Čau holčiny, jsem ráda, že je vás tu tolik, ne jak někdy, že se skoro nikdo neobjeví. Téééda čumím, jak si Bobča s Nikuš užívaly👍Buggyra..no spíš pracovně a já ani nemluvím, já už jsem včera padala na hubu. Jsem šťastná, že máme sedánek za sebou a zase rok pokoj. Teď jsem si říkala, že si dám pár dní voraz, no Tom s tchánama naplánovali sena. Byla jsem tak nasr…že tchýně jen koulela očima😏Jako krom toho, že mě po tom úklidu zahrady, baráku…děsně bolí ta záda, krom toho jsem spadnula na ten palec a tím, že jsem ho nemohla nějak šetřit, mě celkem dost bolí taky.
Měla jsem co dělat, to tu všechno přelouskat, ale jsem ráda, že bylo od vás co👍Bodlince s Kometkou díky za návody, třeba se někdy budou hodit😉
Začínám být radar na průšvihy nebo nevim, děje se to každému, jen to sem pořád nevypisujete? 😜Z pátku na sobotu se v noci probudím, zapnu si telku, jdu na vécko a když lehnu, do telky najednou začne ťupat sršeň. Ježíši co tu děláš, běž ven! Nic, pořád mlátí do té telky jak blbá. Tak vstanu, odtáhnu záclonu…běž, vyleť! Už byla na odchodu, pak, že si to rozmyslela, tak jsem na ni hodila tričko, srazila ji na terasu a zabouchla balkonovky. Vylezla a začala se dobývat do okna. Šmarjá, ona sem vleze tou ventilačkou😲honem jsem zabouchla i tu. Noc už byla celkem chladná, takže pokoj vyvětraný, už byly asi 4h, to už do rána nějak dám i se zavřeným oknem. Ze soboty na neděli se to opakuje! Jakmile jsem se nad ránem probudila a zapla telku, sršeň okamžitě na ní. Jdu na WC, přijdu zpátky, ve dveřích jí nadávám, že tam ještě je, ani jsem to nedořekla a další. Bože, vy ste dvě??? No tak výborné, sbal si kámošku a vypadněte obě! A bzu, bzu, třetí, čtvrtá,…sedmá...jedna za druhou a na lustr. Na ten horní deklík, ani nevím, jak se to vlastně jmenuje - to co kryje připojení. Jenže v tom jsem si všimnula, že přiražené to právě není a za chvíli byly všechny nacpané vevnitř😲A co teď? Tak jsem si sbalila věci a šla jsem to dospat do obyvču na gauč, protože je tam telka. Tam pro změnu za mnou za chvíli přišel Viktík z venku, protože jsem otevřela francouzské okno, abych se tam neupekla. Ráno jsem hledala na NETu, jak vypudit sršně. Tak prý vykouřit. Vzala jsem vonné tyčinky, které jsme si před čtvrt stoletím přivezli z Bali a nepoužívám je…tak jsem je 4 vrazila do vázičky a zapálila. Za půl hodiny se jdu kouknout, vůně po celém baráku i přes pozavírané dveře, popílek popadal na polici, na zem, akorát z toho bordel a se sršněma to nehnulo😏A nadávala jsem: kvůli vám všude bordel a nic, lapíte tam furt, vypadněte ven! Přijdu do ložnice a Tom vynervnutý: proboha, co se tam děje, od noci tam naháníš kočky, co tam jako děláte, co vyvedli?!? Jó hochu, zlaté kočky, já mám Houstone jiný problém! Jak jsem šlapala na obchůzku, dumala jsem, co dál. A vymyslela🤔Do starého hrnce jsem dala seno, na něj trochu skoro zelené trávy, pod hrnec plotýnku, postavila to doprostřed ložnice na parkety a zapálila…jako-že doutnák. Za chvíli dýmu plný pokoj, taky plný, do té doby vypulírovaný, navoněný barák, protože za pár hodin měla přijít návštěva🙄a sršně schované v lustru, že pohoda😎 Návštěvy se rozešly v 22h, v 23 jsme šli spát a já, že co teď. Tomáš(no jasně, chce se mě zbavit😏) no a co, však nejsou útočné, tak tam budete bydlet spolu. Kdyby ten lustr nebyl nad postelí, tak na to snad i kývnu, ale jak jsem viděla před tím, než tam všechny nalezly, jak se i válejí po zemi…nerada bych, aby mi spadla do postele a já při točení na ni lehla😲,, Vždyť tam chrápou či co, tak ten deklík přiraz ke stropu a zavři je prostě tam!" Z postele tam dosáhnu. Otevřené dveře pro jistotu k útěku, tak jsem ho pomalu přirazila a nic, ani se nehnuly(ty jejich siluety byly celou dobu přes něj vidět) Tak tedy jo, šla jsem tam spát. Ve dvě jsem se probudila, koukala, že se tam nehnou, tak jsem spala dál. Ráno jsem to chvíli zase hypnotizovala a žádný pohyb(nevím, jestli tam vlezly zdechnout?🤔) Raděj jsem jim ten deklík zase stáhnula, okno bez záclony dokořán, kdyby chtěly odletět. Teďka večer jsem šla kouknout…neodletěly, takže o půlnoci bude zase šou s natahování deklíku😏Snad se jednou nenas.rou a nebude po mě😏