tohle obdivuju👍
Jak jsem to nikdy nedelala, je to pro me velka neznama. Kamoska to dela s kniracema, tak obcas delam pomocnika, ale porad to moc nechapu 😄
Kelis je dobry👍
tohle obdivuju👍
Jak jsem to nikdy nedelala, je to pro me velka neznama. Kamoska to dela s kniracema, tak obcas delam pomocnika, ale porad to moc nechapu 😄
Kelis je dobry👍
..z toho si nic nedělejte, já taky ne…navíc problémem je, že nikdo z mého okolí tenhle zkušebák nedělá…takže spousta věcí intuitivně anebo otravuju Sabinu od Gulivera…nejvíc mi dává zabrat tohle, co jste teď viděla..ono sice pár rad přišlo od různých lidí, ale pořád to nebylo ono anebo asi by to na tu základní zkoušku stačilo, ale chci pokračovat a tak musím ty základy prostě mít..začala jsem svůj předmět schovávat mezi odpadky na sídlišti a obdobný bordel kdekoli, pak jsem otravovala lidi na cvičáku abych ho mohla položit mezi jejich věci….a dneska jsem zkusila už řadu předmětů že stejného materiálu a velikosti co mám svůj, ale bez pachu…no a za chvíli už chci použít napachovane předměty mými kolegy z práce, tak uvidíme jak půjde to, ale zatím se to vyvíjí dobře…
vyhledávání předmětů psovoda v řadě cizích předmětů…
Keliš říká - Jo, jsem dobrej! A co bude dál?
Úplně vidím, jak na letišti hledá a nachází v kufrech drogy. A jak se protahují obličeje těch pašeráků…
🙂no vzhledem k tomu, že dělal nosework a celkem mu to šlo, než jsme se stočili ke sportovce, tak už by nebyl problém místo pachu skořice ho naučit na pach jiný….pravda, s tou svou velikosti by se vešel opravdu všude…teď nně z něj málem kleplo, vezu ho z piskovny vykoupaného, mokrého, ale čistého a jen ho vypustim z kola, skončil v popelišti, kde se chvilku popelil jak slepice a k nepoznání vyprasenej šel spokojeně ležet na trávník respektive na to, co před těmi horky bylo trávníkem…
Nejde jenom o velikost. Ale představuji si ty úšklebky, jak takový “smeták” přece nemůže být nebezpečný a ono ejhle!
Takové popelení je instinktivní reakce, jak se zbavit staré srsti a vnějších parazitů. Načančané psy (a koně) chce mít člověk. Oni na to mají jiný názor. 😉
Kdysi dávno kamarád po ježdění poctivě vypulíroval kobylu, ještě ji dvakrát obešel, jestli nemá někde nějaký zapomenutý flíček, aby nedostal vynadáno za odfláknutou práci. A dotyčná se po vypuštění do výběhu s rozkoší vyválela v první blátivé louži. Tož tak.
🙂
https://youtube.com/shorts/oWPgKrB7ROY?si=-YT72tRdiDR8-JC7
Uz jsem imunni - uz me nenastvou😂
V takových vedrech přece není nad chladivou bahenní koupel! A jak je to dobré na pleť! 🙂
..když ono jim to jde alespoň k barvě..😀
me uz jen fascinuje, jak se tohle chovani navzajem psi uci.
Byvaly doby, kdy mi to zadny pes nedelal. A pak prisla Kaca -a ta je prebornik. Vali se = drbe si zadicka celorocne. Umi vyhledavat boruvci -to pry je labuzo…jakmile je ji teplo -je jak dromedar. Vodu citi na kilometry. Ze najde bahno touhle dobou -to je OK, ale ona umi najit i led v zimne a i na nem se umi valet tak, ale se ochladila…kdyz neni voda/bahno -vyhrabavaji si venku jamy na vlhkych mistech 😂
a postupne to uci vsechny….ted je posledni vovcacek - ten jeste nechladi boky a hlavu zvrchu, jako ostatni - ale podvozek a spodek krku? tam uz nevaha. Zajede do bahna a uz lezi na placaka…kamosky pes nema rad vodu. ale louze probiha taky - nevi proc, ale dela to. Vsichni, se kteryma vencime uz se to naucili podle ni - drbat si zada a delat si baheni zabaly…
dekuju za klece v aute kazdy den 🤣
Tak Alana byste do toho nedostali ani párem volů.Přece by si neumazal svoje bílé tlapky😂
jj. to jsem slysela u dost psu 😂😂😂
zacina to nenapadne a neni to hned - drbanim zadicek v boruvci a jehlici, pak uz to delaji i na loukach… a v parnem lete vetsinou dojde na prvni vodu…jen pacicky v potucku namocime🤣
..vždycky se velmi dobře naučí blbnutí.. no jo fena šikovná vynalézavá, psa by to nenapadlo neb nemá tak rozvitou fantazii….naštěstí motýl už je zase v původním stavu, uschnout a bordel opada, má naštěstí samočistící srst, ale vypadal strašně..ono jak je bílej, tak ten bordel víc svítí…
Taky mame jednoho blondaka v procesu uceni😇
Kaca je takovy prirodni typ obecne…v divocine by se o sebe dokazala postarat 🤣a rada ukaze i ostatnim, jak na to. Rozlovila by celou smecku , kdyby ji to bylo umozneno 😇
i kdyz - ted jsem ji musela jit zahnat ze zahrady - i dneska se “opalovala” - skoro jsem se spalila o retizek, co mela na krku. tak asi zase tak moc nepremysli o nasledcich😀
…učenlivý hošíček, chtěla bych vidět finále, je to alespoň byťák?
Většina čuvačů plavala,bahno tedy ne,ale Alan má na vodu svůj názor a kdybych se měla utopit,tak dál než po zápěstí nepůjde.Mám obavu,že kdybych ho do tý vody hodila,tak ho budu muset zachraňovat😄
acher:Většina čuvačů plavala,bahno tedy ne,ale Alan má na vodu svůj názor a kdybych se měla utopit,tak dál než po zápěstí nepůjde.Mám obavu,že kdybych ho do tý vody hodila,tak ho budu muset zachraňovat😄
Myslím, že kdybyste ho hodila, tak by věděl, co má dělat, ale strachu z vody by se nezbavil, spíš naopak, bylo by to daleko horší, mohl by mít až panickou hrůzu z vody. Holt prostě každej pes vodu nemusí mít rád.
Nenutím ho do toho,k ničemu to nepotřebuji.Alespoň když prší,je mokro,bláto,tak on chodí domů čistý a ani není moc mokrý.Tak i k tomu to je dobrý.
acher:Nenutím ho do toho,k ničemu to nepotřebuji.Alespoň když prší,je mokro,bláto,tak on chodí domů čistý a ani není moc mokrý.Tak i k tomu to je dobrý.
To jsem napsala tak všeobecně proto, že někteří lidi to dělají, že hodí psa do vody. Ne že bych si myslela, že byste to chtěla udělat. Já znám i paní, která svoji fenku připravovala na OVVR tak, že jí doma na dvorku za zadkem házela petardy. A pokazila si ji.