Tak jsem to Niki přečetla a vlastně jsem ani nevěděla, že takto se někde hotely objednávají. Když jsme ještě (za krále klacka) my jezdili na normální dovolené, tak snad nebyl ani last minute😏 natož tohle.
Ke Kanárům. Nebyli jsme tam, před 20lety jsme tam poslali na dovču tchány. Jim se tam líbilo, nám z fotek ne. Ani jeden nemáme rádi samé kamení, skály, musíme do zeleně. Tom odmítá i oblázkovou pláž a třeba ta betonová plata bych asi nedala ani já. I když…mi to v podstatě může být jedno, vlezu do vody plavat, takže je jedno odkud, po čem.
Asi bych raděj Mallorku. Ale uvidíš, někdo na Kanáry zase jezdí pořád🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 17.09.2025, 14:20:06
To já taky.
Nikdy jsem neměla modelkovské míry. I když jsem bývala štíhlá, tak se svým poprsím (tzv. prsa po tatínkovi) bych se uplatnila tak před sto lety. No a teď už nejsem ani štíhlá.😕A přesně, důležité je, že jakž takž funguju.
Reni, já když kupuju oblečení, ač dle měřítek ještě štíhlá(halenky 38, kalhoty 34-36) tak ve většině hader, neřkuli šatů(tam musím fakt hodně vybírat) vypadám díky poprsí jak selka👎To si vždycky říkám, že s nějakým béčkem bych vypadala daleko líp🙄 Takže ono je to relativní.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.09.2025, 17:42:45
Také si myslím,že celulitida nesouvisí s tlouškou,ale spíše s tou genetikou.Sama ji nemám a nejsem žádná Twigy,nemá ji ani mamka a té je skoro 90. Kalhoty kupuji 34,za to vejít se někam s prsy. Koupit si něco na sebe je problém.Když mně to je přes prsa,tak by se mně tam břicho a boky vešly 2x.Takže ,to si člověk nevybere.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.09.2025, 15:19:21
vypadám díky poprsí jak selka
To říká moje kamarádka - není vůbec tlustá, jenom je malá s kulatým obličejem. Její známá je vysoká a téměř hubená. Tak onehdá povídala - i když si koupíme stejné šaty - samozřejmě přizpůsobené výšce, tak ona vypadá jako modelka a já jako uklízečka.🙂
To říká moje kamarádka - není vůbec tlustá, jenom je malá s kulatým obličejem. Její známá je vysoká a téměř hubená. Tak onehdá povídala - i když si koupíme stejné šaty - samozřejmě přizpůsobené výšce, tak ona vypadá jako modelka a já jako uklízečka.🙂
Já taky nikdy nemela celulitidu, ať jsem byla hubená, nebo tlustá.. Právě, jak je kůžicka napnutá, nemam ani vrasky na obličeji. A krem nepoužívám žádný, ani ksicht, ani jinam. Mam, ale zapominam.. A pak , jak se zpotím, tak je to nepříjemné 🤗A nozky mam prý pěkné.. Jak srnka.. Se pochlubím.. Akorát ty tmavé fleky sem tam na lytkach.. Ale nejak mě to netrápí..
Dnes jsem mluvila s doktorkou, zrusila mi ty hloubkové elektrovlny, mam po nich buseni, a dnes se mi udelalo zle u fyzioterapeutky, tak mě poslala k doktorce. A prodloužila mi pobyt do příští soboty, napsala další vany.. Já myslela, že to utnem pondělkem, že jsem úplně hotová.. A ono že tak do 14 dnů pak doma by se to mělo zlepšit….. Ale do té doby kdo má tak trpět???
Nějaká celuli…., co to je? Křečáky mi vadí. A co ?
Jó Orionko, někdo má obojí👎Bohužel u nás v rodině ty křečáky dědíme. Já jsem naštěstí nerodila, dopadla bych jak mamka, ta má hnusné od těhotenství, takže od 19let a už má náběh na bércák😕