Další hvězda na nebi, další díra v srdci. Držte se.
Další hvězda na nebi, další díra v srdci. Držte se.
….držte se…hodně sil🌹🌹
Už ho nic nebolí - dožil v báječné smečce s úžasnou péčí. Dík za něj (i za ostatní). Držte se
Arosek:Saggi
asi 16.5.2012 - 2.12.2025
… nemam slova … tak strasne to boli ☹️
Ježíš, Jani, to je hrozný tak za sebou oba, ach jo. Drž se. 💔
Sarah01:Ježíš, Jani, to je hrozný tak za sebou oba, ach jo. Drž se. 💔
Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 …
Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”
Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty …
Je mi zle jen na to pomyslim.
Arosek:Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 …
Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”
Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty …
Je mi zle jen na to pomyslim.
Máš těch staroušků moc, ale zase tě může hřát u srdíčka, že posledních pár měsíců nebo let se měli dobře. 13 let je pro ně už vysokej věk, bohužel. A co Otíček, jak ten se má?
Díky za Saggouška, za to, jaký jste mu udělala nádherný závěr života ❤️
Arosku …💔
Upřímnou soustrast.
Dožil u Vás s láskou i úctou, to měl moc hezký.
Tuhle jsem viděla takový trochu ezovideo, paní tam říkala, že kdo se ponoří až na dno svého smutku, vždycky tam najde něco krásnýho.
I když jsem trochu cynik, musela jsem jí dát za pravdu, tu lásku a péči kterou jsme dokázali dát i přijímat, nám už nikdo nikdy nevezme.
Otik mel v nedeli dopoledne dalsi mrtvicku. Motal se, padal na stranu, netrefil do misky …
Dostal Prednison a Milgammu N …
Od vcerejska co odesel Saggousek uz zas Otas beha jak camrda. Vubec nic mu neni. Jka kdyby chtel smrtakovi ukazat, ze on jeste ne. On je vazne Kostej Nesmrtelny :-*
To je mi líto se Saggym, držte se. ☹️
Upřímnou soustrast. Držte se.