trosku to tu ozivim 🙂
Leto u nas je ve znameni taboru, jeden skoncil za chvili zacina dalsi - ale pejsci se bavi na kazdem 😄
..no ale já zrovna teď s motylem figuranta nepotřebuju…to jsme si už pořešili na ZMPO….já teď potrebuju specialky ohledně vyhledávání a rozlišování predmětů na ZMMP
trosku to tu ozivim 🙂
Leto u nas je ve znameni taboru, jeden skoncil za chvili zacina dalsi - ale pejsci se bavi na kazdem 😄
.a vzlétnul?….jinak já dnes měla oživení stopy třemi divokými selatky (příspěvek na venčení)
melo ho to pribrzdit a i pribrzdilo -ale k zakusu se nakonec dostal 😂Venca ti treba padaku vubec nevsimnul, ze ho jako neco brzdi. Pry dostane priste dva 😂
na tema divocaci na stopach bych mohla napsat knizku 😇tohle je jeste dobre - nebyla jste tam sama 👍me ani se psy kdyz jdu nevadi - ona se ta prasatka snazi vyhnout nam…ale sama kdyz jsem, bez psu -to se bojim.
pro me asi nejhorsi zazitek byl, kdyz jsem brzy rano slapala dlouhou stopu - a schvalne jsem obchazela louku -hodne po kraji, kolem lesa. kdyz jsem je uvidela par metru ode me, zastavil se mi dech - vubec me to nenapadlo. Pri tom slapani je clovek potichu, no…a ted co? dlouhatanska stopa uz skoro doslapana, posledni pred zavody -mela jsem tam roznesene snad 2 kg krmeni - jsem se hecla a doslapla jsem to 😛 o 3 hodky pozdeji uz tam nebyla 😄
Venca je letec kosmonaut 😀
😄👍jen vovcacek je Haribo =medvidek, protoze je to chlupac.
Venca je tohle 😂
Vovčáček se mi moc líbí, teda Venca taky, ale chlupatec je prostě ňuňu🤣🙈
a tak ja uz jsem si na nej taky zvykla. nejen na chlupy, ale i na dlouhe cumaky jsem si zase musela zvykat…
jen - porad mi pripada strasne neupraveny, strapaty…A to po mnoha, mnoha letech s kratkosrstymi uz zase umim psa i vycesat 😀
vas obdivuju, ze mate 3. na me je na tu udrzbu jeden az az
Když barzoj má spíš vlasy než chlupy, úplně jiná kvalita. Necuchají se nebo teda minimálně, neplstí se , bordel opadá. Problém je jen svízel přítula🙈. Češu tak 1x měsíčně nebo před výstavou, jinak žijí jako praví vesničtí psi. Máme ještě i dědu kanárskou dogu a z toho je chlupů víc než z barzoje a blbě se uklízí
..moje naminka si dala jako ozdobu do staré konve sušené květy řebříčku…Keliš to vytáhl a vyválel se v tom..byl to takový veselý večer, když jsem ty kuličky vyčesavala ze srsti centimetr po centimetru několik hodin, i když v prvni chvíli jsem to chtěla vzít strojkem do hola..
Jak Vám závidím🙂!
Vovčáčak vypadá hoodně akčně!
To je nějaká seriózní pomůcka, ten padák nebo jen taková sranda?
Já jsem taková otrávená, vzala jsem si teď dovču s tím, že se budu víc věnovat psům a trochu se dostanu do formy, že poránu si vždycky dáme tak deset kiláčků a každý odpo budem chodit plavat, nasmlouvala jsem si obrany na příští týden..
No, a dneska si Fram zrakvil prstík na noze když rychle vybíral zatáčku, na nohu nedošlapuje, u vet jsme zatím nebyli, ale vypadá to na klidový režim a máme po žížalkách ☹️.
No, a dneska si Fram zrakvil prstík na noze když rychle vybíral zatáčku, na nohu nedošlapuje, u vet jsme zatím nebyli, ale vypadá to na klidový režim a máme po žížalkách ☹️.
Chudinka malej…tak snad bude nožka brzy v pořádku.🍀
Teda na ten padák koukám jak zjara…jsem vůbec netušila, že se něco takovýho používá. Já se teda o sportovní kynologii moc nezajímám, ale tak pejskařka jsem tělem i duší, tak když to na mě někde vyskočí, tak přečtu, fotéčky prohlídnu, ale padák na mě ještě nikdy “nevyskočil”.
Ten padak je snad puvodne z atletiky? odporovy padak se tomu rika. Jednu dobu to byl i u psu strasny hit. ale asi neznam nikoho, kdo u toho zustal dlouhodobe 😇 Tohle je delane vylozene pro ty fotky, bezne to v treninku nepouzivame.
Psy takovehle srandicky moc bavi a v treninku je to posouva. nabyvaji sebevedomi 😀kdyz je prilezitost - kousani na manzetu, na ringo, v mistnostech, na kluzkem povrchu, v lese, ve vode - jsou pro kazdou spatnost 😀
a dobre se pak u takovych fotek vzpomina na super zazitky i po letech 😇tohle uz je daaaavno…
tohle je smula. at je mu brzy lepe! tohle je horsi, nez zrusena dovolena u more pro me - neodjet na dlouho naplanovane treninky a jeste mit strach, co se vlastne deje
….to mně moc mrzí a plně chápu..ale tak hlavně aby chlupáč byl brzo v pohodě…moc držím palce
.
. ..tak to mám stejně..
…váš ovcacek je fakt užasňák , ne že ti vaší ostatní ne, ale ty ovčáčci jsou moje srdcovka…kousání ve vodě je taky super….
Děkujeme za účast.❤️
Zatím si to tedy užívejte za nás!
…na CACITU jsem se nufnala s malými malinami a okukovala vovčáčky a strašně moc jsem chtěla až mi i ta slza ukápla..ale prostě už nejsou podmínky…