kometa:jeho struktury hlavy
Je to podvod.
…asi má být “jeho stavby hlavy/lebky”…
assil:Už jsem byla zviklaná, že je to fakt podvod a ono teda ne. 😀
Ještě napsal, že třeba v budoucnu…ale fakt je s tím dost voser
A v čem konkrétně? Teda jestli můžete říct, jen mě to zajímá, ne že by o mého psa tam někdo stál. 😀Jsem myslela, že PP jsou vzájemně uznány, takže no problém a posílání biologického materiálu do USA nikdy žádný extra problém taky nebývá, u špiců se každoročně posílá krev na testy.
assil:A v čem konkrétně? Teda jestli můžete říct, jen mě to zajímá, ne že by o mého psa tam někdo stál. 😀Jsem myslela, že PP jsou vzájemně uznány, takže no problém a posílání biologického materiálu do USA nikdy žádný extra problém taky nebývá, u špiců se každoročně posílá krev na testy.
Pes i fena musí mít stejný typ testu profilu DNA, jsou jen 2 pracoviště co odběr + zmražení + dopravu zařídí, v Brně a v Plzni, obě mám z Budějovic z ruky, termíny nejsou hned, je dobrý mít sebou háravou fenu nebo aspoň fenu, takže někoho otravovat. Pak on si musí sehnat spermabanku u sebe, kam přijmou vzorky. Pak už je to na laborce. Cena cca 40.000,- podle místa kam to letí, to samozřejmě platí zájemce.
Už jsem měla domluvený se synem v Kanadě, že použijem jeho Revolut nebo Wise kvůli převodu měny.
Díky, asi prostě hlavný problém ten odběr a mražení.
jen tak pro zajímavost bulík/malinois
bambule:Zkusila bych oslovit místního admina. Bylo tu i na to speciální téma. Vydržte pohledam. https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/11849-rady-a-napady-k-webu-chovzvirat-cz/
Děkuji.
kometa:jeho struktury hlavy
Je to podvod.
tak nejak. a to se jeste ne uplne kazdy pes da mrazit. takze muze dojit k odberu a davky se stejne pouzit/poslat nedaji.
zajemce evidentne nemel poneti o cem je inseminace mrazenym z EU. Netusil papiry, cenu, casovy horizont realizace a ani - rizika. Ono tohle rozjet s fenou o ktere nema tuseni jak brezne a rodi - je extra risk. Ale podvodnik to nebyl.
Jinak neni neobvykle, ze u dobry krycich psu, kde je o potomky zajem - si majitel psa ty odbery a davky zajisti. I kdyz je to vetsinou protoze chce psa pouzit na svoje feny nekdy v budoucnosti. Ale dela se to. Nebo kdyz je pes uz starsi a je riziko, ze ztrati plodnost.
Tvar hlavy. hezky cesky to jde prelozit 🙂
Jirka a jeho nové video
https://www.youtube.com/watch?v=5YU_SgvaH54
Jo vlastně Megí tu moc nebývá, tak můžu vložit náhled 🙂
Teď jsem byla doma, Mirďa se byl vyčůrat, po zahradě chodí se zájmem. Letargickej není, zbaštil pět košíčků kuřecího. Vývar uvařenej. Ale asi pije i vodu když čůrá.
Pět kousíčků, mobil se přepsal a mě se to nedaří opravit v textu. Když mu nesu misku, tak kouká že bude jídlo, pak do toho čuchne a řekne rejže ? Tak nic. Tak zkusím večer uvařit brambory, jestli mu nebudou chutnat víc.
Aluška:Teď jsem byla doma, Mirďa se byl vyčůrat, po zahradě chodí se zájmem. Letargickej není, zbaštil pět košíčků kuřecího. Vývar uvařenej. Ale asi pije i vodu když čůrá.
No hurá…🤗
Sardullah:No hurá…🤗
No ještě se radovat moc raději nebudu, počkám do zítřka, jestli bude po odpolední injekci ještě o trošku lepší….
Mírně zlepšení, už se cukal při injekci, protože štípe. Na pohmat ještě cajk není. Tak je to druhý den. Rejži si můžu nechat i s vývarem, brambůrků pár kousků jo, zbytek ať si sežeru já. To klidně, mě chutnají. Asi hrsticku kuřecího a pár piškotů. Na zahradě poštěkává, čuchá, bez zájmu není. Tak zítra zase pigaro dokud nebube spravnej bobek.
To jsou skvělé zprávy.👍
Teď jsem povolila trochu palce, protože Efe kobyla se z toho hrabe, druhou ruku a nohu držím vám. Ať je to brzy za vámi 🙂
Dneska v noci už nechodil pořád ven žrát trávu, jenom jednou se byl vyčurat. Ráno povídal, že má strašnej hlad, ať navalím kuře s rejží a honem a ještě prosím přidat a hezky zalejt vývárkem. Pak šel i na kousek před barák, zkontrolovat lampy v ulici, kdo všechno mu je za ty dva dny, kdy tam nebyl, pochcal. A čekám na bobek, snad bude už odpo 😀. Jo a už by si prej chtěl i hrát 😀
🥰
Paráda!
Doron:Paráda!
Dostává antibiotika a něco na bolest, tak snad to zlepšení není jen po těch lékách na bolest……