Líbí se mi komentář, že nikdy nevíte jak by pss vypadal, kdyby žádnou výživu na klouby nedostával. I já jsem začala pravidelně dávat pro našeho staršího psa výživu na klouby GeriatiVet Dog , kterou kupuji od vetexpert-shop, stejně jako kosmetiku pro psa. Připravek je celkoě zdraví prospěšný pro staršího pejska není jen na lepší činnost kloubů.
a proč musíte zajímavou a přínosnou diskuzi “obohatit” reklamou…
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 11.02.2025, 17:06:36
Zrovna céčko bych koním nekupovala za žádnou cenu (možná nějakému hyperstaříkovi, co mu nefunguje trávení, ale….), teď maj v zimě tunu okopanin, musí stačit 🙂
Souhlasím s podáváním přípravků mimo zátěž, pokud sportuju. Právě proto, aby se nemaskovaly projevy diskomfortu. Taky jsem “pracujícímu” koni dělala kůry kloubní výživy mimo sezonu.
Já teda dávám preventivně hydrolyzovaný kolagen…ale upřímně spíš si myslím, že pro můj dobrý pocit.
Chodím se synem na revmatoligii a když se bavím s doktorem o nějakých preventivních doplňcích stravy na klouby, tak i on říká, že to je spíš pro dobrý pocit, než aby to mělo nějaký zásadní účinek…tak si myslím, že u psů je to podobně.
Ono s tou prevencí je to přesně o tom, že člověk prostě neví, jaký by byl stav bez toho pojídání preventivních přípravků na klouby…já si teda zcela upřímně myslím, že podstatně větší ne-li zásadní vliv na klouby má obecně genetická výbava jedince a přiměřený nebo naopak nepřiměřený pohyb a možná strava…že pak je dlouho, dlouho nic a pak nějaký nula nula prd procenty budou ty prevence na klouby..