Já už chci jaro. Hned, teď, okamžitě. Nebo aspoň ať ten led roztaje a znova nezmrzne. Prosím. A ať přestane aspoň na den foukat dýl než na dvě hodiny. Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti 🤣 Saga něco mi říká že jste taky Vysočina, víkend byl u nás totiž taky brutální, s kombinací co je na zemi za kluziště až životu nebezpečný. Koně zalezlý v přístřešku u balíku už několikátý den v kuse, odmítají na krok a já mám rozšilhaný oči jak pořád vejrám na kamery jestli je všechno cajk a nebude kolika nebo se přece jenom někde nenatáhli. Co všechno denně kydám ani nezmiňuju, na jednu stranu je fajn že je to všechno takhle pohromadě jo ale na druhou stranu mám pocit že serou non stop. Zítra už musíme ven, na ruce samozřejmě, valachovi začaly z toho nic nedělání otýkat zadní nohy, takže se budu modlit ať NEFOUKÁ a najdeme na louce aspoň kus kde nebude led. Buggyro hlavně že jste v pořádku, chvála vestám 🙏🏻 a odolným tělům koňařek 😃👍
Za mě je to velké vystoupení z komfortní zóny, jako v nynějším věku - před pár lety bych to brala jako inspiraci 😀
Ono ty koně všeobecně zvládnou ledacos, na Janově Hoře s huculama jsme taky projeli hore dole půlku Krkonoš, musí být zvyklí na terén, no. A to ponička i chlaďas dříve tahající v lese jsou.
Vtipné jsou někdy komentáře sledujících, o koních nic nevědoucích lidí, buď volají KVS že koně nespí v noci v posteli nebo se rozplývají jací jsou ňuňu 😀