Aktuálně: 2 775 inzerátů261 549 diskuzních příspěvků19 169 uživatelů

Třetí víčko

Sarah01
Sarah01 20.10.2025, 09:53:03 xxx.xxx.162.253
Daja:

Holky nejde Vám otevřít “ Politika”? Mě to stále píše Error.

Mně jde. Ale ani tam Dájo nechoďte. 😊

lesnizinka
lesnizinka 20.10.2025, 11:12:51 xxx.xxx.82.203
Sarah01:

Ha, ha asi tak😉Ono je to tam celé error😛

lesnizinka
lesnizinka 20.10.2025, 11:21:37 xxx.xxx.82.203
Bobca:

u nás dnes ráno o půl 8 byla nula..domeček i střechy kolem byly bílé..A teď je krásně,obloha vymetená,a 3,5 nad nulou..

Raduš-vím o 2 babičkách-shodou náhod od obou Peter,co znám,a ty jsou taky 24.7.🤗

U nás mrznulo ze soboty na neděli. Už v 11h večer v sobotu, bylo -1. Takže jsem šla a kytky z terasy odtahala do bazénu(bazénové místnosti, z bazénu už tam léta zeje jen díra) Dneska ráno jsem je zase tahala všechny ven, nemrznulo už a hlásí oteplení, ještě týden - 14dnů můžou vegetit venku🙂Jen…kdo se s těma hebedama má tahat sem tam👎Ke všemu jsem si rozflákala závěsný, pověsila jsem ho na kování od zatahovaček a do rána ležel prasklý na zemi🙄kytka naštěstí přežila😏

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:34:50 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

já tam nikdy nebyla,a ani mě to neláká🤭..a to je tam kolem 3000 příspěvků..

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:42:44 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.10.2025, 11:21:37

Raduš,a proč to už nenecháš schované??v noci má být přízemní,přes den sice 20..už bych se s tím asi netahala..u nás nádherně..sice 9(u mě ve stínu)ale na slunku může být víc..tak si otevřu okno dokořán,že si vyvětrám-mívám i brzo ráno,tak 5 minut,i když mrzne….a za 2 minuty začli sousedi odvedle řezaT DŘEVO----UŽ NEDODRŽUJÍ ANI SOBOTU ODPOLKO,JEN V NEDĚLI JE ZATÍM KLID..v SOBOTU NĚCO SLAVILI..JSEM MYSLELA,že je na náměstí koncert..a to oni vedle..světla po celém dvoře…(jsem omylem cvakla "caps Lock)a nepodívala se🤭že to píše velkýma písmenama😊..jsem zavřela..a oni přestali😟mě jebne

Bobca
Bobca 20.10.2025, 11:47:54 xxx.xxx.20.192

jsem se spletla..přes 4100 příspěvků…Já se začla dívat včera na “Ratolesti”,je to dobrý seriál,ale zkrz to včerejší téma,jak učitelka hustí do děcek svůj názor…jsem to přepla..Roubal byl na mě taky dost drsný už zkraje,tak jsem si pustila zpětně  “Šerloka Holmse-jak prosté”…

takže já jsem prostě odpůrce politiky jako takové..nerozumím,nevidím do toho,nevím,co je správné,kdo je správný..komu věřit..atd..

acher (neregistrovaný) 20.10.2025, 12:19:35 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 14.10.2025, 13:58:51

Díky i Sarah.Já věděla,že se u zdejších zahradnic obejdu.😂

Daja
Daja 20.10.2025, 13:25:13 xxx:xxx.eb3b:c2c7
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.10.2025, 09:53:03

🤣no já tam pak nakoukla a jako to šlo, přečetla jsem dva sáhodlouhé psaní a teď znova mě to nepustí, že zase error.

Daja
Daja 20.10.2025, 13:34:59 xxx:xxx.eb3b:c2c7
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.10.2025, 11:47:54

No já si tam přečtu co a jak, svůj názor mám a hlavně i mozek. Vyslechnu, přečtu, zamyslím se a přijdu k závěru, že stejně nemá cenu se nad něčím pozastavovat, rozčilovat, vysvětlovat. Prostě každý má svůj názor a já nikoho neodsuzují , nehaním a nenadávám mu za jeho názor. Prostě každého respektují ano když se mi něco nelibý řeknu, že je to" polotovar "a tím to pro mě končí.

Daja
Daja 20.10.2025, 13:39:58 xxx:xxx.eb3b:c2c7

No a zase mě to nepustí, že prý zase error , to aby mi ta cévka v mozku nepraskla a já netahala nohu za sebou, že jo.

