Při výběru krmiva pro svého psa jsem se vždy soustředila na kvalitu a složení. Hledala jsem něco, co bude obsahovat vysoce kvalitní suroviny, žádné obiloviny a hlavně pořádné maso. Náš pes má citlivé zažívání a bývá dost vybíravý, takže to nebylo úplně snadné. Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví. Navíc jsou bez obilovin, takže se mu konečně zlepšilo trávení. Objednávala jsem je z krmiva-pucalka .cz už několikrát a pokaždé dorazily rychle a bez problémů. Líbí se mi i přístup obchodu, protože vždy poradí a mají kvalitní sortiment.
Názor na granule
A je to zase tady! Marp!
Ale dali jste si na čas - příspěvek vytažený po půl roce. Většinou vám to trvá jen pár dní.
Jenom jsem nepochopila, jak můžou granule salmon obsahovat hovězí, krůtí a zvěřinu..
Alena:Při výběru krmiva pro svého psa jsem se vždy soustředila na kvalitu a složení. Hledala jsem něco, co bude obsahovat vysoce kvalitní suroviny, žádné obiloviny a hlavně pořádné maso. Náš pes má citlivé zažívání a bývá dost vybíravý, takže to nebylo úplně snadné. Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví. Navíc jsou bez obilovin, takže se mu konečně zlepšilo trávení. Objednávala jsem je z krmiva-pucalka .cz už několikrát a pokaždé dorazily rychle a bez problémů. Líbí se mi i přístup obchodu, protože vždy poradí a mají kvalitní sortiment.
Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví.
Prosím vás, pán/pani z krmiva-pucalka, keď už teda nemáte na platenú reklamu, aspoň si po sebe čítajte tie príspevky.

A tak já bych i věřila, že granule “Salmon” budou obsahovat třeba hovězí lůj atp.😛🤪
Já jsem spokojená s granulemi i konzervami od rawbark. Vybrali jsme je proto, že neobsahují žádné obiloviny ani dochucovadla. Naši psi teda nemají žádné zdravotní problémy jako třeba alergie nebo intolerance, ale v takovém případě tam sestavují granule na míru podle potřeb konkrétního pejska. U nás chutnají, takže za mě dobrý 🙂
Ale když krmím barfem, tak je to přece taky bez obilovin a ochucovadel.
A upřímně, nevěřím, že se do granulí nepřidávají konzervační a protispékací látky.

Tak tohle je hlavně reklama
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/12194-vhodny-granule-pro-psa/9/
Protispékavé se tam nic dávat nemusí, jsou granule sušené v troubě, lisované,
a ani ty extrudované se nemusí to. Tohle se dělá spíše u jídla pro lidi, to si někdy počtěte obaly.
Granule pro psy se rozsypou, rozpadnou, to nevychází, ne?
Konzervace je všude.
Ale čím?
Špatně vit. C atp.?
Ono to pak nevydrží dva roky, ale to mně neva.
No a Rawbark je čistý podvod na zákazníky.
Nazdar, Kulíšku.
Mohu se prosím poradit ohledně výběru granulí pro psa? Docela by mě zajímalo, na co bych si měla třeba při výběru dávat největší pozor? Já jsem právě už nějaké kupovala, ale pes nám to nechce moc žrát…

pes nám to nechce moc žrát…
Má rozum, proč ho nekrmíte normálně ?
Pokud nejste další roztleskávačka, tak tady ve vláknech najdete odpověď..
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/12194-vhodny-granule-pro-psa/12/#prispevek252719
Min 90% zdejších pejskařů granule nekrmí…
Je to roztleskávačka. Stejný dotaz je ve vlákně Plíseň na granulích.
Ve zvěrokruhu u nás dostali novou značku granulí Carnilove Salmon. Přemýšlím nad tím. Nějaká recenze by se mi prvně hodila.

Anonymní:Ve zvěrokruhu u nás dostali novou značku granulí Carnilove Salmon. Přemýšlím nad tím. Nějaká recenze by se mi prvně hodila.
žádnej zázrak, zase honí bílkoviny hrachem, kvalita zpracovaných odřezků (zbytků)lososa bude víc než diskutabilní…
za ty prachy by měl spoustu čerstvých skeletů či jiného kvalitního masa

Zvěrokruh prodává Canagan, když už, kupte ten.
Tam ten losos je bez problému. Ale zaplatíte to…

Tam ten losos je bez problému. 🤣
rozhodně, byl původně určen pro britskou královskou rodinu…
No Canagan právě krmím teď. Ano je dražší než ta novinka, ale budu se toho držet. O carnilove píší recenzi na bezedné misce, že se hodí na citlivé zažívání, ale podobné plky se asi najdou u každých granulí. Ještě by mě zajímalo co jsou ty mořské plody obsažené v granulích.

V těchto továrnách je určeno, že se používají suroviny, které - než vjedou do mixu v hale - jsou human grade. Navíc loveno kolem Skotska, ne v umělém chovu.
Což se o zmrzlých blocích čehosi, co se používá zde,
jaksi říct nedá.
Už jen ten obsah omega 3, rozdíl až jako trapný. https://canagan.com/uk/dog-food/scottish-salmon-dry-dog-food/
https://www.carnilove.cz/1/Carnilove-Salmon-for-adult-dogs-12-kg.html
(Všimněte si, že vůbec nepoužívám ironii ani se nikomu nesměji.)

To nevim, kde jsou mořské plody,
v Canagan ne. 🙂
Proč řešíte změnu a proč nekoupit rovnou toho lososa?
Mám jich plný box v mrazáčku a kg stálo méně než kilo těch granulí. 😀
To je strašný, ne?
Ty mořské plody se uvádí u Carnilove Salmon, vybavila se mi ta čokoláda 🙂 Proč řeším změnu? To je taky to nad čím lamentuji už dlouho. Je lepší držet se jedné značky dlouhodobě nebo to hafanovi střídat pro pestrost? Na jak dlouho vám vydrží kilo lososů?
Větší pestrost by byla při barfování.
Pokud krmíte granule, tak bych se držela jedné osvědčené značky.

To záleží na tom,jak máte velkého psa.Mám velkého psa 55 kg.Krmím vším.Maso hlavně syrové,ale občas i vařené,třeba divočinu,dostává trochu příloh rýži,brambory,vločky,pohanku,kroupy,jáhly,vařenou zeleninu,syrovou nežere,tvaroh,jogurt,kozí mléko,,ale i třeba střeva při zabíjení králíků,sežere kukuřici slepicím,tvrdý rohlík,chléb,nějaký bobek od králíků,řepné řízky s kukuřičným šrotem pro králíky,prostě všechno,dokonce,když není zbytí,i ty granule.Krmíme tak všechny psy desítky let.Neznám alergie,průjem .Maso kupuji různě.Pro lidi když je něco v akci nebo výprodeje,mražené maso pro psy,doma králíka,slepici,odřezky z koz.Teď třeba má v mrazáku kuřecí krky,skelety,hovězí ořez z akce,z masa pro psy kuře s lososem,kachnu,krůtu,jehně s kuřetem a hovězím,hovězí s dršťkou,směs vepřové,hovězí,kuře a neprané dršťky.