nevím. nora má ortopedickou matraci anadi a je s ním teda moc spoko, hlavně v tomhle počasí to je hupky dupky, zatočit nebo natáhnout, vejde se obojí a nikde nic netlačí
vetbed je takovej koberec, na některý věci fajn ale měkko pod zadkem to neudělá
Jo, zapomněla jsem dodat “u nás”. A ještě teda samozřejmě na gauč. A proto na ten odkaz ani klikat nebudu.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.11.2025, 19:14:35
U nás podobně…pelechy nemáme, pesani mají k dispozici celodenně gauče a postel…někdy leží na chodbě na dlažbě, to si myslím, že se tam chladí. Jako furt hudruju, že jestli budou mít otlaky kloubů, tak ať za mnou pak nechodí…ale cokoliv jim tam dám, tak je shrabáno stranou.
Tak si nakonec říkám, že mají možnost si lehnout na koberec nebo na gauč nebo do postele (v ložnici mám momentálně 13 stupňů, aby jim tam nebylo horko…tak ať si leží, kde chtějí.
Pelech jsem koupila jednou…teda spíš takovou madračku a nechtěl na tom ležet nikdo.
Tak jsem to spočítala, 4 pelechy xxl, psí gauč, dvě vetbedky,a pak podložky z pěnových dílů, které jsou před psím gaučem,aby to bábě neklouzalo,ale jsou taky využívaný na ležení. A v noci postel😄
V obýváku 7 pelechů. Přes den tam spí Mijunka a Idorek. V létě Mijunka i přes noc. V zimě spí Mijunka v ložnici pod peřinou. Bessinka a Mireček přes den a v noci v posteli v ložnici v zimě i v létě. Idorek přes den v obýváku a v noci v ložnici v zimě i v létě 😀
My máme jedinej problém… malou postel… resp. s berbetama jsme se tam poskládali v pohodě… asi jak byli dvojčata a spali tam se mnou hned od začátku, tak měli systém, jak si lehnout a nevadili si tam.
Máťa s Ginou jsou takoví nějací neskladní nebo co a i když si tam poleháme všicí 3, tak za chvíli se jeden pes sebere a jde pryč.
Potřebovali bychom ještě jednu postel, ale ta se mi do ložnice nevejde.
Pelechy by se nám ani do obýváku nevešly… není pomalu kam šlápnou. ..všude jsou Máťovo plyšáci.
My máme jedinej problém… malou postel… resp. s berbetama jsme se tam poskládali v pohodě… asi jak byli dvojčata a spali tam se mnou hned od začátku, tak měli systém, jak si lehnout a nevadili si tam.
Máťa s Ginou jsou takoví nějací neskladní nebo co a i když si tam poleháme všicí 3, tak za chvíli se jeden pes sebere a jde pryč.
Potřebovali bychom ještě jednu postel, ale ta se mi do ložnice nevejde.
Pelechy by se nám ani do obýváku nevešly… není pomalu kam šlápnou. ..všude jsou Máťovo plyšáci.
My plánujeme v příštím roce ty pokoje přestěhovat, synovi bych nechala celé podkroví a já bych šla dolů do “psího” pokojíčku, protože oni v něm stejně sami nechtějí být a v noci by aspoň nemuseli běhat po schodech nahoru a dolů. Jenže manželská postel se tam nevejde, bohužel. Možná jen o něco širší by mohla být, třeba těch 120 cm a nebo do L. Tak uvidíme, jak to nakonec vyřešíme. Tři psi a já se na jednolůžko prostě nevejdeme.