Upřímnou soustrast, máte v soukromém souhvězdí další ⭐
20.08.2025, 16:56:22 xxx.xxx.147.163
Já to tak trochu tušila… Zítra to bude rok, co jsem nechala odejít Archibalda II. Po 19 letech. Takže rozumím.
Já to tak trochu tušila… Zítra to bude rok, co jsem nechala odejít Archibalda II. Po 19 letech. Takže rozumím.
upřímnou soustrast…
Pan Bečka byl moje srdcovka…😢
Pan Bečka byl prostě hvězda. Moc mě mrzí jeho odchod ☹️ Ale je dobře, že se nemusel trápit.
To je mi nesmírně lito, ale žil u vás krásný život, hodně síly, držte se🌹🌹
Upřímnou soustrast.
Pan Bečka je nezapomenutelný.
Držte se. Pan Bečka byl legenda. Všech mopsů král…..
Upřímnou soustrast. ☹️ Hladím po pacce, zapálím za pana Bečku večer moc pěknou svíčku. Držte se.
Vůbec jsem nevěděla,že marodí. Je mi to moc líto
janaa:Vůbec jsem nevěděla,že marodí. Je mi to moc líto
Stejně tak, nic jsem netušila, myslela jsem, že pan Bečka je mladý a bude tu s náma navždy😲Tak to je rána😢je mi to moc líto😢 držte se🍀
Efe, je mně to líto. 💔 Bude nám tady chybět.
Pan Bečka mi bude moc chybět, byl to vyjímečný parťák a krásnej k tomu. Taky jsem žila v módu, že tu s námi bude napořád, protože moudré duše by tu měly zůstat navždy, všechny…
Upřímnou soustrast Efe, je mi to moc líto 🌷
Byl podobný mojí Mácince, chodila s náma s jezevčíkama na procházky, byla trochu kočkopes. Opustila mě a jezevčí holky ve 22ti dvou letech.
Pan Bečka nejenže byl, ale už navždy zůstává mopsí legendou. Parťáku pohlídej to tam za duhou.
😢😢😢…pane Bečko budeš navždy žít v mých vzpomínkách…❤️
Upřímnou soustrast, máte v soukromém souhvězdí další ⭐
Na můj vkus už je tam těch hvezdiček moc moc…
efe:Na můj vkus už je tam těch hvezdiček moc moc…
Ono těch hvězdiček je moc, tady u nás je ještě bez světelného smogu vidíme. Jen by na nich měly být cedulky se jmény…🐕🐈
Pan Bečka,
co byl víc mopc, než kočka.
Bude chybět každýmu, kdo ho znal.
Byl to mopcí král.
💔
Efe, sílu přeju, držte se. A děkuju za něj, měl se královsky, jak mu náleželo.
A tak to v žití chodí,
radost a žal se spolu vodí.
Nám nezbývá než jít v žití dál
a sílu k životu Vám mohu jen přát.💐💐
Chlupatá piraňa, pesanka kamarádky, jediná psí kamarádka Bonnie, včera odešla 😭 Na otravu. U nás v lese. Daleko od měst. Bože, je to šílený.
Fotka z posledního společného výletu, už další nebude 😩