https://www.chovzvirat.cz/inzerat/212987-velky-cerny-spic-prodam-stenata-s-pp-hlidac-a-spolecnik/
Mají i hnědé velké špice.Do toho se snažím uvrtat syna .
O tom pachu, vyvanutí a tak, jsem už četla i jinde, je to zajímavý
O.t vidělas ten inzerát na černýho špice?
Ne, neviděla, kde?
Už jsem našla tady na velkýho černýho špice, ten jsi myslela? Tam mají štěňata pořád.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/212987-velky-cerny-spic-prodam-stenata-s-pp-hlidac-a-spolecnik/
Mají i hnědé velké špice.Do toho se snažím uvrtat syna .
Jo, velcí hnědí jsou krásný.
Jojo, to jsem myslela. A taky jsem myslela, že štěňata moc nejsou právě. Je škoda, že nejsem na dlouhovlastaý psy, špic by se mi líbil, povahou.
No tak oni moc nejsou,jeden dva vrhy za rok, někdy žádnej. By sis zvykla na chlupy, zas se špic nemusí česat tak často jako jiný dlouhosrstky.
Mi nevaděj chlupy v prostoru, já nedávám tu zodpovědnou údržbu srsti, to by fakt nedopadlo dobře.
Mně se velcí špicové líbí. Nakonec, měla jsem samojeda a ten vypadá špicovitě. Ale pro mě by měli být asi o deset cenťáků vyšší. To by byl pes!
Syna špic má k.v. 53 cm a na výstavách si ho často se samojedem pletli.
Proč nevozit psa v autě volně…
No jo no… proč by ty lidi toho psa takhle nevozili. on je přece hodnej a hezky vzadu hajá…no dokud se nic mestane. Bohužel tihle lidi nejsou vyjímka, znám jich osobně vícero a když jim na to řeknu svůj názor…. no tak jsem za toho nevyžádaného chytrolína, protože oni vědí nejlíp co a jak
Ten řidič byl měkký. Potom, co jsem vozila v autě i 3 kluky naráz ( sedačky tenkrát nebyly, dokonce vlastně ani pásy ), nemohl by mě jeden pes za krkem rozhodit natolik, abych bourala. ( Rouhám se, přidám dva Zdrávasy večer )
orionka-2:Ten řidič byl měkký. Potom, co jsem vozila v autě i 3 kluky naráz ( sedačky tenkrát nebyly, dokonce vlastně ani pásy ), nemohl by mě jeden pes za krkem rozhodit natolik, abych bourala. ( Rouhám se, přidám dva Zdrávasy večer )
No a přesně proto maj mít ty psy v autě zabezpečený…
I když ono jde hlavně o to, aby když už se něco stane a někam drcnu nebo někdo do mě, tak aby mi pes dopředu nepřilítnul…
Jasně dřív vzadu ani pásy nebyly, ale tak řekněme si na rovinu, že v dnešním provozu je to to minimum, co člověk může pro bezpečnost udělat…mít připoutaný děcka a zabezpečený zvířectvo…
A to teda říkám jako někdo, kdo vozil leguána na palubovce…no taky mám máslo na hlavě…
Jasně dřív vzadu ani pásy nebyly
V mém prvním autě ani vpředu 🙂 Taky byly podstatně prázdnější silnice a jiné rychlosti. Dnes by mě ani nenapadlo vnoučata a psa nepřivázat. To byla nadsázka.
Jo pochopila jsem…😉…moje malá sestřenka dokonce lehávala na zadním platu škodovky…jako kdyby to strejda někam napasoval, tak já proletím předním oknem, protože jsem seděla vzadu, ale defakto v tý mezeře mezi předníma sedačkama, abych viděla dopředu a sestřenka by asi přilítla hned za mnou….
edit: a moje teta měla trabanta a já jako malé děcko jsem jezdila na zadním sedadle s její ovčandou…obě nezajištěné…zrovna nedávno jsem jednoho trabanta viděla a zpětně si říkám, že vůbec nechápu, jak jsme se s Alanem na to zadní sedadlo vešli.
My jezdili s kamarádkou do Brna na klubové výstavy.V trabantu 3 lidi + 3 berńáci.Cesta asi 200 km.
acher:My jezdili s kamarádkou do Brna na klubové výstavy.V trabantu 3 lidi + 3 berńáci.Cesta asi 200 km.
No dříve asi cajk, dneska si to vůbec neumím představit…mám starou Hondu CRV a pořád brečím, že to auto je malý, oproti tomu, co jsem měla před tím …no a když si představím 3 lidi a 3 berňuchy v trábuku, tak už asi brečet nebudu😂
My až pojedeme někam dál a na dýl, tak budeme muset jet oběma autama. Dva dospělí, tři děti v sedačkách (z toho jedno ještě kočárový a jezdící v protisměrce), pes, bagáž třeba na týden, kola… To se ani do sedmimístňáku všichni nenarvem, aby to bylo komfortní a bezpečné pro všechny.