Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.11.2025, 09:21:22
jdu si na něj postavit..vylezla jsem ze sprchy(teprve🤭)..a jdu si to ještě jednou prohlídnout..Zrzavci-pravda…jsou bombový všechny-do toho ten paralyzér😄…to mám hned po ránu bezva den..i elán do práce se mi vrátil..mám naběhnuto na úklid..Ve FM svítí slunko,jsem Zdence poručila,ať mi ho pošle…a už mi nebude nic chybět ke spokojenosti..tady ještě mlha a 6 stupńů…
jo, ten je luxusní 😀 😀 jehehééééé. Bobčo - jsem moc ráda, že se vrátil elán, vím, že máte velký trápení, tak jen v tichosti držím palce, ať je líp.
děkuji…já sem chodím každé ráno počíst si kdeco z těch diskusí,kam chodím..(víčko,venčení a veselé+ hudební)..pouštím s i k tomu většinou Kameloty..a nechám běžet nabídku..Nedvědy,Wabiho,Marien..atd....dnes jsem dala na hudební Vojtu Nedvěda-krásná písnička…A když tu někdo dá něco pěkného…ano,dneska mi tu spravily děvčata náladu…i s tím kafíčkem…jak společně pijem kafe❤️🌼🤗
Já taky to tak dělám - jen teda s tím rozdílem, že místo Kamelotů Rrrrramštajni 😀 . Je fajn, že je kam zajít a trochu se rozptýlit.
ty taky můžu🤗"matku" mám ráda....je to den ode dne jiné…začnu Nightwischema,Sabatonima…atd..prostě,co se mi líbí-problikávám…a to někdy na plné pecky,když má soused ranní….Tak jdu něco dělat..vypínám-…papa zítra..🥰