Aktuálně: 2 742 inzerátů262 027 diskuzních příspěvků19 174 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 18.09.2025, 17:39:44 xxx:xxx.51ec:278e

Nikča nebalí😔Bohužel jsme dneska urgentně řešili kamarádky pejska,takže nakonec nikam neodjíždíme..udělali se mu zle,když jsme byly kousek od Rakovníka na výletě..najednou začal padat na stranu,neudržel se na nohou,otáčel hlavu na levo..jeli jsme na nejbližší veterinu v Rakovníku,tam nám řekli,že je to neurologický problém a začal maraton shánění neurologů..nikde žádný nebyl..celá Praha nás odmítla,nakonec nás přijali na Kladně..pejska hospitalizovali a čeká se na vyšetření CT,které proběhne večer..klinika má plno..pejsek do toho má chudák ještě respirační chronické potíže,nádor na srdíčku a je mu 14 let..na CT se musí uspat anestezií,nacož nás samozřejmě doktorka upozornila,že to to srdíčko nemusí dát..je to hrozný a já jen doufám,že bude pejsek v pořádku😔

lesnizinka
lesnizinka 18.09.2025, 17:53:25 xxx.xxx.95.122

Niki, pokud má 14letý pes nádor na srdíčku, tak nechápu na co ho tahá kamarádka na CT? Diagnozu přece zná, pejsa má rakovinu a otázka času byla(je) kdy se mu to projeví jinde, tedy na plicích, mozku. Zažila jsem to u známé, pes nebyl starý, bojovali, ale vyhrát se to nedá😢Je mi to líto, bohužel😢No, možná ta anestezie, bude eutanázie😢

A to je ta kamarádka, se kterou tu dovču pácháte? 

Daja
Daja 18.09.2025, 18:32:26 xxx:xxx.d3f8:aaed
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 18.09.2025, 17:39:44

Jojo souhlasím do písmenka s lesnížíňkou. Já osobně bych nechala už pejska odejít, ale to jsem já a manžel, tuším, že by se pejsek už jen trápil. Je to smutné, ale pro pejska by to bylo vysvobození.

Bobca
Bobca 18.09.2025, 18:52:36 xxx.xxx.223.74
eva:

Popravdě nechápu, proč by všechny ženy musely mít celulitidu…prostě ji nemám, nevím proč..ale je mi to celkem jedno..mám asi jiné priority…

Já zas neznám žádnou, co ji má… A vím, jak vypadá… 

Bobca
Bobca 18.09.2025, 19:05:00 xxx.xxx.223.74
lesnizinka:

Bobíšo žiješ? Nebo tě tam utopili v té vaně?😲😜A Nikča asi balí😉👍

Blaženo!!!zase? …. Píšu každý den, někdy i 3x.. Hlídej si to.

Canka
Canka 18.09.2025, 21:13:35 xxx:xxx.51ec:278e

Holky tohle ale nesouviselo se srdíčkem..ten nádor tam neroste a co 3 měsíce chodí na kontrolu..je to potvrzená mrtvička podle nálezu CT…pejska si nechali hospitalizovaného do zítra a během dopoledne by jsme měli vědět víc..ale doktor upozornil,že ta mrtvička může a nemusí mít trvalé následky..ale to se vše uvidí zítra..

Juju Raduš,je to ta kamarádka,se kterou cestuji..každopádně druhý týden dovči jsem si zrušila a snad pojedeme prostě později..třeba v říjnu.. 

lesnizinka
lesnizinka 18.09.2025, 21:46:02 xxx.xxx.95.122

Juju Raduš,je to ta kamarádka,se kterou cestuji..každopádně druhý týden dovči jsem si zrušila a snad pojedeme prostě později..třeba v říjnu.. - 🙄tak snad vám to vyjde, ať nedopadneš(nedopadnete) jako my, že prostě vždycky bylo něco a na dovču sme zatím stále, už 17let😲neodjeli🙄

Dobrá zpráva je, že psi se z mrtvice dostávají líp, než lidi. Pokud to teda byla ,,jen" mrtvice. 

Trickyvoo
Trickyvoo 19.09.2025, 00:58:32 xxx.xxx.62.63
lesnizinka:

Jó Orionko, někdo má obojí👎Bohužel u nás v rodině ty křečáky dědíme. Já jsem naštěstí nerodila, dopadla bych jak mamka, ta má hnusné od těhotenství, takže od 19let a už má náběh na bércák😕

To ani nemusí být tím, že jste nerodila. Moje máma měla křečáky, brácha dokonce snad ve dvaceti je měl už taky a já ťukám, že zatím nic. Nicméně celulitidu teda mám a myslím, že jsem jí na sobě pozorovala už jako třicetiletá a to jsem byla hubeňour. 

Buggyra
Buggyra 19.09.2025, 05:51:25 xxx.xxx.198.226

Já mám celulitidu od 17, kdy jsem se přes léto ukázkově vyžrala 😀 

Canka
Canka 19.09.2025, 07:48:49 xxx:xxx.51ec:278e

Já mám celulitidu už od puberty..a prostě vždycky jsem byla prdelatá a měla stehna..čím jsem starší,tak je ta celulitida horší a horší..a jedna slečna,která se zabývá touhle problematikou a lymfou,mě právě měla v péči jeden čas a ta miřekla,že mi nejen špatně proudí lymfa,ale že si myslí,že se u mě na nohou projevuje lipedém..že je to genetické..pra da,máme k tomu sklony celá rodina…už jsem se s tím naučila žít a smířila se s tím,že pohled na mě v plavkách je tragický😀 

kometa
kometa správce
19.09.2025, 09:32:20 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 18.09.2025, 21:13:35

Holky tohle ale nesouviselo se srdíčkem

To je jedno. Anestézie a nemocné srdce prostě nejde dohromady. Kór u 14letého psa. 

