Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 05.08.2025, 21:37:28
…on jde do všeho tak hr,že si to snad ani neuvědomuje….tohle cvičíme tak cca 2 měsíce, tak 1 x týdně abych ho od aportu neodradila…..ještě před nějakou dobou ho orinesl a pustil…dneska překvapil, tak ho tím teď nebudu chvilku trápit…
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 05.08.2025, 20:01:34
tak me bohuzel, na takovych taborech, obcas donuti i cvicit 🤪a to pak jde sebevedomi dost do kopru 😂🤣
no a Cacit - puvodne to vubec nebylo na stole, na jare mi odignoroval poslusnost a rikala jsem si, ze uz je po vsem. Ze uz vsechno prokouknul. Kamoska mi naridila zmenit treninky - tak se chystal jinak - a ted nastoupil na zkousku po pul roce - a predvedl se zase za splhounka. Tak ja vlastne nevim, co chci 🤣Asi poslu prihlasku a budu cekat na pocasi. Ve 30 st to neda i kdybych se v priprave preskocila.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 05.08.2025, 22:00:37
narvala jsem do nej prace, co se do nej veslo - v tomhle priznivem lete. I kdyz by ted prisla vlna veder, uz jde jen udrzovat v chatrani. Hlavne na ten vikend aby nebyly tropy, to by mi stacilo - a asi nejsem jedina teda 😇
Ale i kdyz bych nezavodila, urcite tam budu 😉mam to za rohem…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 05.08.2025, 22:01:45
vam povim tajemstvi 🙂 nikdo jiny by se mu takhle nevenoval. Takze tyhle predstavy -mit ho nekdo jiny -tema se opravdu netrapte. Vzdycky je to o dvojici…
Nám se dneska s Framíkem fakt povedla kraťounká, tak šedesátimerová, stopička s jedním obloučkem a dvěma předměty.
Byli jsme navečer, po dešti, ideální podmínky, našlápla jsem a pak jsme se šli na půl hodiny projít , zase jsem ho nechala jít bez šnůry navolno , šla jsem vedle něj a obdivně pobrukovala.🤣