janaa:Kevin to ze začátku dělal pravidelně. Zvlášť,když nějaká holka začala čůrat,kadit,tak přišel a pochcal jí😂
Psi si značkují leccos. Pes si jednou označoval ženu, která seděla na “jeho” louce a opalovala se 😀
…to je nádhera…👍
Nádhera, nejhezčí jsou ty zrzavý kytičky ❤️
A Jirka opět vysvětluje 🙂
Už jste se někdy setkali s tím, že by si pes samec značkoval svoje fenky ve smečce? Vasil je mj. strašný prase, výchova k čistotnosti ho evidentně minula (jako ostatně jakákoliv jiná), ale s tím, že by pes och*ával jiný psy, jsem se teda ještě nesetkala…
Kevin to ze začátku dělal pravidelně. Zvlášť,když nějaká holka začala čůrat,kadit,tak přišel a pochcal jí😂
janaa:Kevin to ze začátku dělal pravidelně. Zvlášť,když nějaká holka začala čůrat,kadit,tak přišel a pochcal jí😂
Psi si značkují leccos. Pes si jednou označoval ženu, která seděla na “jeho” louce a opalovala se 😀
Taky myslím, že jsou schopni značkovat leccos a leckoho - jak psi, tak kočky. Pes kdysi označkoval jak mě, tak moji mámu.
Mě se jednou snažil označkovat ohař v davu diváků na výstavě v Brně. Ale než se správně natočil, tak jsem ho umravnila a majitel si ho stáhl k sobě. 🙃
Orionka:Mě se jednou snažil označkovat ohař v davu diváků na výstavě v Brně. Ale než se správně natočil, tak jsem ho umravnila a majitel si ho stáhl k sobě. 🙃
To by mě zajímalo zda jste byla vyvolená nebo vás měl “rozdělaných” víc 😂.
Jirka a jeho video o vodě 🙂
Včerejší poryv větru mi trochu pocuchal střechu. Urvalo to pár hřebenáčů a nějaký jen poškodilo. Takže jsem ráno lezla po střeše a zakrývala díry igelitem, než se k nám dostanou někdy pokrývači ☹️
To jste odvážná Aluško a divoška k tomu 😮 ještě, že se Vám nic nestalo! 🍀
Vahine:To jste odvážná Aluško a divoška k tomu 😮 ještě, že se Vám nic nestalo! 🍀
Ona ta střecha má mírnej sklon, takzvaný pochůzí, takže se po ní dá docela dobře běhat 😀. Stejně na lezu pořád, vyčistit komín, natřít štítový prkna. Jen se musí dávat pozor a chodit jenom tam kde jsou šrouby, aby se neprošlápla tabule eternitu.
A zase pár fotek od syna, tentokrát za hnědýma medvědama na Aljašce. Na jedný fotce je syn, jak vedle něj spí medvěd
To je naprosto úžasné. Má skvělou práci 🙂
Aluška:A zase pár fotek od syna, tentokrát za hnědýma medvědama na Aljašce. Na jedný fotce je syn, jak vedle něj spí medvěd
Ta příroda je nádherná, taková ještě příliš nezasažená člověkem. 👍
Medvědi krásní, ale ty hory 🥰
Buggyra:To je naprosto úžasné. Má skvělou práci 🙂
V zimě prej pojede fotit do Afriky
To je taková nádhera….👍
Bledě závidím a to fakt fest, nádhera, ach jo, 👍 vytoužená práce. Chválím i fotky a těším na další.