»
Odpověď na příspěvek uživatele
Zrzavci z 31.01.2026, 11:23:35
No,když pes může být psem…včera na vycházce-na cyklostezce-Dafi si kluše,sem tam,obejdem ten rybníček,jedem k druhýmu rybníku,kde se teda dělaly ty obíhačky-Žeryk strom,Dafi hoodně stromů a křoviska a šly jsme tam,zpět,to si běhaly,čmuchaly-a já-fot too,fot too-Dafi běžííí fot tooo…..-na přítele,
nebo jsme prvně jely na Chocholík před rokem v zimě středa dopoledne-sníh-Dafi běžela-klusem tam zpět a já furt,furt,furt fotila jak běžííí a je kus ode mě a běží tam i zpět!!!!!!
když jsme na podzim byly výlet v Chřibech-kazatelna,Kozel,sv.Klimentek-a DAFI BĚŽELA DO KOPEČKA-CHÁPETE TO VŠICHNI!!!!!!!ONA BĚŽELA DO KOPEČKA!!!TAK JÁ ZAS-FOT TO,FOT TO,DĚLEJ FOT TO-ONA BĚŽÍ SAMA OD SEBE DOPŘEDU!!!!!!A DO KOPEČKA!!!!
já- bych byla ráda,kdyby si na vycházce běhaly,hrály si spolu,a tak..ale-Žeryk celej život!!!běhá prvních 10minut a pak jde 3 kroky za mnou krokem…
u té cyklostezky jsem mu házela uzlík,protože jsme šly tam-to si čmuchal,běhal,obejít rybníček,a Žeryk za nohama,tak aby mu nebyla zima…
dřív se honily na terase/dvoře-bože-to vám byla taková prča!!
My seděly na terase u toho dlouhýho stolu-já,přítel,rodiče a Dafi s ŽERYKEM-TRYSKEM HODINU KOEL STOLU,JEDEN VCHOD,DRUHÝ VCHOD,KOLEM KONSKÝCH SANÍ A HODINU SE HONILY!!
KAŽDÝ VEČER-MY BYLY MRTVÍ SMÍCHEM😀😀😀