Nejsou to sice psi,ale i tohle si říká člověk.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kruta-smrt-v-prachaticich-nekdo-zabalil-narozena-kotata-do-pytle-a-hodil-do-kontejneru-40532024
Mi není jasný co je za problém. Oni si sehnali financování, oni to zaplatili a prostě obci nebo komu přepošlou fakturu.
Zrzavci:🤣
Pán vidí největší chybu v tom, že pes nežere pořád to samý! 😀 😀 To je fakt exprt na entou. Dál jsem už nekoukala, páč je to slaboduchý.
On je slaboduchej celej… Ale docela bych se vsadila, že měl i video, kde hrozně kopal za barf. Ještě jsem se divila, že takovej trotl umí natočit i něco normálního. 🙃
Zrzavci:Arosku - díky - mám to už připravený, jen tam dosázím seznam zde uvedených útulků, dodělám to a zítra to vyhodím u sebe na stránkách. Plus se ještě zeptám ve Zvířetníku.
AROSKŮŮŮ, PROSÍM JEŠTĚ O ODKAZ NA TEN FAKBŮK A PLUS Č. TOHO ÚČTU, KAM LZE PŘISPÍVAT.
Zrzavci:Arosku - díky - mám to už připravený, jen tam dosázím seznam zde uvedených útulků, dodělám to a zítra to vyhodím u sebe na stránkách. Plus se ještě zeptám ve Zvířetníku.
AROSKŮŮŮ, PROSÍM JEŠTĚ O ODKAZ NA TEN FAKBŮK A PLUS Č. TOHO ÚČTU, KAM LZE PŘISPÍVAT.
Na ten účet, co uvádí impact, už byly převedený všechny peníze, který chodily na ten původní transparentní účet, co jsem tady uváděla já a který je primárně zřízený pro Golden svět (databáze chovných psů).
Díky mám. Už je to v připraveným článku na zrzavce zítra, na Zvířetník přespříští středu. Pořád jsou lidi starý konzervy jako já, co nejsou na fakbůku, tak ať se to šíří i takhle.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kruta-smrt-v-prachaticich-nekdo-zabalil-narozena-kotata-do-pytle-a-hodil-do-kontejneru-40532024
😢…no jak říkám…někteří lidi absoultně nemají ždibek empatie s živým tvorem
Viděla jsem na Novinkách. Takové odkazy cíleně nerozklikávám. Čemu to pomůže?
166 psů - OMG, to může způsobit jedině ženská. FUJ.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-tlapky/818634/silena-mnozirna-se-166-retrivry-naklady-pujdou-do-milionu-blesk-tlapky-pomohou-s-krmenim.html
Tap:166 psů - OMG, to může způsobit jedině ženská. FUJ.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-tlapky/818634/silena-mnozirna-se-166-retrivry-naklady-pujdou-do-milionu-blesk-tlapky-pomohou-s-krmenim.html
Blesk neuvádí pravdivé informace, nebyla to žádná množírna. Ta paní je nemocná. Toto se může stát i chlapovi, že hromadí věci. Takových případů už bylo, že někdo hromadil v bytě odpad a pak ho museli vystěhovat a byt deratizovat. Tím ji samozřejmě neomlouvám, ale takový člověk neví, co dělá. Ti psi nebyli bití nebo záměrně týráni. Tady měly konat úřady, bohužel nekonaly, ačkoliv o tom věděly několik let. Nepravdivé informace uvádí např. I útulek Anidef Žim, asi to líp sype.
tak vás nahlásím
Klid - nádech, výdech. Tap za to přece nestojí, abyste si kazila náladu. Opakuje se, už tady něco podobného napsal.
kometa:tak vás nahlásím
Klid - nádech, výdech. Tap za to přece nestojí, abyste si kazila náladu. Opakuje se, už tady něco podobného napsal.
Jo, smazáno.
Sarah01:Jo, smazáno.
Vždyť TAP je místní obecní blázen a na ty platí to, co jsme tady už udělali několikrát - prostě nijak nereagovat na jeho slaboduché výkřiky. Nekrmte trolla. 🙃
Keby aspon polovica tunajších prispievatelov robila to čo Tap, honzík radil celé roky ,tak by tu nebolo o čom debatovat. T ako on trvá na základných princípoch chovu vlašiek,a kde kto to obchádz a,tak presne i vy máte svoje pravidlá cez ktoré nie je iná cesta.Preto nikdz nebudem PM nazývat bláznom,lebo i vás by som tak musel nazvat.
Promiňte, ale jak souvisí chov vlašek s urážkami na adresu žen? A s pokusy vydávat se za jiné zdejší přispěvatele?
Navíc toto je psí vlákno. Takže chovatel slepic asi nebude mít zrovna čím přispívat. Zvláštní, že na drůbež Tap moc nechodí. Možná proto, že by se tam neměl do koho navážet?
Já myslím, že tady měly konat dřív sice určitě úřady, ale ještě před nimi měli konat blízcí paní chovatelky. Jestliže se jí něco “porouchalo” v hlavě, tak snad ostatním z jejích blízkých ne. Přece sami museli vidět, poznat, že nechávat si všechna narozená zvířata nelze. Museli vidět, že se tam psi množí nekontrolovaně, že jsou nemocní a podvyživení. Zde selhalo především okolí chovatelky, její blízcí, rodina.
BaLu:Já myslím, že tady měly konat dřív sice určitě úřady, ale ještě před nimi měli konat blízcí paní chovatelky. Jestliže se jí něco “porouchalo” v hlavě, tak snad ostatním z jejích blízkých ne. Přece sami museli vidět, poznat, že nechávat si všechna narozená zvířata nelze. Museli vidět, že se tam psi množí nekontrolovaně, že jsou nemocní a podvyživení. Zde selhalo především okolí chovatelky, její blízcí, rodina.
No, to je právě ten problém, že blízcí, kteří by zakročili, jaksi nejsou. Ale nechci tady rozebírat její soukromí.
Tak má matku, majitelku jedné chovky, už to tu bylo zmíněno dříve, že jedna chovka byla na její matku… A snad když už tedy rodina není nebo nefunguje, tak měla/má přátele…. Nějak se mi nechce věřit, že neměla žádné blízké.
BaLu:Tak má matku, majitelku jedné chovky, už to tu bylo zmíněno dříve, že jedna chovka byla na její matku… A snad když už tedy rodina není nebo nefunguje, tak měla/má přátele…. Nějak se mi nechce věřit, že neměla žádné blízké.
Rodiče už nemá. Jak je to s manželem, netuším, ale podle toho, jak se choval v minulosti, si nemyslím, že by měl vůli s tím něco dělat. Sourozence taky nemá. A přátelé byli dřív asi jen pejskaři, než se od všech izolovala. Jako dovedu si představit, že je dnes jednoduchý takto dopadnout, ne že ne.
Mě je asi úplně u zadele, co chová nebo nechová. Pořád se tu na diskuzi chová jak obecní blázen a nemám žádný problém s tím ho tady takto nazvat. 🤷♀️