na vřed..Ale může to být i náhoda..Když to bude trvat,běž…netrap se bolestma…🙏

Mě včera odešla klávesnice,takže jsem si nemohla ani objednat druhou..tak jsem se štrachala do Datartu pro novou..obyčejná-drátová 299,bezdrátová 399..Vzala jsem tu levnější..neumím n aní psát..samý překlep😟..a pak jsem potkala známého,že vedle v Tescu by to bylo asi levnější!..chystám se do Olmika k tomu Dr..

Nátky jsem měla imrvére-i 2x do měsíce-dost let..koutek teda né,ale říká se,že ten je z neumyté sklenice v hospodě..Já si teda dávala pozor vždycky ..Pak jsem přišla na to,že je mám nervového původu..Jsem tomu nikdy nevěřila,ale je to tak..Já třeba bych nikdy nedala pusu na pusu miminkovi,že se mu to prý předá ten vir nadosmrti..Nebo když chlapi v Olmiku přišli na hraní a každý hned se hrnul mě olizovat,,fuj😠Já na to brala prášky..Nevzpomenu si ..asi Herpesin..a pak i Cezeru,ta byla i na hlasivky,a píchala mě foniatrička Magnezko..

Tap
Tap 24.07.2025, 09:21:28 xxx:xxx.157e:d0a

Nivea není obyčejná. Je neobyčejná.

Nám se osvědčily čaje Leros, lékárenská kvalita. Roky ověřeno.

Na průjem
Štíhlá linie - zastaví průjem do třiceti minut a srovná trávení (pu-erh)
https://www.leros.cz/caj-pro-stihlou-linii

Na trávení a klidný žaludek
Dobré zažívání
https://www.leros.cz/caj-na-zazivani

Na rychlé zklidnění žaludku
Játra a žlučník
https://www.leros.cz/caj-na-jatra-a-zlucnik

acher (neregistrovaný) 24.07.2025, 09:35:42 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 23.07.2025, 09:37:01

Záračný kelímek od Oriflame žádnou vazelínu neobsahuje je na bázi včelího vosku,přírodních olejů.

Sarah01
Sarah01 24.07.2025, 10:17:18 xxx.xxx.162.253

Složení se dá dohledat:

Složení produktu: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, CERA ALBA, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE.

Cena na Aukru 69 korun, nepřijde mi to drahý. Ale nekupuju, mám radši produkty z domácí produkce, ty jsou ale dražší.

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 10:47:51 xxx.xxx.92.18

Niki v poho, já to brala jako srandu😀Jsem si myslela, že jsi si spletla nick, nevěděla jsem, že Coudas hned přispěchala s pomocí👍

U nás prší od rána👍👍👍Ne jako, že by nějaké úhrny, ale prostě začalo pršet, než jsem vyšla na obchůzku, na radaru spíš nic, než moc, tak jsem šla, že to za chvíli přejde, jen se tam tvořily takové pidimráčky. Pěkně jsem zmoknula, v půlce cesty to přestalo a když jsem byla asi 100m od baráku, už jsem voděla, že další mrak mi leze na záda a ž zase začalo a prší pořád, zatím teda jen 8mm a už to končí, ale u nás dobrá každá kapka👍

Tap
Tap 24.07.2025, 10:51:09 xxx:xxx.157e:d0a

Naše kamarádka je Oriflame Lady asi 15 let.
“Zázračný kelímek” roky byl čistá vazelína.
To není nic špatného, vazelína je ok.
Nicméně dostupnější v náhlé potřebě je čistá vazelína,
mají ji i vietnamské večerky. A Niveu také. 
Po Nivee se současné složení Kelímku dnes opičí.
Ale to jste jistě věděly.

