Děkuji, potěšila. No já bych je namočil, tak jsem dával kukuřičné vločky a po těch se mohly utlouct. Se sojovými to bude podobné, jen je více tučná tak jsem nevěděl ale nebudu to přehánět.
Sojové mají 3x víc tuku a 4x (třeba i 35 40 %) víc proteinu. Brala bych to jako zdroj bílkovin a tuku, ale záleží, kolik se toho sype. To teď říkám, že, chytrá, po tom, co jsem jim sypala samé takové dobroty… a vajíčko chudák tenká skořápka. Je to zajímavé, slépka takové malé obyčejné zvířátko, ale taková věda ji nakrmit; reaguje na krmivo hned.
Děkuji, potěšila. No já bych je namočil, tak jsem dával kukuřičné vločky a po těch se mohly utlouct. Se sojovými to bude podobné, jen je více tučná tak jsem nevěděl ale nebudu to přehánět.
S kukuřicí opatrně, kukuřice má velice málo vápníku, takze slepice jen tloustnou a chybi jim vápník..proto tenké skořápky..
tyhle sojové vločky jsou teda lepší než kukuřice asi 100%, protože kukuřice je tuk a troška nekvalitní bílkoviny a tohle je tuk a hromada kvalitní bílkoviny.
na noc zahřejou taky, ale slepice tu energii z tuku může použít taky na snášku