To je příšerný, proč jsou lidi takový zákeřný s…., bude nám chybět.
To je příšerný, proč jsou lidi takový zákeřný s…., bude nám chybět.
…ježíš já se tak strašně lekla než jsem to otevřela,ale to já pokaždé, když je nový příspěvek tady…to je mi tak ale opravdu moc lito, byly to vždycky krásně fotky a úžasně se psiny doplňovaly…hodně síly její paničce a i vám🌹🌹
Proč to ty lidi dělají, že dávají ty otrávený návnady…karma je zdarma, doufám…jsem z toho smutná a naserkaná zároveň 😖
je mi moc líto fenečky, paničky, Vás i Bonnie😪 držte se!
Je mi to líto, takovou hroznou smrt si nezaslouží žádné zvíře. ( U lidí si tak jistá nejsem, omlouvám se.)
Zajímalo by mne, který morální chudák má potřebu roznášet otrávenou návnadu v lese. Daleko od lidí, zahrad, parků. První mě napadlo nějaký myslivec, ale to je nesmysl, riskoval by tím otrávení psa některého kolegy. Fakt nevím. Nic to nemění na faktu, že je to šílené.
Ježišiš kriste!!!! Co se to děje, proboha! Je mi to moc líto, tohle ne, tohle není přirozenou součástí života se psem. Moc, moc je mi to líto a dopr…co člověk může říct jinýho?? Nejde nic, protože tohle musí být hrozný zoufalství a člověku, kterýho tohle potkalo, jsou všechny slova útěchy k prdu, pardon.
krásná chlupatice to byla… je mi to moc líto
Moc mě to mrzí. Takovou věc si nedokážu představit.
Nepochopím jak to může někdo udělat.
Upřímnou soustrast paničce, je to……………
To je hrůza. Chudina pejsková , chudinka panička ☹️
Víte o té otravě něco víc? Všimla si paní, že něco žrala? Jaký to byl jed?
Proboha, to je strašný. Nějakej karbofuran? Jaký hovado může takhle něco v lese nastražit… Upřímnou soustrast kamarádce. 💔
sutrik:Chlupatá piraňa, pesanka kamarádky, jediná psí kamarádka Bonnie, včera odešla 😭 Na otravu. U nás v lese. Daleko od měst. Bože, je to šílený.
Fotka z posledního společného výletu, už další nebude 😩
To je strašný, hodně sil
To je šílený 😭 Upřímnou soustrast
Ví se co to bylo za jed? U nás jednu dobu trávili karbofuranem, hnus.
Hrozný, nejhorší je dívat se na to trpící zvíře a neumět mu pomoct… držte se.
Jaký hovado může takhle něco v lese nastražit…
Jestli to byla návnada, tak nějaký “soused”, kterému liška, či kuna vybílily kurník. Musí mít slepice a nedovede si je zabezpečit.
Umřel Enzo z Botičských Meandrů, zlatý retrívr legenda. 💔
Alčo,promiň,Enzíka mi je určitě líto,ale proč legenda?
janaa:Alčo,promiň,Enzíka mi je určitě líto,ale proč legenda? Protože je páníček fotograf?
Pro mě je legenda, nějak mě to vzalo, no. Ale dožil se myslím 13 let, pěkný poměrně dlouhý život měl. Horší je to, co se stalo s tím malým Wilíkem, to je asi šok nejen pro mě. 😔
Sarah01:Pro mě je legenda, nějak mě to vzalo, no. Ale dožil se myslím 13 let, pěkný poměrně dlouhý život měl. Horší je to, co se stalo s tím malým Wilíkem, to je asi šok nejen pro mě. 😔
Ano,to je šok strašnej. Pro mě je docela teda šílený,kolik “z ničeho nic” úmrtí hlavně u goldenů jsem v posledních letech zaznamenala. To mi hrozí průserem
janaa:Ano,to je šok strašnej. Pro mě je docela teda šílený,kolik “z ničeho nic” úmrtí hlavně u goldenů jsem v posledních letech zaznamenala. To mi hrozí průserem
Já vím většinou o rakovině, jinak netuším, oni se s tím chovatelé většinou moc nechlubí. Kamarádce včera umřela fenka ve věku 16 let, krásný věk, ale už byla hluchá a moc toho nenachodila.
No,tak já mluvím o mladých psech nebo psech v nejlepším věku,ne o veteránech. Ale nebudem to tady plevelit
janaa:No,tak já mluvím o mladých psech nebo psech v nejlepším věku,ne o veteránech. Ale nebudem to tady plevelit
Jo, já jsem to pochopila. Tou druhou větou jsem myslela, že to je spíš výjimka těch 16 let, že to rozhodně není obvyklé. Člověka to samozřejmě sebere vždycky.
Napíšu ti zprávu.