Aktuálně: 2 742 inzerátů261 960 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 26.07.2025, 08:07:03 xxx:xxx.b2ca:bb91

Ahoj holky,

Koutky mi během 24 hodin zahojil Bepanthen Tattoo…neuvěřitelný,jak rychle zabralo..to jsem ještě nezažila..stačilo mazat víckrát za den..

Niveu doma mám,takové to klasické balení plus myslím denní a noční krém Q10…ale moc to nepoužívám..nejradši mám na obličej od Neutrogeny hydratační krém,protože nezanechává mastný film a furt cítím až do večera tu hydrataci..já se musím fakt mazat furt,protože jsem jinak jak vyschlotina😂Takže se musím hydratovat aspoň z venku,když zevnitř mi to nejde,když skoro nepiju🙄

A před sluníčkem se nechráním vůbec..v tomhle jsem opravdu strašná😔

Na Rakousko se moc těším,teď jsem skrz práci dlouho nikam nemohla,tak tohle mě zase přivede na jiný myšlenky..a jak už tu někdo psal,tak i kolegové z práce mi říkali,že je jedno,k jakým jezerům tam pojedeme,že všude je tam nádherně…

Bobca
Bobca 26.07.2025, 09:09:08 xxx.xxx.20.192
kometa:

Tohle mi přišlo na mejl

Ale tohle už tady přece proběhlo. Vlákno ifauna nová tvář - od stránky 22.

Reni..jenže mi to přišlo až včera..a já na jiná vlákna nechodím…takže to prošlo kolem mě..🤭 čučnu..

kometa
kometa správce
26.07.2025, 09:14:19 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.07.2025, 09:09:08

Jasně. Proto jsem to napsala - i se stránkou, abys zbytečně netápala. Je to dlouhé vlákno.

kometa
kometa správce
26.07.2025, 09:17:56 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 26.07.2025, 08:07:03

když zevnitř mi to nejde,když skoro nepiju🙄 A před sluníčkem se nechráním vůbec..v tomhle jsem opravdu strašná

Jste strašná.🌹 Nechci vám do toho kecat, ale nepít a nemazat se proti sluníčku fakt není dobrý nápad. Ono vás to jednou dožene. Ale to asi víte.

acher (neregistrovaný) 26.07.2025, 09:30:42 xxx.xxx.222.196

Mně to přišlo 24.7. do hromadných zpráv na emajl který uvádím u inzerce.

Canka
Canka 26.07.2025, 09:32:05 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.07.2025, 09:17:56

Naprosto souhlasím…jsem strašná😂A samozřejmě vím,že mě to jednou dožene..jsem v tom vážně hrozná..

A to jsem se minulý rok spálila na sluníčku tak,že se mi na těle udělali bílé skvrny..depigmentace..a stejně mě to nepoučilo..spálila jsem si i to depigmentované😂Ve stáří budu vypadat jak vyschlá mumie😂

kometa
kometa správce
26.07.2025, 09:36:26 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 26.07.2025, 09:32:05

Kdyby jenom mumie. 

Ale třeba poškozené ledviny nebo melanosarkom. Ale já jsem jak černá kronika, když učím tu patologii. Tak vidím spíš to horší, no.

eva (neregistrovaný) 26.07.2025, 10:48:32 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.07.2025, 09:36:26

No on stačí jen “obyčejný” bazaliom….nemusí být hned melanom, ale taky moc nechápu tu strategii se nemazat….😲

lesnizinka
lesnizinka 26.07.2025, 11:10:19 xxx.xxx.82.42

Hlásím, že u nás přechází bouřky(ne přes nás, jen kolem, ale u nás leje!👍) Všichni brblají, co je to za léto, ještě má být týden hnusně, jen já jsem spokojená, tolik vody v létě jsme neměli tak 15let👏Jako jo, za chvíli budu brblat, že mi všechno chytlo plíseň, rajčata teprve začínáme sbírat a bude raz dva po nich, ale jak vidím pršet, mé nadšení nezná mezí😀 Ano Niki, Reňka má pravdu, já jsem toho jasný příklad. Jako mladá jsem na tělo kašlala, přemohla jsem se jen na mazání obličeje a nechtěj vidět ten výsledek😏 

Ale tak bazaliom je nepříjemný, ale pokud se řeší včas, není to problém. Mamka ho bohužel  řešila asi po dvou letech, co jí mokval a to už byl průšvih, vybrali jí všechnu kůži na spánku(tam je problém, že skoro žádná není) museli jí tam dávat plastiku z kůže za uchem(že je stejně tenká) a tam jí zase dávali ze zadku. Tím naštěstí problémy skončily, nepodcenili to, vybrali hodně, zeširoka, sice jizvu ošklivou, ale už se jí to nevrátilo. Tchýni ho vyřezávali před měsícem na rameni(skoro za krkem) tam se výsledek teprve uvidí. Vyřízla jí ho kravka málo, potvrdil se bazaliom, tak půjde na řezání ještě jednou🙄