Sardullah
Sardullah 19.09.2025, 10:57:18 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 18.09.2025, 21:13:35

No já jsem si myslela, že by to mohla být mrtvička.

Já teda taky nejsem pro držet psa za každou cenu. Dodnes lituju, že jse Sáru nechala probudit po rentgenu, když jí disgnostikovaly osteosarkom. Na jednu stranu to asi bylo dobře, užily jsme si spolu  ještě 2,5 měsíce rozmazlování, mazlení, prostě každou chvíli, kdy jsem nebyla v práci jsme defakto strávily na gauči a v posteli přitulené…vše ostatní šlo stranou, na druhou stranu, ten strach, jestli na ní poznám, že už prášky na bolest nefungují, že už je čas, ten strach, že se jí ta noha zlomí… to už bych zažít nechtěla.

U mrtvičky bych bojovala… kamarádka měla starou rotvičku a teda chodily i na cvičení na balonu a tak a docela se zmátořía, tak tam si myslím, že ta naděje být může i u starého psa, že asi spíš záleží na míře postižení konkrétního psa a dalších okolnostech.

Sardullah
Sardullah 19.09.2025, 10:59:33 xxx.xxx.221.216

U nás na zahradě dnes vzácná návštěva… jak já říkám “ babočka jenerál” tedy babočka admiràl. Tu na zahradě vidím zřídka, většinou ke mně zavítá nabočka kopřivová nebo paví oko.

Obrázek
Canka
Canka 19.09.2025, 13:59:48 xxx:xxx.51ec:278e

Já taky věřím,že to pejsek zvládne…zatím se stav nelepší,stále padá na stranu a hlavičku má na stranu,ale to proto,že mu nemůžou píchnout léky,které potřebuje,protože mu na té veterině v Rakovníku aplikovali ty kortikoidy..prý to nejde kombinovat skrz to srdíčko..takže léky se budou podávat zítra,pejsek je zatím dále hospitalizovaný…a já věřím,že to dopadne dobře..

Tady jedna modelka Čikitka 

Obrázek Obrázek Obrázek
rapotačka (neregistrovaný) 19.09.2025, 14:43:27 xxx.xxx.168.162

Připletu se. Mýho psa by nejspíš kleplo znova. Už jen ze stresu.  

rapotačka (neregistrovaný) 19.09.2025, 14:59:11 xxx.xxx.168.162

O mně. Rehabilitace=masáž,  hrozně mi to pomohlo. Neuvěřitelně.  Chodím mizerně, ale nemám ty  příšerný bolesti. Doufám, že se zadaří. . . nedávno mi manžel řekl: když jsi ještě chodila. Z mýho pohledu chodím pořád, jeho pohled je poněkud jiný 😀.

lesnizinka
lesnizinka 19.09.2025, 15:52:02 xxx.xxx.95.122
rapotačka:

O mně. Rehabilitace=masáž,  hrozně mi to pomohlo. Neuvěřitelně.  Chodím mizerně, ale nemám ty  příšerný bolesti. Doufám, že se zadaří. . . nedávno mi manžel řekl: když jsi ještě chodila. Z mýho pohledu chodím pořád, jeho pohled je poněkud jiný 😀.

Jéééžíši😎To je ale potvora😏Myšleno muž🤫Tak to je super, že je vám líp, ještě, aby to tak vydrželo. Tu rehabilitačku pošlete expres Bobiši😎

lesnizinka
lesnizinka 19.09.2025, 15:56:08 xxx.xxx.95.122

Niki, nevím, jaké přesně léky, snad na rozpouštění sraženiny dostal zrovna, protože tam jde o hodiny, pak už nic😲

Sardullah nevím, kolik měl ten rotvík, ale 14let je hodně pro většího psa, Woruška se dožil 14,5roku. Pokud je to větší pes, střeďák a výš, není tam už moc prostoru na zlepšování😟

lesnizinka
lesnizinka 19.09.2025, 16:00:10 xxx.xxx.95.122

Ovečky včera zmizely z ustájení. Jak jsem tak půlroku koukala, přišlo mi, že to byli hlavně beránci, takže se raděj nebudu ptát, kam zmizely, budu dělat sama před sebou, že jsou někde na pastvě…konečně😟

Sardullah
Sardullah 19.09.2025, 16:10:56 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 19.09.2025, 14:43:27

No já si to neumím v praxi představit, že by můj pes musel být hospitalizovaný…

Třeba když šla Gina na kastraci, tak nebyla ten den jediná…na veterině mi řekli, že máme ráno přijet, že tam Ginu nechám a až bude popopo a bude vzhůru, tak mi zavolají, že si pro ní mám přijet…no tak to někde upadli na šíšu a nebo z jahody na znak…říkám, že počkám a že s ní budu do té doby než usne a chci být u toho, když se probudí…tak prej ale, že my jdeme na řadu až cca za dvě hoďky a že neví přesně, jak rychle to půjde, možná dřív….no jasně, mně to neva, my počkáme…

Upřímně, byla jsem jediná, kdo fenu neodevzdal ráno na veterinu, kdo tam s ní ten den čekal.

Co mně do dneška mrzí, že jsem si nepohlídala víc to probuzení…když Ginu uspali, tak jsem si taky potřebovala odskočit, dát si kafe a tak, takže jsem byla domluvená, že jak jí odoperují, že mi dají vědět a volali až když už byla Gina vzhůru…jako jasně, asi to nebylo nějak velké trauma, protože ještě byla po narkóze taková oblblá, ale já tam chtěla být ve chvíli, kdy se probere…

Takže hospitalizace mého psa je moje černá můra…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.