Aktuálně: 2 529 inzerátů234 497 diskuzních příspěvků18 621 uživatelů

Kloubní výživa

Xerxova
Xerxova 12.02.2025, 06:22:33 xxx:xxx.2e9f:3855
Martina:

Líbí se mi komentář, že nikdy nevíte jak by pss vypadal, kdyby žádnou výživu na klouby nedostával.  I já jsem začala pravidelně dávat pro našeho staršího psa výživu na klouby GeriatiVet Dog , kterou kupuji od vetexpert-shop, stejně jako kosmetiku pro psa.  Připravek je celkoě zdraví prospěšný pro staršího pejska není jen na lepší činnost kloubů. 

a proč musíte zajímavou a přínosnou diskuzi “obohatit” reklamou…

Buggyra
Buggyra 12.02.2025, 06:24:18 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 11.02.2025, 17:06:36

Zrovna céčko bych koním nekupovala za žádnou cenu (možná nějakému hyperstaříkovi, co mu nefunguje trávení, ale….), teď maj v zimě tunu okopanin, musí stačit 🙂

Souhlasím s podáváním přípravků mimo zátěž, pokud sportuju. Právě proto, aby se nemaskovaly projevy diskomfortu. Taky jsem “pracujícímu” koni dělala kůry kloubní výživy mimo sezonu.

Sardullah
Sardullah 12.02.2025, 17:03:22 xxx.xxx.189.104

Já teda dávám preventivně hydrolyzovaný kolagen…ale upřímně spíš si myslím, že pro můj dobrý pocit.

Chodím se synem na revmatoligii a když se bavím s doktorem o nějakých preventivních doplňcích stravy na klouby, tak i on říká, že to je spíš pro dobrý pocit, než aby to mělo nějaký zásadní účinek…tak si myslím, že u psů je to podobně.

Ono s tou prevencí je to přesně o tom, že člověk prostě neví, jaký by byl stav bez toho pojídání preventivních přípravků na klouby…já si teda zcela upřímně myslím, že podstatně větší ne-li zásadní vliv na klouby má obecně genetická výbava jedince a přiměřený nebo naopak nepřiměřený pohyb a možná strava…že pak je dlouho, dlouho nic a pak nějaký nula nula prd procenty budou ty prevence na klouby..

Ph (neregistrovaný) 13.02.2025, 09:07:35 xxx.xxx.92.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.02.2025, 12:46:27

vetsina, co zije v domacnosti - dneska uz. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.