Aktuálně: 2 752 inzerátů262 201 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 25.08.2025, 22:54:34 xxx.xxx.153.232

Hlavně,  že to dobře  dopadlo. Strážný anděl si máknul, manžel taky a vám přeji klidné sny a už  jen šťastnou cestu🍀

Canka
Canka 25.08.2025, 23:17:36 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 25.08.2025, 16:15:00

Na 100% se vrátím..určitě..dlouho mě žádná země z toho mého výletění takhle nedostala…a přitom je to pár hodin cesty..a opravdu je to přesně styl života,co by se mi líbil..hlavně mě zaujalo,že prostě ty zvířata jsou všude..louky,lesy,řeky,jezera..lidi se zdraví,i když se neznají..prostě jsem se cítila opravdu někde dobře a opravdu bych neváhala se hned přestěhovat..

Máte nějaké typy na hezká místa?Co stojí za to vidět?

Canka
Canka 25.08.2025, 23:18:22 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 25.08.2025, 16:20:49

A máš nějaké fotečky na sdílení?Že by jsi sem pár hodila?Já bych ráda koukla😇

Canka
Canka 25.08.2025, 23:24:38 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.08.2025, 20:14:02

Sestřenku nevím,jak vypadá😀Zatím vím jen bráchu z letiště,ale taky nevím,jestli bych ho poznala podruhé😂

Já vím Raduš,neměla bych takhle riskovat..jenže já miluji adrenalin a trochu strachu😂A já mám posunutou ,,normální,, hranice strachu a prostě už to musí být něco,abych se bála😂A tady mě příjemně šimralo v podbřišku😂

Ale prd hezčí😂Normální jezéďačka😂Ale prostě já ooravdu zažívám nejšťastnější období života po rozvodu😂A asi to na mě možná jde fakt znát..nejsi první,kdo mi to říká,že prý jsem za tu dobu od rozvodu úplně rozkvetla😂A já fakt teď žiju život,jaký jsem vždycky chtěla… 

Canka
Canka 25.08.2025, 23:28:36 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.08.2025, 22:17:49

Pane bože!!!Úplně mě mrazilo za Toma,když jsem to četla…to muselo být strašný!!😔

A věřím,že až doma to na něj padlo úplně,když si plně uvědomil,co se mohlo stát..ještě,že takhle dokázal zareagovat..klobouk dolů🙄

Bobca
Bobca 26.08.2025, 06:48:45 xxx.xxx.20.192

Jednou jsem cosi sadila, a tchyně jako vzdy přišla s větou “co nám to tady poroste”, na což jsem já odpověděla “Vám nic”.

Já myslím,že ona chtěla s tebou jen komunikovat..lezla ti do zadele,tak použila ten slovní obrat..Tak jak,když někdo přijde,a vidí,co děláš a řekne"co děláš"?  taky to nabízí odpověď “ho..o”-nevidíš?..ale já musela konverzovat o čemkoli pořád,protože jsem s ní byla pořád-měla jsem práci,z ranní jsem byla doma o půl 10 a na odpolední jsem šla v 6..co chcete řešit s o 40let starší tchýní..ale za těch 26 let jsem ji pak měla ráda,jak byla jak věchýtek,jsem ji koupala..atd…Já zase mám blbou povahu v tom,že neumím napřímo slovně ubližovat..pořád se hlídat,co člověk řekne..taky to není dobré…

Takže jdu proletět sprchou,sbaleno mám,najím se a tradá🤭..jak se ubytuju a napojím na wifinu,tak se pak ozvu…papa

Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 08:24:07 xxx.xxx.126.250
Canka:

A máš nějaké fotečky na sdílení?Že by jsi sem pár hodila?Já bych ráda koukla😇

Hodím 🙂 Je to teda už dávno, 12 let, byl to poznávací zájezd agrární komory, vůbec si už nepamatuju kde jsme to všude byli, bydleli jsme v Salez na zemědělské škole, v St. Gallen jsme byli na výstavě, v Apenzell, na květinovém ostrově Mainau a v nějaký otočný restauraci na vrcholu hory, kam jsme jeli lanovku. Bohužel jsme chytli horší počasí, tak fotky jsou jaké jsou, jedno odpoledne bylo krásně, tak jsem něco nafotila. A ty sýry!!! Více fotek je zde https://sunsetkone---foto.webnode.cz/svycarsko-2013/ . A teď jak jsem na to koukala, jsem se až rozbrečela. Někteří by nesouhlasili, ale mě tam bylo strašně dobře. Prostě přesně jak Nikčo píšeš, pohoda, klid, slušnost, krásná příroda, čisto. I dítě vzpomínalo dlouhou dobu, a pořád chtěla do Švýcarska, to je ta naše švýcarská zastávka - říkala na autobusáku ve Frýdlantě, kde jsme nastupovali, to je náš švýcarský autobus… a to jí byly 3 roky. Ach.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 08:25:10 xxx.xxx.126.250

Farmu pod horama jsem měla dlouhou dobu jako tapetu na počítači. Hned bych brala.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 08:29:17 xxx:xxx.5a16:51ba
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.08.2025, 06:48:45

Ano Bobčo, je potřeba pořád o něčem mluvit. To je přesné. Každé ráno po vyjití ze dveří - je ošklivo, je zima, je vedro, fouká, svítí sluníčko, mrzne, je sníh, není sníh, prší moc, prší málo, nemáš boty, máš kraťasy, já se na tebe nemůžu dívat… Já chápu, že si chce povídat, i když má s kým daleko více než já, trvalo mi hodně dlouho, než jsem to v sobě nějak utřídila. Až když už nebylo kam utéct, tak jsem rezignovala. Jenže to je zase proti mému …. přesvědčení. Každej máme holt něco.

