»
Odpověď na příspěvek uživatele
Ph z 12.08.2025, 13:42:53
no,máti-přítelova mi říká-já tě obdivuju,jak se staráš o ty psy..,
já na to-no ono se to občas tak jako nabaluje..
ráno-jde ven ze psama,dokud je chladno,rosa…-dojdu k bráně a psi rodičů,že jsou taky..
tak jdu ze 4 psama,ke křížku mezi polama a zpět-mokrý boty,mokrý gatě,Dafina se táhne vzadu,Bettyna táhne dopředu,táhne Maxe,tak ho pouštím,Žeryk furt válí v mokrré trávě sudy….
dojdem dom,vyzuju boty,ponožky,gatě,pročešu psy,vystříhám srst mezi tlapkama,učešu psy,rozdám léky,jídlo,du si dát kafe,snídani,
Dafi mi donese k PC-utěrku,kartáč,tašku do BK a paličku na bubny….,
poodnáším,poodměním
a dojede přítel,že berem psy k vodě…tak jedem ze 3 k vodě,já i ze psama v sandálech do vody,po okraj sukně-ukecám 2 krát Maxe,ale plavec z něj nebude…..
vestou od rybníčku nechám několikrát ukázat Dafči lavičky at se proběhne,
Žeryk válí furt sudy..
dojedem dom,Dafi vyfénovat,pročesat,Žeryka pročesat,
Maxe profénovat,že dlouho shcne a když už je na tom botníku-tak ho vyčešu+ostříhám…
a hřebínek,kartáč a vodítko dnes nechci vidět….-takže původně-jdu ráno vždy jen se svými psy-a psy rodičů berou jen když chcou jít-ehmm,což je skoro furt😀😀😀
Maxe berem k vodě a na výlety,at má změnu…a brávaly jsme takhle dřív i Betty…
když už jsem Maxe fénovala-no tak strojek byl hned vedle a na trimování ve skoro jeho 14 letech už fakt kašlu…
co se týká vycházek-venčení,když jdu do práce-před prací na odpo jsem to musela zkrátit…
protože u mě je čas,ale ne fyzička-teda spíš zdraví,
domácnost dělám každý den kousek+teda obden peru,ve vaření se střídáme,nakupuje hlavně přátel,
no a zvládám psy a domácnost a práci na úkor mýho zdraví…
jakože,psy mají enně vycházky i když některý jsou krátký,cvičící/hrací,
barák taky nějak ujde-nic moc teda😀
ale já v noci nevím,na kterou stranu spát a co mě bolí víc….-jakože,občas by bylo lepší se vykašlat na psy,na barák a pár dní ležet třeba…-mluvím o sobě…
a další věc-NIKDY NECHCI MÍT VÍC PSŮ JAK 2….
3-4 ZVLÁDÁM,ALE JE TO MOC-NA MĚ….a sice nejsou 2 mí,ale když chcou jít ven,když chcou cvičit….