Podobně jako Strepsils - když jsme na univerzitě studovali jeho složení,
v podstatě nám vyšlo, že je to jen předražená sůl.
(kdyby některá z vás aktivně dnes hodlala zase gůglit,
jestli máme pravdu nebo ne - v podstatě takovéto náhlé gůglení
bez předchozího vědění a pozdější dostavení se ke konfrontaci
je úplně stejná agresivita - vaše - jakou odsuzuje v případě psů)
Pro bolesti v krku je tedy mnohem levnější popíjet a kloktat
Vincentku, než Strepsils.

lesnizinka
lesnizinka 24.07.2025, 11:00:06 xxx.xxx.92.18

Bobi, ono to s tím souvisí. Nedostatek béčka oslabuje nervy a opar je taky z nedostatku béčka. Koutek nebo i opar se mi z neumyté sklenice 100% udělá. Teď, když už jsou všude myčky, je to o moc lepší, ale před x lety, kdybych se napila v restauraci ze skleničky, mám jedno či druhé s jistotou. Vždycky jsem pila z flašky a sklenku s díky odmítnula. U tchánů Tom myje sklenku než jdem obědvat fakt poctivě. Miminko nijak neuchráníš, virem oparu je svět promořený, nositelka může být i jeho mamča, která ho určitě pusinkuje, tatínek, sourozenci a nemusí ho mít nikdo vyražený na rtu. 

Klávesnice za tři stovky mi nepřijde nijak drahá. Taky mám nějakou dobu ten nový noťas, taky je tam malinko jiná a někdy z toho fakt šílím, absolutně netrefuju👎

Sarah01
Sarah01 24.07.2025, 11:11:09 xxx.xxx.162.253
Tap:

Naše kamarádka je Oriflame Lady asi 15 let.
“Zázračný kelímek” roky byl čistá vazelína.
To není nic špatného, vazelína je ok.
Nicméně dostupnější v náhlé potřebě je čistá vazelína,
mají ji i vietnamské večerky. A Niveu také. 
Po Nivee se současné složení Kelímku dnes opičí.
Ale to jste jistě věděly.

Podobně jako Strepsils - když jsme na univerzitě studovali jeho složení,
v podstatě nám vyšlo, že je to jen předražená sůl.
(kdyby některá z vás aktivně dnes hodlala zase gůglit,
jestli máme pravdu nebo ne - v podstatě takovéto náhlé gůglení
bez předchozího vědění a pozdější dostavení se ke konfrontaci
je úplně stejná agresivita - vaše - jakou odsuzuje v případě psů)
Pro bolesti v krku je tedy mnohem levnější popíjet a kloktat
Vincentku, než Strepsils.

No, tak já toho o zázračném kelímku vím víc než dost, poučovat mě nemusíte, těch kelímků jsem za předchozí roky vymazala opravdu hodně s různými vůněmi i bez nich. A je to víc než 20 let. Na příspěvcích, kde zdejší diskutující uvádějí složení, nevidím nic agresivního, naopak vy tady často až vulgárně napadáte. Ne náhodou byly vaše sprosté příspěvky smazány, že?

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 24.07.2025, 11:22:26 xxx.xxx.119.6

To onehdá přišel můj muž do lékárny a prosil si něco na koutky (mě poslední dobou moc poslouchat nechce), tak dostal B complex (ten jsem mu taky nabízela) a nějakou mast a paní lékarnice mu říká “Nelekněte se, že je to na vaginu….” A něco něco, co už si nepamatuju. Doma měl k mazání koutku nepublikovatelný poznámky. To já jen tak.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 24.07.2025, 11:43:08 xxx.xxx.119.6

Našla jsem to, Fungicinid - k léčbě kvasinkových onemocnění kůže a pochvy…opravdu to zabralo, docela rychle jsem měla klid od výčitek, že tomu vůbec nerozumím.

eva (neregistrovaný) 24.07.2025, 11:54:22 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 24.07.2025, 10:51:09

