kometa:Co se týkalo Britů? Přejeté kočky nebo vzteklina? Ta v GB taky není.
Tak to možná bylo obecné doporučení kdyby to četl někdo z rizikovější oblasti.
Není.
Píšete (nebo kopírujete) nesmysly.
kometa:Co se týkalo Britů? Přejeté kočky nebo vzteklina? Ta v GB taky není.
Tak to možná bylo obecné doporučení kdyby to četl někdo z rizikovější oblasti.
Jako, že si to tady bude číst nějaký Albánec nebo Vietnamec? Že nemá doma sbírat a konzumovat přejeté mršiny? To asi není moc pravděpodobné, nemyslíte?
Ale k té vzteklině, v Británii ji prý mají běžně netopýři.
Naštěstí je to asi nějaký typ, který je specifický pro netopýry, takže na jiné šelmy to pravděpodobně nepřenesou.
kometa:Není.
Píšete (nebo kopírujete) nesmysly.
Máte pravdu, pouze kaloni mají specifickou vzteklinu přenosnou na člověka pokousáním.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-medved-ve-slovinsku-napadl-zenu-ta-je-v-kritickem-stavu-40523181
Jop, to už by dávalo smysl 🙂
No, neviem, asi preto, ze nasa traviaca sustava na nieco tak hnusne nie je adaptovana? Medved smrdi zivy aj mrtvy, mna z toho smradu napina na zvracanie, nie to este jest, bleah 🤮
Videla som dokument o nejakych lovcoch, co lovia medvede v zime, v brlohu, uplny brutal, tahali mrtvolu von konmi a brali iba kozu, tlapy a hnedy tuk, tie maju miesto v tradicnej medicine, ani tieto zocelene etnika to nejedia, snad cosi surove z neho zjedli na mieste, asi pecienku, alebo srdce, no maso nie.
A Europan aby to jedol? No tfuj!
Každý znalec indiánek ví, že medvědí maso se musí nejdřív na 3 dny zakopat. 😀
A Europan aby to jedol?
Naši prapředci ho ale jedli. Stejně jako mamuty, ne? I když - možná to bylo obráceně.🙂Nicméně medvědí tlapy se ještě ve středověku uváděly jako lahůdka. V severských zemích ho snad konzumují dodnes.
Severské země medvědy konzumují celé a nejedná se o pochybná etnika. Tlapy, tuk a žluč je specialita východní medicíny. Sama nevím, jestli bych medvěda jedla, asi ano, chtěla bych ochutnat, ale netuším jak smrdí živý natož mrtvý medvěd.😉
kometa:A Europan aby to jedol?
Naši prapředci ho ale jedli. Stejně jako mamuty, ne? I když - možná to bylo obráceně.🙂Nicméně medvědí tlapy se ještě ve středověku uváděly jako lahůdka. V severských zemích ho snad konzumují dodnes.
Říkal to i Old Shatterhand 😀
https://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1203&Itemid=34
Já bych to nejedla, ale proti gustu….
Však je to pořád maso, ne? Někdo nedá nutrie, jiný zase koně nebo chobotnici.
Lepší medvěd než hmyz nebo umělé maso z laboratoře
kometa:Však je to pořád maso, ne? Někdo nedá nutrie, jiný zase koně nebo chobotnici.
Jo, však já bych nejedla ani koně, ani nutrii či tu chobotnici. Ani veverku, ani psa. 😁 Od jistý doby už nejím ani dršťky. Ať se každý rozhodne sám, co chce jíst. Nikomu do toho nekecám a to samý vyžaduju od ostatních.
Však jo. Já jsem pažravá, sním prakticky všechno. I smažené červíky. A dršťkovou miluji. Ale chápu a respektuji, že někdo ne. Aspoň neubude.😉
Když se něco zabije, má se to taky sníst. Já bych nejedla jedině psa nebo kočku, kvůli léčivům co mohli zaživa sežrat. A taky drobné ptáčky, ale to z principu. Zabít něco tak maličkatého je hnus. Nutrii jsem jedla, je vynikající. Jedla jsem pštrosa, šneky, koně chobotnici, prostě lecos. S medvědem bych neměla problém, prostě maso.
Grilovanou šimpanzí hlavu bych asi nesnědl, jinak cokoliv co je nezávadné.
drvodelkafialova:Když se něco zabije, má se to taky sníst. Já bych nejedla jedině psa nebo kočku, kvůli léčivům co mohli zaživa sežrat. A taky drobné ptáčky, ale to z principu. Zabít něco tak maličkatého je hnus. Nutrii jsem jedla, je vynikající. Jedla jsem pštrosa, šneky, koně chobotnici, prostě lecos. S medvědem bych neměla problém, prostě maso.
Opice jenom ty ocasaté, u těch větších se mi nedělá dobře, i když je to pořád maso.