Posledně ikea taška pohozená na zemi největší atrakce, úplně jsem se ho lekla, když z ní vystrčil jen uši. No pak mi ta taška pochodovala po bytě…
Posledně ikea taška pohozená na zemi největší atrakce, úplně jsem se ho lekla, když z ní vystrčil jen uši. No pak mi ta taška pochodovala po bytě…
Buggyra:Musíte plyšáky v určitých intervalech posbírat, vyprat, dát je někam do sklepa, aby nasákli jiný pach nebo dát ještě vyprat ke známým, a pak je zase rozdávat jako nové 🙂
dobrý nápad..a Zrzavcová-přesně vidím Maxe..ten na ni čekal..nekonečně si s ní hrál,pak protáhl hlavu uchem a chodil s ní po pokoji🤭
To není ono, to není novej plyšák… minule jsme našli při vyklízení bývalýho děcáku medvídka, vyprali jsme ho a úspěch žádnej… já myslím, že on prostě pozná ten pach tý novoty.
Tak my nejvíc plyšáků pořizujeme za známky v Penny… a to je těžký… oni dělají minimálně dvě plyšákový akce ročně a z jedné my minimálně 10 plyšáků urveme… teď si tak říkám, že jich màme asi víc, než si myslim.
A tím, že si Maťulka plyšáky neničí, tak se hromadí.
On má tak rozzářený očička, že je to pro nás radost mu ty plyšáky kupovat. Jako v tomhle ohledu je asi dobře, že jsem socka, protože jinak by těch plyšáků měl násobně víc., to už bychom byli zavalení.
Co je mi třeba líto… v minulý plyšákový akci měl Máťa nejoblíbenější model… duhovýho králíka a tak když už měl všechny varianty a rozhodovali jsme se, co bude mít tuplovaně, tak ten králík byl jasná volba a beru teda dva a stojí tam u regálu holčička, co škemrá na mamince právě duhovýho králíka… a odpověď…” jednoho už máš, to ti stačí”… tak mi to tak bylo trochu líto, že můj “ čokl” už bude mít doma čtyři a dítě nemá nárok ani na dva.
lekla
😂
pak protáhl hlavu uchem a chodil s ní po pokoji🤭
Jo, přesně tahle chodil i můj zrzavobílý.
On má tak rozzářený očička, že je to pro nás radost mu ty plyšáky kupovat.
To je Rumíček. Miluje plyšáky, a ještě víc miluje dostávat plyšáky…. jak vidí plyšáka, co přišel dom, stává se z dokonale vychovaného pejska zločincem kradavým. Zde důkaz - vypralal jsem plyšáků hromadu ze sekáče a dala je sušit….a pak ho nenápadně pozorovala 😀
Nejdřív byl neščasten a trpělivě tam čekal…. a pak se rozhodnul! 😀 a v tichosti zmizel 😀
Jo a ještě k tématu kočka a taška. Mouses na výletě 😀
to je ale PŘESNĚ ta taška! Jak jste to věděla 😂
No protože Ikea ne? taky mám. několik. Páč to je taška co se hodí i na stavbě - slaňovali jsme s ní cihly na půdě, když už se zbouralo schodiště.
Já mám teda ještě takové obří průsvitné tašky taky Ikea, v kterých skladuju koňské deky…
ahá, tak tyhle vůbec neznám. Jen modrou a žlutou , ale žlutá je jen pro použití uvnitř Ikei, takže mi z toho vyšla jedině ta modrá . barvu koťoula neznám, tu jsem si vymyslela.
Zrzavci:pak protáhl hlavu uchem a chodil s ní po pokoji🤭
ano,taky,přesně tak..🤗
přišlo mi to s titulkem “erotický festival v Rakousku”😊
není to veselé,ale chtěla jsem se podělit…😀
Je to krásné, ale není to z Rakouska, nýbrž z Maďarska…
není to veselé,ale chtěla jsem se podělit…
Ještě, že to jsou jenom fotografie. V reálu bych měla velký problém. A žlučníkový záchvat.
Za tu oběť by to stálo 😄
list:Za tu oběť by to stálo 😄
Mně asi ne.
Ten záchvat bych riskla… maximálně bych si od syna vzala algifen🤪
njn-můj tatka by ti na to řekl-jednu z jeho průpovídek-NEUKRADNEŠ-NEMÁŠ😀😀😀
TAK Rumíček se zařídil sám..🙂