Aktuálně: 2 745 inzerátů262 306 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 20.08.2025, 16:03:07 xxx.xxx.20.192
kometa:

že jsi mi to nealko pivko Reni neporadila dřív

Mě nenapadlo, že to nevíš - jako, že pivo je v podstatě ideální iontový nápoj.😉 Kvalitní voda, energie, minerální látky, vitamíny… Již staří Sumerové to věděli. 🙂

ale to vím.Já jsem normálně pivař….jenže mě nenapadlo koupit si dřív to nealko,hm?Normální pivo jste mi rozmluvily🤭🙏Ovocné si nekupuju vůbec..Kvalitní “Pí”vodu prodávali v Olmiku u pevnůstky naproti Drápala-pro pivovary…Já mám vůbec takové "jakozkraty",že mi ledacos nedochází..nemyslím ty normální výpadky,ale něco navíc,asi z těch prášků,nevím..Dělám věci,co mě pak štvou,proč jsem to šla udělat(třeba na té akci)..ale mě to jaksi nenapadlo,že bych mohla třeba počkat,až to donesou ke stolu,ale já šla blbá si pro to kuřátko ke zdroji..sama..co už..všichni hleděli..V ten moment mi to nepřišlo..Jinak tam si chodí každý brát co chce pak ke “švédskému” stolu…žádné neštěstí to není,ale když je toho pak víc…To je jenom taková drobnost,nic se vlastně nestalo…ale mám toho víc,co mě pak štve,až…začínám být prostě divná..😟

Takže mě nedošlo,že nealko pivo je taky hořčina,co mám ráda..🤭

Bobca
Bobca 20.08.2025, 16:04:35 xxx.xxx.20.192

jo,a hmyz v baráku okamžitě likviduju..Dovezla jsem si od bráchy dnes ostružiny,a dovezla si domů škvora..prostě ve vteřině bylo po něm..

kometa
kometa správce
20.08.2025, 16:51:59 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.08.2025, 16:04:35

Proč? Škvor je přece doma neškodný. A na zahradě likviduje jiné hmyzí škůdce.

Já bych ho jenom vyhodila ven. Stejně jako křižáka.

Orionka (neregistrovaný) 20.08.2025, 16:55:04 xxx.xxx.226.32
kometa:

Ale když nejsem alergická…, tak mi doma nevadí. 

Něco jiného je komora a něco jiného ložnice. Připálí se o žárovku, zblbne, spadne mi do postele……Ostatně, znám příběh mladíka, který po sršni skončil na vozíku.

Orionka (neregistrovaný) 20.08.2025, 16:57:16 xxx.xxx.226.32
kometa:

Proč? Škvor je přece doma neškodný. A na zahradě likviduje jiné hmyzí škůdce.

Škvory doma také nemusím. Jsou užiteční na zahradě? Tak šup a tam si buďte.

kometa
kometa správce
20.08.2025, 17:02:28 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 20.08.2025, 16:55:04

Něco jiného je komora a něco jiného ložnice.

Mám to prostě jinak. Bydlím v garsonce a od jara do podzimu mám trvale otevřený balkón kvůli kocourům. Co mi vadí nejvíc, jsou občasní komáři se svým vysokým cis. Jako, ani by mi nevadili, že si do mě občas ďobnou, ale kdyby při tom nevydávali ten příšerný zvuk.

Orionka (neregistrovaný) 20.08.2025, 17:02:41 xxx.xxx.226.32
kometa:

Asi až třetí stanovil správnou diagnózu - tularémie

To se nedivím. Mě by tularémie taky nenapadla, možná tak u myslivce.

A já jsem celou dobu žila v domnění, že by jste veterinář.

kometa
kometa správce
20.08.2025, 17:03:26 xxx.xxx.147.163
Orionka:

Škvory doma také nemusím. Jsou užiteční na zahradě? Tak šup a tam si buďte.

Však ty taky vyhazuji. Když se mi jednou za 5 let objeví v sušícím se prádle. Nezabíjím.

kometa
kometa správce
20.08.2025, 17:06:47 xxx.xxx.147.163
Orionka:

A já jsem celou dobu žila v domnění, že by jste veterinář.

Jsem. 

A to znamená, že musím umět diagnostikovat tularémii u člověka na první dobrou? Vím, jak vypadá pitevní nález u zajíce, ale přes lidi zase tolik nejsem.

eva (neregistrovaný) 20.08.2025, 17:26:49 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.08.2025, 16:04:35

Taky likviduju…

Anonymní (neregistrovaný) 20.08.2025, 17:33:24 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.08.2025, 16:03:07

začínám být prostě divná..

No, ono je otázka, jestli jste to dělala i dříve nebo ne…ale z tohohle bych si asi hlavu ještě nedělala, taky dělám věci, co mě potom štvou…no tak jste si došla pro kuře sama a co? Koukali? Tak ať koukaj…😊🤣

eva (neregistrovaný) 20.08.2025, 17:33:59 xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.08.2025, 17:33:24

Zapomněla jsem se podepsat…

lesnizinka
lesnizinka 20.08.2025, 18:43:27 xxx.xxx.29.95

Bobi, nejsi v tom sama, nedochází mi poslední dobou taky milion věcí. Taky mě to napadne až po, debíla😏

Tak já piju tu magnesku, bílinskou ráno zapíjím HA. Pivo ráda nemám, nepiju, ale asi tak dvakrát za život jsem na něj dostala fakt chuť - kdysi po senách a pak ještě u nějaké šichty. Ale to ,,strašná chuť" mě přejde po první deci😜