Buggyra
Buggyra 20.10.2025, 13:59:17 xxx.xxx.198.226

Dájo, systém na vás myslí, ale na mě ne, já tam mohu pořád, nic zajímavého se tam teď neděje 🙂

Bobca
Bobca 20.10.2025, 16:11:24 xxx.xxx.20.192

jojo Dájo..já si jaksi nechci do hlavy pouštět ani ty různé názory..ano,beru to,že každý má právo na svůj názor,nemá cenu se nad tím pozastavovat..ale to je divné,že tě to tam nechce pustit?

lesnizinka
lesnizinka 20.10.2025, 16:53:55 xxx.xxx.82.203

Ha, ha já tam zase chodit nemůžu, páč bych vraždila😜Na politiku, v politice mám velmi vyhraněné názory a jiné nepřipouštím, naprosto nechápu. Mám to dědičné😉jako děcko si pamatuju, že na každé sešlosti se taťka se strejdou(bráchové) dokázali hodiny o politiku hádat a do krve pohádat😏Politiku sleduju stále a poctivě, nedá mi to, bohužel. Áno, akorát se nase.u a k ničemu to nakonec nevede, no co už🙄

Bobi, ještě hlásí 14 dní teplo a ty chuderky by se pekly zbytečně v baráku, ještě se tam mají do jara navyzdechávat🙄Dneska už u nás mrazíky nehlásí a pod sklem ve vchodu je navíc trochu teplej. Dneska u nás krásně, sluníčko, jen dost fučí a nedá se říct, že by bylo nějak jó teplo. Ráno mě to vyloženě nasr…vůbec mě obchůzka nebavila. Triko jsem si pod mikinu nedala, takže mě dost profukovalo, ale tak to se ještě dalo, jenže až do vedlejší vesnice proti nízkému slunku, šklebila jsem se jak debil. Druhá strana pohoda, vítr i slunko do zad. Jenže pak ještě 400m zpátky k baráku, zase repete se slunkem a vichrem. Teď už tak nefouká. 

Jo a vlastně Bobi - v sobotu se asi ,,bordel" dělat může😉 jen v neděli ne. Ne? Tady v sobotu všechno, holt vesnice. Takže jedou pily, míchačky, bagry, traktory, sekačky…Pro mě hlušce je vlastně nejhorší, tedy jsou nejhorší ty ohníky, co pořád někdo rozdělává, aniž by popřemýšlel, že to letí sousedům na baráky. V sobotu k večeru jsme přijeli od tchánů a kolem baráku jsme měli udírnu(asi i sousedé kolem) nevím, co kdo zase kde pálil, ale bylo to ještě v neděli ráno🙄

Buggyra
Buggyra 21.10.2025, 07:12:45 xxx.xxx.198.226

Já na politiku nemám čas, nemám čas to vše sledovat a nemám kapacitu to pojmout. Takže mám sice také vyhraněné názory, ale na základě velmi kusých informací a nemám tam tu “omáčku” okolo (takže ty svoje názory neumím řádně vyargumentovat, jsou to spíš takové dojmy na základě zachyceného), a to některé lidi dráždí málem do nepříčetna 😀 Takže já si musím dávat na projevy svých názorů pozor, aby z toho někoho netřeplo…

Bobca
Bobca 21.10.2025, 08:38:58 xxx.xxx.20.192

Raduš,vysvětlím…když jsem se sem nastěhovala,řezalo se dřevo nonstop-po chvilkách(pila je od mého okna asi 10 metrů vzdušnou čarou mírně za rohem)..přišlo mi,že se nařezalo,přiložilo a za půlhodiny se šlo nařezat další,,bez ohledu na denní dobu,vánoce,Silvestr,Nový rok…prostě denně..někdy hodinu,někdy dýl(navečer,když došli chlapi z práce)..hlavně v neděli po obědě..nebrblu,že JÁ si jdu po o lehnout,ale kolmo ke mě je bytovka,tam jsou pracující lidé.někteří dělají i noční..a sousedi jsou v takovém “koridoru”,(kolem dokola jsou domy)a ty zvuky-jakékoli,se odrážejí a “liskají” se..v létě-okna otevřená a jediný kluk,který má všechna možná mechanická vozítka,začne v v neděli v 7 rachotit po kamenném dvoře..nedá se to jen tak popsat..Zkraje jsme s nima bojovaly se sousedkama..já teda slušně poprosila Peťulku,v 9 večer,že jestli by už nemohl zaparkovat plastovou el.čtyřkolku,že bych se už chtěla dívat na televizi..Běžně večer v 8 začínají bouchat do kovu-něco spravují..o půl 10 se jich zeptám,jestli to nechtějí nechat na zítra-oni že ještě chvilku,že to budou mít hotové..neřvu po nich,radši slušně..to turování aut,motorek..smrad až v bytě..

