01.08.2025, 14:38:07 xxx.xxx.147.163
já to tu mám totiž bez zvuku.
Škoda. Celé to video včetně komentáře je nějaké divné. A nevidím souvislost s tím napadením. A pořád mi nejde do hlavy, kde teda byla v době útoku ta fena.
já to tu mám totiž bez zvuku.
Škoda. Celé to video včetně komentáře je nějaké divné. A nevidím souvislost s tím napadením. A pořád mi nejde do hlavy, kde teda byla v době útoku ta fena.
Arosek:Alenko ta fena spis nemela sanci. Ted v zari by ji bylo byvalo 13 …
Sanci maji jeste zvirata narozeny 2017, mozna 2016. Dal se obavam ze nic ☹️
No, asi ne. ☹️ 2017 je moje Julinka, to je 8 let, ach jo.
Spolek Kapka pro tlapky z příspěvků koupil na koupání pejsků vanu a bojler. Retrívři prý budou potřebovat častější péči. Tak aspoň k něčemu ta pomoc je. 👍
Bože můj, jak já bych si přála, aby se podobný úchylák spletl a zkusil přelézt přez ten plot k nám a ublížit některé z fenek nebo koček.
No jo, ale pak těch starostí..kopat díru na mrtvolu , bůh ví na kolik kusů to bude rozebraný, všude krev, vnitřnosti…😈
A taky by se mohlo stát, že by ho drvodělka musela dorazit…🙂
aby se podobný úchylák spletl a zkusil přelézt přez ten plot k nám
Jenže pak by vám hrozilo trestní stíhání. Bohužel.
Pak opravdu jedině v tichosti zakopat.
Tak to by zas nebyl až takový problém😎
A nakonec, maso jako maso, moji psi nejsou zmlsaní.
lopata, v případě tvrdých lebek mám i krumpáč nebo páčidlo, jako nevidím v tom problém.
Moji psi teda na zahradě bez dozoru jsou…tedy pokud je někdo doma, pokud ne, tak jsou zavření v domě a na noc jsou taky doma.
Já teda mimo branku a bránu, které jsou do ulice, mám všechny ploty společné se sousedy. S tím, že i zahradu mám přepaženou plotem, aby psi nedělali třeba vzádu nějakou neplechu…tam můžou jen když jsem opravdu fyzicky na zahradě.
Já jako nemám strach z toho, že by psy někdo “ukradnul”…Takhle u nás je opravdu krajně nepravděpodobný, že by někdo na pozemek vlezl, máme dost všímavý sousedy, důchodce i z protější strany ulice. Myslím, že i kdyby aktuálně nikdo nezevloval venku nebo nečučel z okna, tak jak by psi už při pokusu na dotyčnýho řvali, tak by určitě někoho zaktivovali.
Já má teda spíš strach, že by někdo mohl hodit do dvora nějakou návnadu…otrávenou nebo se špendlíky. Teda u nás v okolí se ještě nic takovýho nestalo, ale kolikrát to člověk vidí v médiích. U berberů jsem si byla jistá, že by to nevzali, snad jediná vyjímka by byla pečený kuře… U současných psů nevim…
No a pak teda nějakej magor, co by po psech třeba střílel nebo něco házel, co by jim mohlo ublížit.
No a štěně bez dozoru na zahradě samotný nenechávám, protože bůh ví, co za bejkárnu by ho napadlo…ale to teda upřímně do toho dozoru počítám i služebně staršího psa, protože vím, že kdyby se cokoliv dělo, tak to budu ihned vědět…a teda každou chvilku vyběhnu zkontrolovat.
drvodelkafialova:Bože můj, jak já bych si přála, aby se podobný úchylák spletl a zkusil přelézt přez ten plot k nám a ublížit některé z fenek nebo koček.
Ještě mě tak napadlo, že když jsem měla radikální berberku Sáru a viděla jsem nějakou reportáž…třeba jak ten chlápek kopal do štěněte, co už mělo předtím zlomenou nohu…jsem si tak říkala “No na takovýho chudáka prcka si dovolíš, to seš gerój, tvl pojď to zkusit na Sáru, to bychom pak viděli, to by bylo jiný videíčko, to by se vidělo, jakej seš hrdina”
Nesnášim lidi, kteří ubližují slabším a je jedno jestli je to zvíře, dítě, senior, ženská…to je fakt duševní mrzák největšího kalibru.
Byly tam i horsi veci nez hroby.
