lesnizinka: Bobeš, doufám, že jsi si taky všimnula, že jsem celou dobu mlčela😎Seřvat mě, to jo, ale pochvala žádná😏
achjo Raduš…Upřímně-neber to ve zlém,ale musí to ze mě ven🙏..Kdybys to zase napsala,to by bylo fakt už špatné-nezkoušej to radši🙏Ten Citalec by tu moji reakci nazabrzdil....Chválím tě..ale ty nevíš,že jsem psala každý příspěvek v sanatoriu nejmíň hodinu!!..Tablet je těsně před smrtí,ale zvládla jsem to,abys nerýpala..Denně na nabíječce-vypínání během psaní..spoluležnice taky chtěly pokecat,do toho procedůry..Po obědě za mnou na chvíli chodila známá uklizečka,když měla pauzu,pak jsem se snažila bucnout,ale nešlo usnout-provoz jak na Václaváku..pak chvilku na terasu-bylo pěkně,a navečer jsme se těšily aspoň na “doktora z hor”Nekonečné cesty do jídelny 3x za den..a doma-přijela Zdenka,skoro na 4 hodiny!!což nebývá zvykem 🙏..pak jsem byla 2x v okně na pokec..Byla jsem ráda,že vidím lidi v jiné věkové skupině jak 70-75+(a bez berlí) V jídelně 150 lidí s jakoukoli pomůckou na chození-chodítka,vozíky,berle..Ten štrůdl"lezců",když jsme se táhli do jídelny..čekání před, bych přirovnala ke fontě před Kauflandem ve čtvrtek🤭,jak se ten "trychtýř z chodby zužuje do průchodu k jídelně….děvčata s bolestma a berlema tady prominou prosím🥰….Ubližuje mě to-ty to pořád nechápeš..Jsem ti to vysvětlovala ústně..Můžeš kdykoli zavolat!!..taky si rýpnu..nestačím mazat zmeškané hovory od tebe😜Já jsem doma pořád-kromě doktorů a tak..Já sem chodím ráno,zavolala bych třeba v 8,ale ty chodíš na okruh-z něho můžeš zavolat,hm?..Nechci se tu zase v tom babrat..je to pořád dokola..ty 2 rýpance jsem ustála,zlehčila jsem to "Blaženou"ale díky tomu,že jsem se nechtěla rozhodit a brečet tam-mrzelo mě to dost...Držela jsem se,i když ze všech dětí jediná Jana a "vnouček"mi jezdili jednou za týden pro prádlo na vyprání..Od ostatních ani smska..Tak to prosím ber, že nemusím být až tak vpohodě,a přesto jsem sem psala..a nepiš mi,že kde jsem..Není to fakt vtipné..však já napíšu,neboj..Promiň,ale musela jsem to ze sebe dostat..Bolesti mám i v noci,jakoby blok v kříži-snažím se chodit (i když to střílí všude-sráží mě to až skoro do kolen)po pokoji bez berlí,aspoň na záchod a něco u linky...Na chvíli ven s berlema...Měla jsem jít odpolko na oslavy vedle,ale zašla jsem tam ráno,popřála jsem jen oslavenci,a vyslechla jsem si ZASE co bych měla a jak bych měla chodit a shazování všech mých potíží..že ON když ho to chytne,jde na kapačku a jezdí dál..je to 50 letý kamioňák..však ho to za 20 let může taky potkat..Nepřeju nikomu nic zlého..ale nejsou vůbec empatičtí..Nepotřebuju litovat,ale pořád rýpou,z čeho to můžu mít,a že se hrbím,že se mám narovnat..jó,kdyby to tak šlo..Tak jsem tam pak nešla..Taky mám toho plnou hlavu,že se ke mě tak otočili zády-už před rokem..nejlepší kámoška od vedle,zkrz kravinu..Sem si chodím odpočinout!!!tak to prosím vydrž,už jsem doma,zase sem budu chodit každý den..Vím,napsala jsem naposledy asi v pondělí 2x,a pak jsem měla jiné starosti…A beru pořád tu Doretu 75mg/650mg a nic moc efekt..když ji nevemu,je to hrůza největší..Zkouším teď vydržet a brát třeba v 9 a pak ve 4..
Ještě jednou se Raduš omlouvám,ale musela jsem to napsat..opravdu to nepiš!!PROSÍM
V pondělí mám v Datartu nachystaný odpoledne nový tablet.."Kdo je připraven,není zaskočen"..myslím,že pak tam budu aspon 4 měsíce..měsíc na LDN ležet a pak přejdu plynule k rehabkám,a ty můžou být prý až 3 měsíce..ale postaví tam na nohy snad každého..Mám to domluvené,jen musí pak PL napsat žádost..Potkala jsem tam moře personálu z mojí dědiny..je 2 km od tama..