Když byly děti malé, měly nějakou vyrážku či suchou kůži, už přesně nevím…říkala jsem dětské lékařce, že mažu Niveou….řekla, že Niveu ne, že je dost parfemovaná, ať raději používám vazelínu nebo modrou indulonu…takže Nivea asi není úplně top…ale je to mnoho let zase, to uznávám..🤣

Sarah01
Sarah01 24.07.2025, 12:17:55 xxx.xxx.162.253
eva:

Když byly děti malé, měly nějakou vyrážku či suchou kůži, už přesně nevím…říkala jsem dětské lékařce, že mažu Niveou….řekla, že Niveu ne, že je dost parfemovaná, ať raději používám vazelínu nebo modrou indulonu…takže Nivea asi není úplně top…ale je to mnoho let zase, to uznávám..🤣

Obyč Nivea je hnusná, vytváří na pokožce takový film, vždycky jsem to nesnášela. Dnes je naštěstí krémů obrovský výběr. Já mám nejradši másla od Purity Vision, pěkně se to rozetře a vstřebá.

Zahrady_na_Nilu
Zahrady_na_Nilu 24.07.2025, 13:13:35 xxx:xxx.157e:d0a

Máte pravdu, Nivea je skvělá. My samy s ní máme ty nejlepší zkušenosti. V létě na dekolt není nic lepšího. Pro děti je ještě víc vymazlená. Zpěvačka Marie Rottrová dávala před časem rozhovor, kde se jí ptali na recept její stálé krásy a mladistvosti a přiznala, že denně používá Niveu, i na obličej, nic víc. Je léčivá, to je ověřeno. 

eva (neregistrovaný) 24.07.2025, 13:16:05 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zahrady_na_Nilu z 24.07.2025, 13:13:35

To se mi nezdá, to si vymýšlíte, v životě jsem od Marie Rottrové něco takového neslyšela, že by mluvila o tom, že používá Niveu…nespletli jste si to ?😲

eva (neregistrovaný) 24.07.2025, 13:19:09 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2025, 12:17:55

Koukala jsem na ty másla, je pravda, že kdysi jsem nějaké bambucké máslo používala a bylo výborné, jen si nepamatuju značku…já to tedy střídám, i tu Niveu tělové mléko používám, ale jak píšete, nic moc tedy…mám Linolu, ta mi přijde zase moc mastná, ale pořád lepší než Nivea, to je fakt..

Sarah01
Sarah01 24.07.2025, 13:22:36 xxx.xxx.162.253

Tak Niveu bych si na obličej nedala ani náhodou, ta se nehodí ani pod make-up. A to dost silně pochybuju, že bez něho nějaká žena vylezla na pódium.

Sarah01
Sarah01 24.07.2025, 14:08:43 xxx.xxx.162.253
eva:

Koukala jsem na ty másla, je pravda, že kdysi jsem nějaké bambucké máslo používala a bylo výborné, jen si nepamatuju značku…já to tedy střídám, i tu Niveu tělové mléko používám, ale jak píšete, nic moc tedy…mám Linolu, ta mi přijde zase moc mastná, ale pořád lepší než Nivea, to je fakt..

To bambucké máslo používala dcera i pro vnučku jako miminko a nemohla si to vynachválit. Já jsem zkusila i s různými oleji, třeba s růžovým, ale myslím si, že nejlepší je klasika jen samostatné bez jakýhkoliv přísad.

Bobca
Bobca 24.07.2025, 15:04:34 xxx.xxx.20.192

ano,a modrou indulonu ta byla na hodně věcí....červená byla desinfekční,já je fasovala v práci…A jinak kravské masti na odřeniny…Na ekzém napsal veterinář nějakou mast"pro kočku"..taková černá-voňavá..Já měla ekzémy z plodové vody…

Jinak jsem dojela od doktora,na ty rehabky mám jít..Zvýšil mi D.H.C z 90 na 120..Takže budu čekat a čekat…14.10.mám kontrolu na neurologii..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.