My jsme těsně po revoluci krmili K9. Teď by to psovi nikdo nedal. Ani nevím, jestli to pořád existuje.
My jsme těsně po revoluci krmili K9. Teď by to psovi nikdo nedal. Ani nevím, jestli to pořád existuje.
No a nám chovatelka, když jsme si brali afgána v roce 1998 doporučila eukanubu jako, že nic lepšího není… tak teda nevím jestli nic lepšího nebylo, ale asi nejdražší byla určitě… koupili jsme to, než jakože přejdeme na jinou stravu, ale afgáně se toho ani nedotklo, tak jsme to dali kámošovi pro vovčáka.
Hm, to máš vlastně asi pravdu. No já se v těch granclích vůbec nepohybuju, nerozumím tomu ani za mák. Na co třeba se zaměřit - jasně, podíl masa - ale kolik ho tam bývá nejvíc? Co tam být nemá a tak. Naprosto nemám šajna.
Při výběru granulí je potřeba mít podíl masa co nejvyšší - alespoň 50-70%. Je třeba se vyhnout granulím s obilovinami, umělými barvivy nebo konzervanty. Obecně platí, že čím jednodušší a přehlednější složení, tím líp pro vašeho pejska❤️
Ať se trochu inspiruju – jaké granule teď používáte vy? 😊
Schválně, jestli vám odpoví “rawbark”. Reklama - viz vedlejší vlákno.
Jestli jo, tak tam není dle Zuzika dost masa. Uvádějí, že do granulí melou 50 procent čerstvého masa, tj. po usušení tak třetina. Nepovedlo se mi proklikat na analýzu, to bychom byli moudřejší, co to tam vlastně dávají.
Ale pokud se jedná o standardní suché granule, tak nebude 50 procent suché granule maso. To prostě není možné.
Ve vedlejším vlákně (A zase ty granule) si zuzik notuje se žankou, která rawbark granule propaguje. Mám podezření, že i MarMa je roztleskávačka. Tyhle příspěvky jsou tak nějak podle jednoho mustru.
To může být klidně pravda. Ale není pravda, že ty granule mají 50 procent masa.
Varaxi:To může být klidně pravda. Ale není pravda, že ty granule mají 50 procent masa.
Lidem, kteří o jiné stravě nemají ponětí, to stačí, pro ně je to hodně masa. 🙂
Varaxi:To může být klidně pravda. Ale není pravda, že ty granule mají 50 procent masa.
To taky netvrdím.
U svatýho pitbulla!
Obiloviny!
Rejže! Co je na rejži blbýho?
Nebo to hnusný, co ste z toho všici teď moderní, merlík. Se toho na zahradě nedá zbavit a kupujete to za velký prachy, dyž se tomu dá cizokrajný méno. Kuskus. Špalda.
Koláče špaldový! To povim Megi, že nemá jíst koláče, vás sežere, všecky!