Proč nelikviduju sršně? U mě je zlikvidovat jakékoliv zvíře nemyslitelné. Ano, časem jsem přišla k tomu, že zabiju komára a mouchu. Tím to ovšem končí. Protože, jak píše myslím Orionka, je sršeň u postele spícího člověka potencionálně nebezpečná, tak jsem se odklidila, pak je zavřela na noc deklíkem. Ale se zavřeným oknem se nevyspím, je mi vedro, musím mít alespoň ventilačku, kvůli Gucci mívám pootevřené celé dveře. Bývalo před 14dny v noci víc zima a do pokoje se necpaly nevím, vo co tu teď go. Ano, ani toho komára bych nezabila, bzučení neslyším, to mi neva, minule mě píchnul do plosky nohy a já už nemohla spát, jak mě to děsně svědilo, tak to jsem ho našla a majzla. Moucha…ležím u telky a 10x po sobě mi šmrdolí po nohách, dostane několik varování, pak ji majznu taky. 

Ha, ha včera večer byl hon na myš😛To bylo jak Tom a Jerry. Vysvlékám se v pracovně, najednou uslyším šramot. Co to je?!? Nejde to ze záchodu? Otevřu tam dveře dokořán, rozsvítím, kolem WC, přes misku s kočkolitem skáče Viktor, na zavřeném WC sedí myš, jak jsem se přiblížila s řevem, že je na míse, skočila Vikťovi na záda a za mísou vletěla za kbelík, ten za ní, já zabouchnula dveře, že ho pustím, až si ji zase chytí. Jdu se osprchovat, za 10minut přijdu, opatrně otevřu, celé to lítání dokola proběhne několikrát znova, odsunu mu kočkolit, myš vletí do pracovny, ale ne, aby rovnou vyběhnula otevřenýma dveřma ven, zaleze za kočičí škrabadlo, za botník, do gumáku, za škrabadlo…x krát dokola, já se smetákem odsunuju věci, myš lítá, Viktor lítá, nevím vlastně, jak ji chytil, protože on ji chytá tak nějak jako…aby jí nic neudělal nebo co😉asi je po mě😏Po pěti minutách se nám konečně povedlo vyhnat ji ven, tam už byla i Gucci, na kterou jsem průběžně u toho řvala, ať ji jde chytit alespoň ona. Prý ne, že je Viktorova, jak to pak venku dopadlo nevím, myš jsem ráno(ani zbytek) nenašla, nejspíš jim někam zdrhnula😏 

orionka-2
orionka-2 20.08.2025, 18:51:08 xxx:xxx.262f:a688
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.08.2025, 18:43:27

Nic jste nepochopila, on ji přinesl vám, ať si užijete, jen ji držel v šachu a nadháněl. Taky jsem nadšená, když mi kocour přinese živou. Taky ječím, ať si ji zas chytí. Sem tam vložím “ ano myšička, hodný jsi, krásná je” myš někam zaleze a on odkráčí se zdviženým ocasem a výrazem “viděli už jste něco tak blbého?” 

lesnizinka
lesnizinka 20.08.2025, 18:51:23 xxx.xxx.29.95

Rajčata jsem zalévala, tak jsem je vyfotila. Kouknu na předpověď, z 50mm jsou 4mm…nechtějte slyšet těch ku.ev, co jsem na adresu meteorologů dnes vypustila😈

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 20.08.2025, 18:55:31 xxx.xxx.29.95
orionka-2:

Nic jste nepochopila, on ji přinesl vám, ať si užijete, jen ji držel v šachu a nadháněl. Taky jsem nadšená, když mi kocour přinese živou. Taky ječím, ať si ji zas chytí. Sem tam vložím “ ano myšička, hodný jsi, krásná je” myš někam zaleze a on odkráčí se zdviženým ocasem a výrazem “viděli už jste něco tak blbého?” 

Pod to se podepisuju, přesně takhle i s tím ,,šikovnej si, ale si ji zase chyť, už jsem viděla dost" - to bylo😜

Daja
Daja 21.08.2025, 04:52:59 xxx:xxx.383c:a141
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.08.2025, 18:51:23

Prosím děláte s rajčat něco? Nebo je stačíte sníst. Ono tento rok taky jich mám hodně a jíst už se nedají, není už na ně chuť. Pokud máte nějaký recept jednoduchý budu ráda a vyzkouším, zatím jen zavařují lečo. 

Bobca
Bobca 21.08.2025, 06:07:17 xxx.xxx.20.192
Daja:

Prosím děláte s rajčat něco? Nebo je stačíte sníst. Ono tento rok taky jich mám hodně a jíst už se nedají, není už na ně chuť. Pokud máte nějaký recept jednoduchý budu ráda a vyzkouším, zatím jen zavařují lečo. 

Dajo,zrovna včera mi říkala švagruše,že se jim taky hodně urodilo,takže z nich dělala protlak-né kečup,ale protlak na rajskou..najdi si recept..o tom jsme nemluvily..Já osobně kečup nejím,ale protlak si kupuju,když dělám rajskou..a on avaří denně,tak se jí to sejde..

Já si včera normálně zapoměla nabarvit ten chaos na té ostříhané hlavě-kdyby to bylo aspoň pravidelně!…tak jdu na to..stačí mi i půlka barvy,bude to raz dva..o půl 8 musím vyrazit…

Bobca
Bobca 21.08.2025, 06:32:20 xxx.xxx.20.192

tak jsem si naplácala pralinku s fialovou..a budu čekat na výsledek🤭

Daja
Daja 21.08.2025, 07:27:22 xxx:xxx.7080:b05b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.08.2025, 06:32:20

A fotka by nebyla😉?

Jojo něco pohledám, děkuji.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.