Buggyra
Buggyra 26.08.2025, 08:29:43 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 25.08.2025, 11:10:12

Jo, to jsem přesně já 😀 Jen teda o sobě netvrdím, že jsem empatická, naopak, tvrdím, že moje sociální a emoční inteligence se houpe někde kolem bodu mrazu…

lesnizinka
lesnizinka 26.08.2025, 11:24:09 xxx.xxx.22.240

Čau holky, tak já spala dobře, to jsem prostě já, spím jak medvěd, jen nemoci zvířat a lidí mě rozhodí tak, že spát nemůžu. Horší když nespím, zatím na to nedokážu přestat myslet, pořád mi to vyskakuje. Toma se neptám, neptala jsem se, jestli spal, nechci mu to připomínat. Má tolik práce, že to doufám vytěsní…Jinak děkuju všem, speciálně Bobči, která mi hned volala❤️ i vám ostatním, co se vás to taky dotklo. Byla jsem a jsem pořád vyděšená, protože se vlastně zhmotnila má černá můra🙄

Niki vidíš to..tak nekecám, jen ti nelichotím, je to pravda, rozkvetla jsi👍

Coudas…ano, Švýcarsko a Rakousko jsou hodně podobné, takřka stejné. Nevýletovala jsem tam, mám jen projeto, se zastávkou ve Vídni a Salcburku.  Obešla bych se bez těch zasněžených hor😉sníh až tolik nemusím😏

Řekla bych vám holky, že stačí přijet na Moravu, tady jsou ještě taky lidé vlídní…i když jsem se zamyslela a asi už také míň🤔 Ale řeknu to asi takhle: každý by měl začít u sebe. Pozdravit a usmát se, není zase takový problém. Já to dělám všude. I v Praze. Někdo divně kouká, někdo vypadá potěšeně. Samozřejmě tam nezdravím ty tisíce lidí co potkávám😛ale třeba v obchodě ano. Tady u nás všechny, i ty co vůbec neznám, i ty, co tu jen očividně projíždí, třeba na kolech. Popeláře. Zdravívali i kecali jsme spolu, když byl ještě Worka, není už on, posádka je jiná, ale pozdravím (vyvážejí, když jdu okruh, většinou se právě v ulici potkáme)

Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 12:18:46 xxx.xxx.126.250

Beskydy jsou také krasné

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 12:20:29 xxx.xxx.126.250

Lužické hory také 🤷 jen ti lidé… jak kde.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 26.08.2025, 16:19:57 xxx.xxx.223.74

Ahoj holky. Tak jsem na pokoji s jednou pani. Na 8 rano už mám elektro, pak pulhodku cvičení a v10, 30 vanu..jinak máme balkonek, je podel pokojů, jsou tam i susaky.. Jinak oblouková terasa větší, nemám to daleko.. Kousek od pokoje.. jídelna o patro výš, velká.. Na oběd bylo zapečené filé s brkasi.. A cizrnova polivka.. Pod nama je vířivka, hučí to tu chvilema.. Tak to je vše.. Papa

Coudas (neregistrovaný) 26.08.2025, 18:14:35 xxx.xxx.126.250

Co nejpříjemnější pobyt a hlavně úlevu přeji.

lesnizinka
lesnizinka 26.08.2025, 18:20:06 xxx.xxx.22.240

Jak vše? A ta rehabka(procedury) dobrý? Vyfoť pokoj, třeba až tam paní nebude. A paní jak, dobrá? Jak stará?

Bobca
Bobca 26.08.2025, 18:24:49 xxx.xxx.223.74
lesnizinka:

Jak vše? A ta rehabka(procedury) dobrý? Vyfoť pokoj, třeba až tam paní nebude. A paní jak, dobrá? Jak stará?

Jako, cetlas, že to mam az od rána? Paní asi v mém veku.. V pátek jde dom.. Nemohla jsem se pořád pripojit.. Byla jsem i venku na terase.. Vydrž prtka. 

lesnizinka
lesnizinka 26.08.2025, 18:30:40 xxx.xxx.22.240
Bobca:

Jako, cetlas, že to mam az od rána? Paní asi v mém veku.. V pátek jde dom.. Nemohla jsem se pořád pripojit.. Byla jsem i venku na terase.. Vydrž prtka. 

Četla, ale nezamyslela se nad tím, že jsi tam dneska teprva jela. Mě zrovna napadlo, že už jsi na tom byla😛

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.