Takže nepohřbený ostatky…to je teda horší, než jsem si myslela. 😢
A ten Jack (Little Violet"s Ever so Clever) rok narození 2011 taky nepřežil, že? Mluvila o něm jako o Jackynkovi. 🤦
Já jsem četla něco o uhynulých psech v mrazáku…
Nějak mi to pořád hlava nebere. Původně jste psala, že štěňata neprodávala, protože se bála, že o ně bude špatně postaráno. Ale tohle??
To přece musela sama vidět, že jsou psi nemocní, podvyživení, umírají…
Irma19:Já jsem četla něco o uhynulých psech v mrazáku…
Nějak mi to pořád hlava nebere. Původně jste psala, že štěňata neprodávala, protože se bála, že o ně bude špatně postaráno. Ale tohle??
To přece musela sama vidět, že jsou psi nemocní, podvyživení, umírají…
Ano, neprodávala, hromadila. A prý jí to vůbec nedocházelo. Snad Diogenuv syndrom, ale asi i ještě něco navíc. Mně to taky hlava nebere, že to neviděla. Prý snad už v roce 2016 měla kolem 30 psů. I to už je podle mě přes čáru pro jednoho člověka, to prostě nemůže zvládat. Navíc dle informací je dnes naprosto bez prostředků. Dřív asi na tom byla hodně dobře, když si přivezla několik psů že zahraničí.
Když to počítám, myslím psy a dobu po kterou se tohle dělo, je tam těch živých psů vlastně strašně málo. Vezměte si začínala dejme tomu s 10 fenami- řekněme každá 5 štěňat na 1 vrh, 2x do roka to 110 psů už za 1 rok. To znamená že těch mrtvolek tam bude, no strašně moc. Jako, když pominu všechno ostatní, bydlet v okolí muselo být peklo už jen kvůli smradu.
Přesně na tohle myslím pokaždé když o nich čtu. Pokud si to správně pamatuji, tak v roce 21 jí hrozilo odebrání stovky psů a po čtyřech letech, dá se předpokládat volného množení, jich odebrali “pouze” o šedesát víc. Těch, co to peklo přežili je menšina.
Zrzavci:Jo třeba takový maličkosti a už se ustaraná Sardullah zase musí usmívat….
A to jsem ráda, páč přesně proto ty svoje hovádiny maluju, když mě napadnou. Mám radost, když to někomu udělá radost. Hm, škoda, že už je ten kalendář sestavenej, mohlo se to tam dát, že jo?
Určitě, taky se mi ten obrázek moc líbí. Schovejte ho prosím napříště, jestli nejde dodat do toho připravovaného. V jednoduchosti je krása a Váš humor mě moc baví a taky mi dycky pohladí duši a usmívám se, i kdyby jinak zrovna v tu chvíli nebylo čemu. 🌷
škoda, že už je ten kalendář sestavenej
Dáte včas vědět, že jo? Já rozhodně jeden CHCI!
Chingis:Přesně na tohle myslím pokaždé když o nich čtu. Pokud si to správně pamatuji, tak v roce 21 jí hrozilo odebrání stovky psů a po čtyřech letech, dá se předpokládat volného množení, jich odebrali “pouze” o šedesát víc. Těch, co to peklo přežili je menšina.
Musela jich spousta uhynout, to si taky myslím. Fena GR nehárá 2x do roka, ale i tak. Před těmi 4 lety podle těch videí Blesku ani nevypadali ještě v tak hrozném stavu, jak dnes. Myslím ty kožní choroby a kousance. Otázka je, jestli už i tehdy je různě nerozvážela po těch svých nemovitostech. Pokud ona sama si nebyla vědoma toho, co způsobuje, tak je strašné, že úřady vůbec nekonaly. A to prý několikrát do roka občané i obec posílali různé žádosti, chovatelé ze zahraničí taky a nic se nedělo. Pak se divíme, jak to tady v tom bananistanu vypadá. Zákony máme, ale nic se nevymaha, nikdo nekoná. Zrovna minulý týden jsem se dostala do hádky se synem, který pořád věří tomu, že státní orgány se starají dobře, já bohužel už nevěřím. Kdysi jsme tady měli hodně velké problémy s jedněmi sousedy, to už jsem asi psala i na iFaune, došlo i na fyzické napadení mého manžela. A PČR řešila špatně zaparkované auto, tehdy jsme platili i pokutu. Prý by řešili, až by došlo k těžkému zranění nebo zabití.
Ještě ohledně toho hárání…..moje fena teď hárá přesně po roce. A v takových podmínkách, jaké tam byly, se může stát, že některé feny nehárají vůbec. Tím se asi dá vysvětlit ten menší počet, který přibyl za ty 4 roky. I když i tak je to katastrofa.