Tak nakonec Dáji dobrý výsledek👍když to jen není nic horšího🙂Masku…já si furt představovala, že to bude mít v noci na hlavě jak Bobča🤭jsem si říkala ,,chudák pejsa, jak ten s tím vydrží"?!🙄A on to jen náhubek na stříknutí👍Akorát se toho bude asi bát, minimálně zprvu.
U nás taky zima jak sviň, jen jsem se ráno zapomněla kouknout😏Než jsem vyšla, volala mi z práce sousedka, ať se u nich zastavím a zazvoním na muže, že má vyplý telefon a potřebuje něco pořešit s autem. Však jo, v poho, alespoň mu popřeju k novému roku. Ještě jsem nebyla v půli cesty volali, že vezou pračku a do půl hoďky budou u nás. No výborné, není vypojená, vytažená z linky, první info bylo po obědě😲Volám hned Tomovi, že to musí udělat a já pod ní povytírat, bude tam neskutečhý bordel👎Vyřizuju sousedovi a kolem projede auto s pračkou. Letím za nima, otevřít bránu(brána už pár dní zázračně funguje, asi někde vymrznula voda😉) Přiběhnu domů a vidím, pračka povytažená, nic odpojené, prý mu to nešlo, i tak se s pračkou nakmásal, než ji dostal ven🙄Chlapi už s novou za dveřma, já lítala s nářadím, hadrem, umyla to pod ní, taky všude pavučiny, odpojila sem ji od odpadu, vytekla z hadice bordel voda…výborné, šmatlala jsem po tom, abych vypojila zbytek…no kalamita🙄Myslela jsem, že ho přerazím, ještě jsem do toho uštvaná z obchůzky nemohla popadnout dech(takže ani nadávat😛) A tak je to u nás se vším, stejně musím udělat nakonec všechno sama😏No…pračka je krásná😉a už pere👍
Bobi omlouvám se, ale Božena je pro mě taky hrozné jméno🙄tvrdé, zní mi to jak nadávka. Proto jsi Bobča❤️Ale řeč matky, která ti ho dá přes to, že ho nesnáší s tím, že musela…bych ji asi praštila😠Musí akorát umřít. Moje mamka taky ,,musela" dát bráchovi Josefa po taťkovi…a dala jiné jméno, které se jí líbilo. Nakonec jsou všichni rádi, hlavně, že je robátko zdravé😉Jméno zapisovala matka, takže výmluvy u mě neobstojí👎Rodím, vybírám jména. Bez debat. To neznamená, že taťka si nemůže vybrat jméno…může, ale pouze, pokud ho schválím😉Howg