»
Odpověď na příspěvek uživatele
Doron z 13.08.2025, 10:39:53
áááá-tady Doron uhodila hřebíček na hlavičku!!!!!
takhle,dřív jsem s nimi chodila na dýl i před odpolední----aspo hodinu,
a třeba jsem šla pěšky na 12,takže ráno hodinu i dýl ze psama,a pak 2 hodky doma a pěšky do práce…
to jsem zkrátila a ted jsem to zkrátila ještě víc….
byly doby,kdy nás budil o půl sedmé tatka-jaktože nejdem ze psama???-tady u nás doma….
-takže takhle můj problém je,že neumím říct NE!!!
V práci jsem se to před 5 lety naučila po zesypání
po dovolené,před 2 ety,kdy mi pak chybělo dost peněz,protože jsem si do dovolené dala moře aktivit-3 dny v BK,kdy jsem se viděla ze 4 kamarádkama,,dělala tatkovi Vánoční úklid+žehlení a do toho chodila ven s Dfinou,doma dodělávala Vánoční úklid,chodila ze psama a viděla se s další kamarádkou-a pak šla vyřízená do práce…a prachy fuč-
tak jsem se naučila říkat NE-ve volným čase sama sobě-ne neuvidím se v BK se 3 kamarádkama za den,uvidím se s jednou,a budu s Dafčou a s tatkem válet se u tv,a chodit na vycházky,
ne nestrhám se doma,jen proto,že mám volno….myšleno-úklid,psy atd….
no,ale neumím říct NE-psům-takže,cvičím ze svými psy za bránou zahrady na cestičce-Max s Betty se přiřítí-hcou cvičit taky..
tak je na pár cviků aspon vezmu….
nebo-češu svý psy,na dvoře,přiřítí se Bettyna a drápe,že chce česat taky,tak ji taky učešu…
jdu ven ze psama,psy rodičů chcou jít taky..tak je skoro vždy vezmu-a ano,není to PRO MĚ ČASTO ODPOČINEK,ALE DŘINA..
A JDU Z VYCHÁZKY OTRÁVENÁ,BOLAVÁ-ALE VŠICHNI 4 PSY BYLY VENKU…..
Dafi,kdyby bylo po jejím,tak fakt chodí na pidi vycházky+výlety autem-jinak jito nebaví,
takže u ní jediné nemusím mít výčitky svědomí,když má pidi vycházku-já su takvej blb,že se ji kolikrát omlouvám,ŽE JU TAHÁM NA VYCHÁZKU-S ŽERYKEM,A NEJDU S KAŽDÝM ZVLÁŠT!!!!
a ke koním se mi to bohužel častěj než jednou měsíčně dostat nepovede-počasí-ted jsou všude ty tábory,takže není místo,a do toho ty moje směny a to,že jsem bez auta-jakože,já nejsem pojízdná…
jinak by mě drtily výčitky svědomí,že jsem u koní,ne ze psama…
takže se těším,proto píšu,že je na mě tolik psů moc…
vysává mě to fyzicky….-NE POŘÁD,NEJSU MASOCHISTA😀
ale NEUMÍM JIM ŘÍCT NE…-COŽ JE MŮJ PROBLÉM…..