Díky všem za účast.
Věřte, že kdyby to tak mělo zůstat, opravdu nemá cenu “pokračovat”. Ale nejela bych do Švajcu. To musím zvládnout sám, jak zpívá Gott. 😊 Tuto filozofii zastávám i u zvířat.
Díky všem za účast.
Věřte, že kdyby to tak mělo zůstat, opravdu nemá cenu “pokračovat”. Ale nejela bych do Švajcu. To musím zvládnout sám, jak zpívá Gott. 😊 Tuto filozofii zastávám i u zvířat.
Buggyra:70 milionů je tam na škody třetím osobám - to když nabouráte vlastní vinou cisternu s petrolejem, ona shoří, a vezme s sebou půl parkoviště dalších aut. Nedejbože i nějaký život, to je pak nevyčíslitelné a rodina pozůstalých se může na pojišťovně slušně pohojit. Takže proto tam jsou takový částky na povinnym ručení, to je v cajku, tak to má být. Vyplacení těch milinů je potom řízeno legislativou a jsou na to nějaké závazné předpisy (nevím, zda i ohledně výše náhrad).
Vy jste čerpala z havarijka (to samozřejmě nemá limit 70 melounů, ale nějaké max. statisíce podle stáří vozu a připojištění), tam se cukají, a to chápu, to se jim fakt nevyplatíte 😀 Lepší jsou ti, co nehavarují a nebo pak nečerpají z pojistky.
Co se týče výpovědi ze strany pojišťovny, tak já tam teda nějakou výpovědní lhůtu mám, to samozřejmě pro případ, že bych si musela hledat jiné povinné ručení. Vzhledem k tomu, že je to legislativou nařízená záležitost, tak tady si pojišťovna tak úplně nemůže dělat, co chce, ale nevím, co vám to vlastně vypověděli a za jakých podmínek…
Jo, já chápu, na jaký škody je uzavřená tak vysoká částka a nerozporuju to, stát se může všelicos, že jo. Na to havarijko jsem měla limit 220 tisíc, to jsem nevyčerpala. Tehdy mně v pojišťovně paní řekla, že mně prostě na další pojistný období zvednou splátku. 11. 8. přišel dopis o výpovědi pojistné smlouvy k 19. 9. , ještě jsem si zašla na pobočku a tam mně paní řekla, že se jim prostě nevyplatím. 😄 Novou smlouvu by mně uzavřeli jen na povinný ručení. Což mně ale vzhledem ke stáří mýho auta paní nedoporučila, doporučila mně jít ke konkurenci. Což jsem udělala a novou smlouvu už mám. A jen doufám, že ty miliony nikdy čerpat nebudu. 🙏 Protože třeba by mě pak už nechtěl nikdo pojistit. 😄 Ne, vážně, nechci aby to vypadalo tak, že jezdím jak pirát silnic, stalo se to u obchoďáku, což se stává dost často, mýmu známýmu se to stalo i v Rakousku, dceři u Kauflandu, prostě na těch parkovištích ty přednosti a parkování a vůbec. Já jinak jezdím hodně opatrně a občas fakt hodně koukám, že i v obcích se běžně jezdí osmdesátkou a 50 jedu jenom já.
🌼moc na vás myslím, sama se zády marodim a když se mi bederka sekne, tak se platzím ráno a večer na injekce a mezitím do sebe sypu co se dá, i když s vámi asi nesrovnatelné
Srovnatelné - nesrovnatelné,
vem je čert. I Vy se držte a všichni ostatní.
A zvířata taky bez problémů.
Děkuji
Bobca:Tak jsem dnes byla u jiné terapeutky, udělala mi masáž zad…Úžasné… Zítra si mám nachystat nohy.. Bublinky mi zrušila a budu mít zase vany s prisadami.. Paráda 🤗
To, že to byla paráda, ta masáž, znamená, ze to bylo příjemné, ale chtěla jsem pak sabotovat obed.. Vzala jsem si ty Panadoly 2 naráz, jsem si v pribalovem letáku našla, že to jde … Rapotacko, úplně chapu, jak píšete, že to není na žití s takovou bolestí napořád, ale holt řešení u nás je fakt dost divné, když nechají člověka tak dlouho trpet… a nic nezabírá.. Mela jsem černé myšlenky několikrát doma, když bylo hnusně, ta samota a beznaděj… Aspoň tady jsem fakt přišla na jiné myšlenky, i když je to rozbourene… mám zítra půlku pobytu za sebou a je to spíš horší.. Nemohla jsem vylezt z vany dneska.. Nevim vaši situaci, co se týče diagnozy, asi mi to ušlo.. Jste už po operaci?
Diag? Fraktura L1.
