Rapoťačko, ten odvoz.., jestli to jde, nebuďte hrdinka, co vám může pomoct/můžete využít, to využijte. Znovu se omlouvám, ale v takových chvílích…?
Mrzí mě, že s Bobčou zažíváte takové věci. A moc držím palce.
Rapoťačko, ten odvoz.., jestli to jde, nebuďte hrdinka, co vám může pomoct/můžete využít, to využijte. Znovu se omlouvám, ale v takových chvílích…?
Mrzí mě, že s Bobčou zažíváte takové věci. A moc držím palce.
No tý brďo…takovej horor…jsem ráda, že jsem se dočetla šťastného konce🤗…chudinka malá a vy jste si teda taky noc užila…
Bože holky, tady to teďka číst😲samý horor😏 To mi připomnělo Nikči jak jsi psala, že horory miluješ…nó, tak jsi ho měla in natura(to zlehčuju, protože už je naštěstí po🙄) ty jo, tak to byl teda zážitek😲To by mě nenapadlo, že to takto koníkovi dělá, já myslela, že měla ve vodě ropuchu - teď kdosi dával slintající kočku. Bobča se místo zpohybnění spíš ještě přizabije. Bobi, říkala jsem trochu chodit, pokud to jde a ne hrrrr, všechno naráz🤔Ještě, že alespoň to prostředí a všechno kolem máš fajn, že se ti tam líbí. Kurňa…nezachytila jsem asi…koho ti tam dali místo té odejité paní?
A ještě sem přibude Rapoťačka…🙄 To se nám to tu sype teda(prosím osazenstvo - už nikdo nic, jó?!?) Přidám k těm hororům: ráno další rozjetá obr ropucha kousek od nás, všechny 4 prakticky v jednom místě, jen pár metrů od sebe - za týden. Byla jsem nasratá, řvala jsem nadávky, že se vedle na stavbě i zastavilo nějaké broušení. To snad dělá někdo schválně, ropucha mu pod auto nevlítne a ať mi nikdo netvrdí, že přehlédne na cestě, kde se jezdí max 50 ropuchu velkou jak čivava🙄A přijdu domů, jdu kolem baráku a před jídelnou mrtvá minižofinka😢Obávám se, že některá z koček👎☹️Dneska jsem ještě byli v Brně.
Člověk si myslí,že už tak nějak většinu ví za ty roky a nic už ho u těch koní nepřekvapí,ale teda tohle mě fakt vyděsilo a nikdy jsem to neviděla..a už to nechci zažít..vidět dusit se svoje zvířátko😔
Taky jsem se dneska snažila fungovat v práci na energeťákách a kafi,abych nějak fungovala..teď už jdu skočit do postele a dospat ten včerejšek..venku prší,tak se bude hezky spát..
Přidavám jednu fotku těžkého života Bertíka😂
Bertík se má nejlíp😂
Rapotacko, a to jste kde? Já myslela, že jste taky ubytovana někde, že sháníte odvoz.. Radus, to neni o rychlosti, neser Blaženo,bych tě chtěla vidět 😇 ona mě tam poslala, ale neřekla mi detaily,že ty upony se nezlepší pohybem, spíš naopak… jeden den dobrý a druhý den vprd..i..každé ráno to chci vzdát, jak mi je.. Jdu, musím spáchat hygienu, bo musim na snidani, jinak bych ležela dal…
Jsem doma, už jsem měla mít rehab.
Ale ležela jsem v nemocnici a co se týkalo stravování, chválím, kudy chodím. Není to všude stejné, známá (Pha), úplně o něčem jiném - v mínusu.
🌷
Tak to s tím jídlem asi fakt byla klika… třeba moje mamka není moc vybíravá, ale na jídlo si v nemocnici dost stěžovala… jo nějaká omáčka s knedlíkem jakž takž jinak nic moc… nosila jsem jí jídlo z domova.
