»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tenurri z 31.05.2024, 17:58:46
Já musela mít v práci klid, tak se to musel naučit opravdu hned, prostě “ jdi na místo a pak spinkej” prostě jsem ho položila a pak si ho nevšímala, žádné hračky, žádná kousátka, to až o přestávce. Když se zvednul a šel sebou bouchnout jinam, nechala jsem ho, ale když chtěl být aktivní, vrátila jsem ho na místo. Naučil se tvrdě spát a pochopil, že práce je místo, kde se nelumpačí a nedivočí.
V poledne jsme chodili ven, na větší procházku, Ráno jsme šli kus pěšky a pak jezdili do práce MHD, to ho docela unavilo, všechny ty podněty a ruch, teprve po práci jsme měli legraci.☺️
Blbý bylo, když mi ho v práci někdo vzbudil, protože to pak chtěl čůrat mimo plán .
Během týdne z něj byl úplný profík, vůbec nerušil, o přestávce chtěl svojí hračku, o polední přestávce se vždycky stavoval v pekárně, kde se na vlastní pěst seznámil s prodavačkami a dostával tam zdarma škvarkovou placku.☺️
Těch osm , devět hodin jsem ho udržovala v takovém spíš klidovém režimu ani žádné moc živé hry jsme neprovozovali .
I teď, když pracuju doma, Gučák zalehne na svoje místo a pracuje se mnou, nedá si to vzít.
Vůbec nepochybuju, že se to Váš kluk naučí brzy, je šikovný.
Řekla bych, že největší problém budou spolupracovníci, protože roztomilouše budou chtít pořád mazlit a hrát si s ním a člověk je nechce urazit že jo…