Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 18.09.2024, 11:22:18
🤣 myslíš ty nepodložený kecy? Těm se směju. Na 1 spatnou recenzi ti seženu 10 suprovejch nebo i víc. Nejvíc pindaj ti co maj máslo na hlavě 🤣🤣 hochu z krajt mam tmavky. Ty v racku fakt nemam 🤣🤣🤣 boha jeho. Vis o me prdlajs krom pomkuv 3 pind na fb😁😁😁
🤣 myslíš ty nepodložený kecy? Těm se směju. Na 1 spatnou recenzi ti seženu 10 suprovejch nebo i víc. Nejvíc pindaj ti co maj máslo na hlavě 🤣🤣 hochu z krajt mam tmavky. Ty v racku fakt nemam 🤣🤣🤣 boha jeho. Vis o me prdlajs krom pomkuv 3 pind na fb😁😁😁
Trochu mě mrzí, že se ve štěníkovském vlákně řeší toto…člověk se těší, když vidí nové příspěvky, kdo to přispívá třebas s novým štěňátkem nebo novýma fotkama a místo toho se tu zase jenom dohaduje 🙄
To je člověk, který rád ostatní napadá. Už jsem si o ní obrázek udělala, když ráda mlátí na Sivestra u svého zvířectva petardy. A pak se chlubí jak se o své svěřence špičkově postará. 🤮🤮🤮
Ohňostroj taky dělá hluk a dost nepříjemný, jistě jste ten typ člověka, který si od narození myslí že je nejlepší a má ve všem pravdu. Od takových lidí raději dál
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 18.09.2024, 14:46:27
Smirte se s tim ze mejm zviratum to proste nevadi a to ze absolutne vubec takze jo, ohnostroj si delam. Delam si ho na svem pozemku. Hned po pulnoci. Neobtezuju tim nikoho. Narozdil od jinejch lidi jinejma vecma. 🤣
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 18.09.2024, 14:46:27
Zatim se tady tak chova Zrzava. Ja pisu jen o vecech se kterymi mam zkusenosti. Vy ona a dalsi se vyjadrujete v tematech kde totalne nemate sajna o nicem a poucujete ty co o tom neco vi pokud to nelahodi vasemu nazoru… kdyz ma nekdo jinej tak je hned hajzl, vul a kdesi cosi.
Nevim kdy vy jste naposled poustela svetlice ale ty co mame my kazdej rok nedelaj vetsi kraval nez kdyz chlap zahvizda. A z toho se zvire fakt nepotento.
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 18.09.2024, 15:04:36
kdyz ma nekdo jinej tak je hned hajzl, vul a kdesi cosi.
PROSÍM??? CO TO TADY TVRDITE ZA NEOMALENOSTI? OKAMZITE ZABRZDETE. NIKOHO JSEM TADY TAKTO NIKDY NENAZVALA,NA ROZDILN OD VAS SE POHYBUJI V MEZICH SLUSNOSTI A TO I KDYZ SE NEKDO JAKO VY CHOVÁ HULVÁTSKY.
TENURRI PROMIŇTE ,MLČELA JSEM, ALE TOHLE JE NEHORAZNOST A LEŽ CO TADY TA OSOBA TVRDÍ.