jako,tady nejsme na dědině,jsme v centru města..od majitele mají už zakázané v neděli řezat..jedná se fakt jen o tu cirkulárku a motorovku-denně.My jsme jim říkaly,že kdyby řezali třeba celou sobotu,do zásoby,nikomu by to nevadilo.a né 10x za den zapínat pilu po ¼ hodinách..Oni navozí hromady nějakého dřeva-rámy oken,futra,trámy,desky plné hřebíků..vidím to pod oknem-a tím topí…Oslavy bývaly i do 1 v noci..A bylo to opravdu jak zábava v parku..stáhli to na těch 22-22,15hod

Jo,a už jsem dlouho nepsala,že prádlo visí a visí..👌

Sarah01
Sarah01 21.10.2025, 10:36:12 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.10.2025, 08:38:58

Bohajeho, co je to za lidi? 🙄 V tomhle bydlet by mě asi kleplo. Asi nechodí do práce, že?

Coudas
Coudas 21.10.2025, 11:11:49 xxx.xxx.126.204

Po době jsem koukla, jestli je můj profil zde smazán, ale asi je to pro admina velký problém, tak to nebudu dále řešit. A jak psali zdejší přední představitelé, k čemu velká gesta, vždyť to je jen anonymní účet, stačí nechodit a nepsat a ani pes po mně neštěkne. S první částí nesouhlasím, ve druhé mají pravdu. O mé názory nikdo nestojí, to jsem pochopila velmi dobrě s “hříbětem o samotě” a neken při tom, kontrolovat se a přetvařovat, jen abych se zalíbila, to neumím a nechci, tak proč se trapit, je jednodušší si jít po svém. Chtěla jsem se dočkat aspoň toho, že můžu bez obalu veřejně přiznat, že jsem koni upravila kopyta, aniž bych tím porušovala zákony, což se stalo dnes poprvé od roku 2013. Přestože kopyta umím upravit už 30 let. Ale to zas je třitcetletukoní, to je nadávka, tak  radši nic. Potřebný kurz pro splnění administrativy jsem úspěšně včera dokončila, tak už to týrání zůstane jen u chudinky hříbátka, co muselo být 12 let samo kvůli mému egu, aby v 21 letech bylo nuceno ze zdravotních důvodů odejít na onen svět.

Popravdě - je mi bez všech tě h diskuzí opravdu lépe.

Mějte fajn podzim, zimu, atd. At se daří a hlavně zdraví.

lesnizinka
lesnizinka 21.10.2025, 11:14:08 xxx.xxx.30.99
Sarah01:

Bohajeho, co je to za lidi? 🙄 V tomhle bydlet by mě asi kleplo. Asi nechodí do práce, že?

Sarah…no co asi je to za lidi, tipněte si😉Oni nevydrží pracovat celý den, nařežou fůrku, pak ji dvě hodiny oslavujou grilováním a potřebují další fůrku na pak. A tak pořád dokola😜Já vím Bobi, to byla nadsázka, asi by mě taky kleplo a o Tomovi, co slyší každé šustnutí kolem, ani nemluvím. Soused přes dva baráky v novostavbě dělá vjezdy. Takže každou sobotu jede celý den ,,žába" na umlácení povrchu. Duní nám celý barák. Sousedi vedle v něm asi i poskakují na sedačce😜Ne, dělám si srandu, možná to vadí míň v těch nových barákách bez sklepů, nějak míň se to nese. My máme utopený obývák pod úroveň terénu a slyšíme i každé vjetí do jámy auta před barákem po cestě. 

Prádlo…já bych ocenila, kdyby mi viselo, leč nevisí😏 Bylo zataženo týden se sem tam nějaké prsknutí, teď je slunko, ale zase fučí, bych ho sbírala u sousedů. Takže pořád čekám, kdy ho vyprat. Ne, není to až tak nutné, jen sundané povlečení a pár pracovních hader jsem chtěla vyprat. 

lesnizinka
lesnizinka 21.10.2025, 11:19:40 xxx.xxx.30.99

Teď to čtu. No Coudas, tak ale zase někdy naběhnout a napsat, co u vás nového není od věci, ne? Třeba tím hezky naserkáš ty závistivce a ,,vylepšíš" jim spaní😛Pokračujete nějak s domečkem? Máš fotos? Jak tě znám, tak už bydlíte😜Néé, dělám si srandu, tam je to složitější a neovlivníš to ani svou pracovitostí👍něco prostě úplně urychlit nejde. 

Jo a co se koníků týče, sestřenka ho stále ještě nemají. Nějak doufám, že se to třeba ani neuskuteční. Kdyby vydržela ještě rok-dva, malá by se začala starat o kluky a na koníky by ani nevzdechnula😏

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.