Kdo to tu chtěl toho bobra?!? Už ho tu mám zmetka zas🙄Objednala jsem nějaký solární plašič z Číny, bobr tam sice uvedený není, ale jinak kde co, včetně skunka, vačice a nevím ještě čeho. Nebyl drahý, tak uvidím. Musím ho dostat pryč a nemám čas tam po večerech běhat vyřvávat. Navíc tam náš zedník chodí na WC🙄nerada bych do toho někde v křoví šlápla😏 Tvrdil mi, že tím bobra znechutí, no zatím to efekt očividně nemá, znechutil akorát mě😏

eva (neregistrovaný) 26.07.2025, 14:45:15 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 26.07.2025, 11:10:19

Ale tak je zbytečný si ten bazaliom vůbec nechat narůst, když vím, že tomu předejdu mazáním se, nee?

Coudas (neregistrovaný) 26.07.2025, 20:08:28 xxx.xxx.126.123

Jo jo, pršení přechází přes celou republiku 😁 Dnes jsem si dala okružní jízdu až do Mikulova 🙂 a pršelo opravdu všude. Zapomněla jsem, odkud přesně že Lesnizinko jsi, ale mávala jsem 😁✌️

Bobca
Bobca 27.07.2025, 10:03:29 xxx.xxx.20.192

u nás pršelo už včera odpolko..a dnes od rána střídavě zahradnický a chrstan..je černo..a myslím,že mi to dnes pomohlo k bolestem,že se mi hodně těžko vstávalo z postele…

co se týče kontroly znamének,chtělo by to zase zkontrolovat,ale zatím není jaksi příležitost se tam dostat..Nechala jsem si vypálit nedávno ,před tím,než jsem začla se zádama-ty “šulky”,a to mi dělala sestra..

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 27.07.2025, 10:05:17 xxx.xxx.153.233

Bobra chci já🤣🤣🤣, aspoň 2, budou bobřataaaa. Tak krásnej potok tu pro ně máme🙈🙈🙈

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2025, 11:28:45 xxx.xxx.82.42

Snad se mě povede ho odehnat…po Moravě by to doplaval nějak až k vám Dublino, ne? Záleží, jak moc ho nase.u😜Jenom doufám, že ho tak okorát neuvidím vysmátého se špuntama v uších😏

Tak jasně Evi, ale tchýni jsem v životě svlečenou, natož aby se slunila, neviděla. Možná, když byla úplně mladá, nevím. Ona je taková běloba, na sluníčko nevyleze, no i tak dobře. Moje mamka jo, ta si koledovala a koleduje. My máme tmavší pleť, opalujem se do hněda, tedy hned tmavnem. Ona navíc na rozdíl ode mě slunko zbožňuje, takže se vysvléká a peče při každé příležitosti🙄Bazaliom ji nijak nevyškolil👎

Dneska ještě neprší😏ani nemůže, visí mi tam prádlo. Už jsme jak Bobči sousedé. V pátek jsem převlékala postele a všechno co jsem ještě kde našla, jsem vyprala a pověsila, 3 pračky. Večer to suché ještě úplně nebylo, pršet mělo začít až v sobotu po 10h. Pár kapek spadlo už když jsem se v sobotu ráno chystala na obchůzku. Blížím se k domovu, 100m od baráku začne pršet. No, snad to prádlo sebral. Kráčím k baráku a už vidím, prádlo visí! Jsem myslela, že ho zabiju😈Takže jsem asi půl hodiny řvala jak tur, že se na takovou práci už můžu vysr.t, peru, věším, žehlím a on ho ani nemůže vyběhnout před deštěm sebrat, protože prý už začalo kapkat😠Takže včera 8mm, prádlo nacucané jak houba visí dál. Já ho všechno sbírat a znovu ždímat a věšet rozhodně nebudu👎

Orionka (neregistrovaný) 27.07.2025, 13:06:03 xxx.xxx.222.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.07.2025, 11:28:45

Vám jen zmoklo prádlo, mně uplaval most a máme úplně jiný potok. Tam kde jsem měla hrázku a tůňku na nabírání vody…..tak jen hrčí voda, za to kousek níž je půlmetrový jez…..balvany velikosti mikrovlnky (třeba) to pohazovalo, jak krabičky. Během tří hodin. Bohužel, voda odteče a zas může být nepříjemné sucho.

eva (neregistrovaný) 27.07.2025, 13:10:43 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.07.2025, 11:28:45

Jj, prádlo jste mi připomněla přesně podobnou historku u nás před pár lety…taky prádlo nesebral a podobně jsem ho seřvala..🤣..jenže pak jsem si všimla, že je u nás návštěva, docela tenkrát koukali..😂..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.