Já když ležela po žlučníku - chápu, dieta musí být, ale… Kromě toho, že jídlo bylo nevábné na pohled i na chuť, tak svým složením vyrobilo akorát zácpu. Která je pochopitelně nežádoucí a musela se řešit. Tak jsem poprosila kamarádky, ať mi nosí místo ovoce kefír a podmáslí a živila se tím. Střevo se rozpohybovalo a navíc jsem při tomhle jídelníčku i zhubla.😉
Tady teda nezhubnu, je mi líto vracet každý den ráno čerstvé pecivo.. Grahamovy rohlík, nebo celozrnné razenky, ty většinou sním. Polivky si dávám už jen půl zufanku, a další snim.. Dnes máme nějaké krakovske testoviny, uzené a zelí, asi směs ráno chleba s krajankou, žervé.. Dzusik jablečný, bilou kavu.. Večer bude rajská polivka s grahamovyma rohlikama.. Tuhle karbanátek se stouchackama, hromadou…. Na večeři pro mě moc v 5 hodin teplá večeře. 3 parky, nebo bramboracka s chlebem.. Vždy dávají 2 krajíce.. A valim na oběd, dnes jsem měla vanu a společné cvičení v kinosale, asi 12 lidi..
Měla jsem potíže s PC, takže až teď se ozývám.
"Klaudianka - kuchyně" odkazuje na novou kuchyň , která byla otevřena v roce 2023 a přinesla zásadní zlepšení kvality stravy pro pacienty a zaměstnance. Provoz kuchyně zajišťuje na základě výběrového řízení firma Dora Gastro. Ta zajišťuje nejen stravování pro zaměstnance, ale také kompletní stravování pro pacienty.. Nová kuchyň přinesla zásadní zlepšení kvality stravy, lepší koordinaci, ale také zásadní změny pro nutriční terapeuty
A můžu vědět teda kde? V které části republiky? Zatím nevím odkud jste… v které nemocnici tak blbě vaří…?
Ta nemocnice je v MB a kuchyně je špičková. Říkala jsem si no jo, nový koště, ale četla jsem, že už jsou tam třetí rok, takže snad to vydrží.
Nemocnice pěkná, moderní, řekla bych, že je to tam stejný, jako jinde … myslela jsem, když tam ležím, že se mi mrknou na tu nohu, ale byla jsem tam s páteří. 😇
Dik…
Bolka má ještě Pírkovo sanatorium, taky nové. Ortopedie je tam snad špička. Dokud jede Škodovka, je i zdravotnictví na úrovni.
Tak hlásím, že noci už jsou chladné, dvě noci po sobě jsem risknula otevřené okno a sršeň se neobjevila(a nebo jsem to zaspala😉) Nad ránem už zase pravidelně chodí Gucci, tak aby mohla, musím mít otevřené, protože s mým spaním by se taky nemusela domňoukat😏Ráno venku 7st a Viktína jsem našla schouleného na podsedáku lehátka - vlhkém od rosy, studeném👎Doufám teda, že tam neležel celou noc, trubka🤔Včera jsem dávala papku tulákovi Mackovi a zdá se mi, že jak jsem říkala, že má úplně zakalené oko a nejspíš o něj přišel - tak mi včera připadalo, že už tak kalné není, jako by se mu vyčistilo, ne teda úplně ještě. Uvidíme, je to už hodně týdnů, kdy přišel s úplně zalitým krví, pak zbělelo a teď je takové už skoro průhledné.
Dnes jsem zjistila, co má za dietu vedle pani, že má pořád zeleninu a ty černé chleby.. Takže redukční bez polivky, že si mám říct dietolozce, já myslela jak nezhubnu, ale je to strašné… Uvazuju o tom… JinakJinak je hezky, jdem trávit.. Byly jsme chvilku venku, ale jen pár metrů na lavku..
Nenapsala jsi nic víc o nové paní, nebo jsem to přehlédla?
Už je to dost let, hodně jsem zhubla. Stalo se to kdysi, když jsem ještě dobře viděla. V té době jsem nacházela vždy, ve veškerém koupeném pečivu, zapečené brouky nebo larvy. Zašli jsme třeba k našim, ségra mi podala krajíc , řka, že je v pořádku. Dala jsem ho proti oknu a … byl tam. To pečivo jsem nepolkla. Šílela jsem z toho minimálně rok, zhubla jsem víc než bylo třeba a nebyl to záměr. Schody jsem brala po čtyrech (schodech), veškerý pohyb byl jen radost. 😀 Ani nevím jak, k pečivu jsem se pomalu vrátila, teď i kdybych si oči vykoukala, nevidím. Snad by mi to bylo i jedno , kdyby tam něco bylo 🕷️, odhrnu a bagruju dál 😢. Jen jsem chtěla podotknout, že mně stačilo vysadit pečivo a byla jsem jak Twigy.