Aktuálně: 2 489 inzerátů • 292 874 diskuzních příspěvků • 21 472 uživatelů

Škubačka na drůbež

⋮
Ilona (neregistrovaný) 06.07.2023, 06:50:54 xxx.xxx.174.90

Dobrý den, máme kačera a 2 kachny pižmovek, každý rok odchováme kolem 30 kachen. Uvažujeme nad automatickou škubačkou peří. Máte zkušenost, je to užitečná věcco zkrát dobu škubání? Případně jakou značku doporučíte. Děkuji, Ilona.

⋮
JardaPecival
JardaPecival 21.07.2023, 07:44:27 xxx.xxx.37.169

Taky se přidávám, chtěl bych plastovou(hlavně kvůli snadnějšímu uskladňování) a vybral jsem Cimuku YL-PL02-C, takže kdyby měl někdo co k tomu říct, sem s tím 🔮

Obrázek
⋮
JardaPecival
JardaPecival 12.08.2024, 09:12:27 xxx:xxx.d733:c925

Tak nakonec sem pořídil Zipper - střední velikost.. Kvalitu nemůžu nějak hodnotit, nemám žádný zkušenosti ani srovnání s jinou škubačkou, ale obecně, jeden z nejlepších kupů za poslední dobu.. Škubat Wyandotky pro mě bylo za trest, jak maj jemný nadejchaný peří, všude je ho plno, lepí se to na ruce, tady bomba.. Spařim v zavařovacím hrnci(nastaveno 60°C) cca 10-15vteřin, šup do škubačky a za 15vteřin hotovo, na čistým stole bez jakejchkoliv zbylejch pírek.. Sledoval sem na Youtubu růrný videa a kolikrát jim zůstávalo peří na křídlech nebo biskupoj, tady nic.. Čistá nepotrhaná kůže.. Pod odtok sem hodil stavební vědro a po 14kohoutech sem ho naplnil dvakrát, sejtkem vybral peří - celkem vrchovatej kybl, vodu přecedil vylil a hotovo.. Buben je rozebírací, čistění je tak v pohodě.. Pro mě fakt obrovský nadšení, tipnul bych si ale, že kohoutci moje nadšení tak nesdíleli 😄

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.