Ježíš, Jani, to je hrozný tak za sebou oba, ach jo. Drž se. 💔
Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 … Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”
Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty …
Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 … Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”
Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty …
Je mi zle jen na to pomyslim.
Máš těch staroušků moc, ale zase tě může hřát u srdíčka, že posledních pár měsíců nebo let se měli dobře. 13 let je pro ně už vysokej věk, bohužel. A co Otíček, jak ten se má?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.12.2025, 09:34:10
Otik mel v nedeli dopoledne dalsi mrtvicku. Motal se, padal na stranu, netrefil do misky … Dostal Prednison a Milgammu N … Od vcerejska co odesel Saggousek uz zas Otas beha jak camrda. Vubec nic mu neni. Jka kdyby chtel smrtakovi ukazat, ze on jeste ne. On je vazne Kostej Nesmrtelny :-*
Arosku - čtu to až teď a váhám, jestli psát s takovým odstupem aby člověk zbytečně nejitřil živou ránu, čí spíše rány. Ale musím, protože Vy si zasloužíte poděkování za to všechno, co Saggy dostal. Domov, lásku a svou smečku. Odcházel milovaný. A já opravdu věřím, že tohle je to, co se nikdy neztratí. A taky věřím tomu, že člověk a ani nikdo jiný, nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Už Otík Vám to teď ukázal. Takže ne, situace se nebude opakovat.
Hladím bolavou duši na dálku a opravdu bez nadsázky se hluboce skláním před tím vším, co děláte a dokážete dělat.
Arosku - čtu to až teď a váhám, jestli psát s takovým odstupem aby člověk zbytečně nejitřil živou ránu, čí spíše rány. Ale musím, protože Vy si zasloužíte poděkování za to všechno, co Saggy dostal. Domov, lásku a svou smečku. Odcházel milovaný. A já opravdu věřím, že tohle je to, co se nikdy neztratí. A taky věřím tomu, že člověk a ani nikdo jiný, nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Už Otík Vám to teď ukázal. Takže ne, situace se nebude opakovat.
Hladím bolavou duši na dálku a opravdu bez nadsázky se hluboce skláním před tím vším, co děláte a dokážete dělat.
Dekuju. Dnes s nim jedem na posledni cestu do Brna. Verim ze se mu u nas libilo - ze si uzival teplo a jidlo a klid, protoze to cely zivot nemel. Tesi me ze se jeho oci umely radovat, i kdyz v pozadi stale bylo to neco … videl a zazil vic nez by jakekoliv zvire kdy melo. A presto dokazal nezahorknout, nebyl bazlivy, nebyl agresivni. Jen smireny se vsim co prijde. Byl jednim z nejvic zavislych zavislaku ktere jsem kdy mela. Ale nevtiravym zpusobem - nepodbizel se, neskakal, nestekal, nevynucoval si pozornost. Proste stal potichu opodal a cekal, zda si ho nekdo vsimne … Tolik bych si prala aby takovahle zviratka vubec “nebyla”. Aby nebyly osady, tyrani, smejdi co ublizuji. Aby on i vsichni ostatni meli laskyplne domovy a peci, jako si zaslouzi. Jo vim - Utopie. Ale bylo by to hezky a doufat porad muzu, zejo ;)
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 10.12.2025, 09:33:27
Tesi me ze se jeho oci umely radovat
tohle je to nejpodstatnější v jeho životě. Děkuju Vám za to, že to zažil, že zažil klid a domov a zázemí. Děkuju Vám za to co děláte.
Tolik bych si prala aby takovahle zviratka vubec “nebyla”. Aby nebyly osady, tyrani, smejdi co ublizuji. Aby on i vsichni ostatni meli laskyplne domovy a peci, jako si zaslouzi.
Tolik bych si to přála taky, moc. Stejně tak bych si přála být bohatá a mocná tak moc, abych mohla poháhat plnýma hrstma.
Tak dnes jsme nechali odejít synova velkého špice Beníka.Bez 3 mesíců 15 let,ale jeho srdíčko už pracovalo hodně špatně a tak aby se netrápil….. sbohem Beníku…🌈