…my jsme si a mamčou nadělily knihy navzájem, máme obě stejný vkus, takže nesáhneme nikdy vedle…..od bráchy teplé merino ponožky na cvičák…. ještě jsem dostala dvě knížky a voskovou svíčku od kamaráda…..od kamarádky krásnou tašku obdivovanou na 4dox zhruba dva roky….a od mladých el. kartáček na zuby…no a sama sobě jsem si nadělila barefoot tenisky…takže jsem velmi velmi spokojená s letošním naježenim pod stromek….Keliš dostal slona, prý nerozbitného pravil prodejce na psi výstavě v Letňanech, no trvalo cca 5 minut než Keliš rozkousal a částečně popzřel ucho slonovo, pak to letělo do koše….když se dávaly dárky pod stromek, Keliš nemilosrdně vyhodil obě kočky, které pod ním mívají přechodné bydliště a bránil jim jít se pod stromek na dárky byť jen podívat ..kdyby nebylo Štedroně a jeho babička se strýčkem u nás na návštěvě, dostal by za to hnusné chování nasekáno na zadek….
Jak já vám dámy závidím tyhle rozbalovací starosti to by jste nevěřily. Já to mám dnes horší🤔. Prostřední, školou povinný vnouček přijde dnes představit slečnu a rovnou na rodinnou sešlost. Je mu pacholkovi sedmnáct tak tajně doufám že nepodědil můj rychlý tah na branku. No doufat můžu ale to je tak asi všechno. To je co?😕
N (neregistrovaný)27.12.2024, 15:10:52xxx.xxx.242.38
Mně přišlo zajímavé přání od otce k vánocům: Pes v pořádku, papoušek taky, kůň jak by smet. Vrať se v pořádku a hlavně sám. Jinak dostaneš do huby.😄 Až za hodinu mi popřál hezké vánoce.😄
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 27.12.2024, 14:10:34
Rychlý tah na branku nemusí být nic špatného. Mně osobně štve vždycky jen ten pocit a ta situace, že se sedí třeba u stolu s “cizím” člověkem a prostě přijde to trapný ticho. Já třeba nejsem ten typ který by tvořil konverzaci, ale spíše jen poslouchám. 😃 Vymýšlet nějaké neutrální téma aby to ticho nebylo není taková sranda obzvlášť když se například mám bavit s přítelem mé sestry. Sestra je o 6 let starší a ten její je asi o dalších 5 let starší a má úplně jiný zájmy - vlastně úplně opačný. Aktivní sportovec kterému chov zvířat nijak nepřijde zajímavý a já anti-sportovec a milovník zvířat. 😃 Já teda dělal atletiku 9 let a mám mnoho úspěchů takže aspoň ohledně sportu se dokážu bavit, ale to téma mě nebaví. 😃 Když jsem měl seznamovat svojí slečnu tak jsem aspoň doma řekl stručně zájmy, odkud je apod…. a pak na sešlosti se když tak ptali a bavili se o tom tématu. Já si aspoň ušetřil ten stres a jen jsem poslouchal. Nechci za někoho mluvit a odpovídat takže jsem je nechal ať se baví mezi sebou. Párkrát jsem se setkal, že jsem se někoho ptal a odpovídala mi ta jeho / její polovička. 😃
U mě nejvíc záleželo aby moje volba “prošla” přes mojí babičku no a toho jsem se u své současné polovičky hodně bál, protože znám babičku a nějak i svoji přítelkyni a věděl jsem, že tam bude jeden velký kámen úrazu. 😃 Naštěstí to dopadlo skvěle. 😃 Takže Vám to opravdu nezávidím, ale na druhou stranu je to podle mě super když jí přivede a seznámíte se s někým dalším. Třeba to bude super a zajímavé posezení včetně konverzace. 👍
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 27.12.2024, 15:16:31
Je tam z historie kapitola František Ventura,Lata Brandisová,ale třeba i o jezdeckých kasárnách,jsou tam i fotky z parfosních honů,velké pardubické,ale co je kde k tomu psáno zatím nevím.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 29.12.2024, 11:08:08
Koukám na ně vždycky v Brně v Olympii, prodávají je tam v těch ,,stáncích" uprostřed. Minule jsem na ně čuměla snad půl hodiny, jsou od nejmenších až po úplně velké. Měla jsem tiky si alespoň některé koupit, ale jsem nepřišla na to, kam já bych jej umístila. Jedno místo mě teď na takovéhle menší napadlo, až se tam znova dostanu, třeba si některé vyberu. No já jsem ,,vrah pokojových rostlin" tak nevím, jestli je to dobrý nápad😏 Ale líbí se mi to moc👍