- Příspěvek #143982
- Nahlásit
Tři mají žluté zobáky 5 narůžovělé. Je to tak že se žlutými jsou kačeři? Pozná se to podle toho? Mají větší hlavy.
Dobrý den, zítra se chystám na zabíjení svých prvních kachen pekingských, koupil jsem je jako káčata a už nastal den D, mám jich 8 a zítra chci první 2 zabít a vykuchat. Zabíjel jsem před léty krocany ale už si postup úplně nepamatuji, napsal by mi třeba někdo v pár bodech jak na to. Začíná se kuchat od kloaky nebo od krku? Děkuji.
Tři mají žluté zobáky 5 narůžovělé. Je to tak že se žlutými jsou kačeři? Pozná se to podle toho? Mají větší hlavy.
Potkali jste už takové káče? Já letos už dvě co to měly na bázi zobáku. Jednu se podařilo chytit.
Takovej borčus to dělá.🤐
(Ty káčata co jsem chytal to měly přes obě čelisti jak náhubek)
Anonymní:(Ty káčata co jsem chytal to měly přes obě čelisti jak náhubek)
Kde k tomu chudáci přišli?..
Minulý víkend jsem zabil první dne kachny pekingské, kačera a kachnu. Kačer šel krásně oškubat neměl tolik pysků jako kachna, u ní to byla velká piplačka. Neznamená to že mám zabít jen kačery a na kachny ještě počkat? Že by ty pysky odrostli nebo to tak u kachen je ?
Mám pocit, že se na iF psalo, že se má s porážkou počkat, až peří “dozraje”, aby se to lépe škubalo, ale nevím, zda se to netýkalo hus. Ančovička či jiní znalí jistě poradí 🙂