Když si beru prášky vždy po 2 tabl. ibalginu, je to poměrně dobře tlumené. Líp, než když jsem si brala každou chvíli 1x. Čekám s nadějí na tu rehabilitaci. . . Jinak, co jsem si našla, lidi se stejným úrazem, píšou, že s tím jsou problémy už po celý život. Neumím moc hledat, ale aspoň trochu jsem v obraze. Dnes je mi líp. Zdar všem! 😊
🍀
rapotačka:Diag? Fraktura L1.
Když si beru prášky vždy po 2 tabl. ibalginu, je to poměrně dobře tlumené. Líp, než když jsem si brala každou chvíli 1x. Čekám s nadějí na tu rehabilitaci. . . Jinak, co jsem si našla, lidi se stejným úrazem, píšou, že s tím jsou problémy už po celý život. Neumím moc hledat, ale aspoň trochu jsem v obraze. Dnes je mi líp. Zdar všem! 😊
Takže se to bude pak operovat?
Ne. Pomůže dr. čas . A rehabka = pohyb. Doufám. V diskusích, co jsem našla operovali jen výjimečně. Když ta měli “kostní tříšť”.
rapotačka:Ne. Pomůže dr. čas . A rehabka = pohyb. Doufám. V diskusích, co jsem našla operovali jen výjimečně. Když ta měli “kostní tříšť”.
Strašné… Tak to je horší, než mám já.. Já mám aspoň naději na to, že se to po operaci spraví, ale to čekání je hrozně dlouhé… 10 měsíců a bez ulevy, zatim.. Preju pevné nervy 🌹❤️
To se nedá srovnávat, záda umí bolet i bez úrazu, znám to. A jak jste popisovala Vaše problémy, se shodovalo s mými, … držte se, musíme doufat. 😊
Canka:Ahoj holky,
Tak malá ponďa Ričí je už naprosto v pořádku..musel to být opravdu ucpaný jícen..a opravdu nepřeju nikomu v takovém stavu vidět svoje zvířátko..ale naštěstí už dobré..
Raduš půst mi nešel,tak jsem přešla na kalorický tabulky…jde to pomalu,ale mám dole 3,5 kg..vysadila jsem hlavně sladkosti a sladký pití..to je můj mor😀A taky fast foody..tak měsíc a půl se o to snažím..a docela se držím…ale zase přijde dovča v druhý půlce září a all inclusive a to bude můj konec😂 Hubená holka nikdy nebudu,ale musím se aspoň snažit to držet na uzdě😂
Jinak co voda holky u vás?U mě stále vyschnuté všechny zdroje..modlím se k deštivému podzimu..
Však jsi chtěla zhubnout do plavek😉do dovči, aby jsi si ji právě užila😀 Jsi dobrá👍Já jsem právě říkala, že na mě půst taky nefunguje, ale na nějaké kalorické tabulky jsem líná🙄 No nevím, co se sebou….teda vím…nežrat. Zatím pořád jen kynu👎Nějak mi připadalo, že však dobrý, vlezla jsem do kabinky zkusit si hadry a málem mě kleplo! Doma jsem natáhnula rifle, podle kterých vím, jak na tom jsem…a kleplo podruhé😲Takže od včera se snažím nežrat(nevím, jak dlouhého to bude mít trvání…znám se😏)
Tak ještě, že ponička to měla jen takovouhle nepříjemnost, vypadalo to hrozivě🤔
Bertík se má asi jako Guccinka. Ta oceňuje nový tepich, strašně se jí líbí🙂
a já pořád,co to šustí
letošní přírůstek
acher:a já pořád,co to šustí
letošní přírůstek
Téééda, nádhera😍 Tak to vám závidím😔Já nakoupených granulí a sušených červíků…a ježurka ani jedna, letos chodila jen pár dnů na jaře, pak zmizela a není nikde vidět. I když vlastně…bobky jsem na cestě zahlédla👍Ale vůbec nechodí do misek😟jak nám tu vloni kadila po celém baráku a mlátila miskama…to jsem brblala a teď mi to chybí😔
Máme ještě ve chlívě tu starou ježkovou,ta je o kus vetší než tato,chodí žrát,občas ji zahlédneme,ale jestli má mladý zatím nevíme.Nic jsme neviděli.
Jak se říká…. Osatka ježku.. Kolik jich tam je, těch mladych? 4?
viděla jsem 4
acher:viděla jsem 4
To je moc hezká rodinka. Taky. Chci ježky. A taky rosničky. 😉
Bože, jenom ne ježky…nechci zas celý podzim v noci několikrát vybíhat ven, protože Gina ty ježky venku slyší a tak dělám noční bojovky, nechci furt lovit ježky a někam je odnášet kvůlivá psům…Matěj není zakapanej proti klíšťatům a blechám a ani nebude a při představě, že chytne od ježka blechy😴