Já jsem dřív dávala levné granule jako přílohu k masu. Třeba středoasiatka by samotné maso nebrala,ale s těmito super levnými granulemi misku vymetla. Prostě ¾ kg nějaké mletiny nebo kuře + místo vaření přílohy kelímek šitgranulí.
Já jsem dřív dávala levné granule jako přílohu k masu. Třeba středoasiatka by samotné maso nebrala,ale s těmito super levnými granulemi misku vymetla. Prostě ¾ kg nějaké mletiny nebo kuře + místo vaření přílohy kelímek šitgranulí.
Je fakt, že levnější granule dle mého musí být opravdu nějak ochuceny, ovoněny…protože Gina mi žádný ty “kvalitní” jíst nechtěla, ale levnější varianty si zobne. A možná čím levnější tím víc “chutnější”.
Jako dneska si myslím, že už bychom granule nepotřebovali, ale Gina je strašná konzerva a prostě po večeři musí dostat odměnu, buď nějakou sušenou lopatku a nebo záušeček a potom tu hrstičku granulí….když to tak není tak nejdřív blbě čumí a pak začne i držkovat. A kdo to má poslouchat.
janaa:Tak co se týká té konzervy,tak to už je o idiocii ne šetřílkoství. Schválně jsem na to koukla,pro velkýho psa je dávkování skoro dvě denně. To je 70 kč. V téhle ceně budu psa krmit luxus masem. Pokud potřebuju šetřit,tak za daleko menší peníze. Takže idiocie😎
Jo na to jsem taky kokala…2,5 kila žrádla (tohle jinak nazvat nemůžu)…když opomenu ty peníze, tak to je fakt velká denní dávka….jako i pro mojí velkou bílou medvědici…
Když vezmu nějaký doporučený množství v barfu..resp. to od čeho se člověk odpíchne, u dospělýho psa 2% váhy psa….u Giny je to 1,2 kg…moje psice sní půl kila masa k večeři, malý kuřecí stehno k obědu a malou hrst granulí…takže nějakých 750 gramů…takže taky za nějakých 60-80 korun denně dle toho, za jaký prachy seženu kuře a jaký má zrovna maso…
spořílky na psím jídle.
Já si myslím, že spíše lidi nepoučení a zblblí reklamami. A ještě, když jim to doporučí veterinář…
kometa:spořílky na psím jídle.
Já si myslím, že spíše lidi nepoučení a zblblí reklamami. A ještě, když jim to doporučí veterinář…
Tak ale tyhle marketovky veterinář nedoporučí. Ten bude prodávat hillsky,RC apod., co má v ordinaci
musí být opravdu nějak ochuceny, ovoněny…
Tak většina lidí si taky dá radši slané brambůrky než mrkev, že jo.
janaa:Tak ale tyhle marketovky veterinář nedoporučí. Ten bude prodávat hillsky,RC apod., co má v ordinaci
Jasně. Myslela jsem to obecně - že vet lidi vyděsí, protože barf je “nebezpečný”.
Tvl bych nechtěla sbírat odpad potom, co by pes žral dvě tyhle konzervy denně. To abych měla hnojiště jak pro koně 😃
A ta vůně😂 si představuju takovejten oblek,co mají doktoři v katastrofickejch filmech,který pracujou s tím nejnebezpečnějším virem ever😂
A jak jim to jede! 🙂
Tak asi proto to ti lidi venku nesbírají 🤔