Aktuálně: 2 774 inzerátů260 975 diskuzních příspěvků19 160 uživatelů

Smazání účtu

kometa
kometa správce
13.07.2025, 09:30:01 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.07.2025, 09:18:21

Nebylo to hned.

Nechápu. Když se mi tady nelíbí, tak se odhlásím a přestanu sem chodit, ne? A časem zmizím v propadlišti dějin.

Viz Sarah - někteří tady vykřikují a demonstrativně odcházejí. A pak se vrátí jako anonymové nebo pod jinými nicky.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.07.2025, 11:38:42 xxx:xxx.3147:b75

Já tomu mazání nerozumím. Zkrátka přestanu přispívat a za pár dní po mě neštěkne pes. Tahle iluze vlastní důležitosti je opravdu legrační, vždyť se jedná jen a pouze o víceméně anonymní účet na internetu, nejde o nic zásadního.

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:59:07 xxx.xxx.177.249
drvodelkafialova:

Já tomu mazání nerozumím. Zkrátka přestanu přispívat a za pár dní po mě neštěkne pes. Tahle iluze vlastní důležitosti je opravdu legrační, vždyť se jedná jen a pouze o víceméně anonymní účet na internetu, nejde o nic zásadního.

Asi tak, naprosto souhlasím!👍

N (neregistrovaný) 13.07.2025, 14:14:26 xxx.xxx.189.103
drvodelkafialova:

Když člověk dostane záchvat sebestřednosti či vlastní důležitosti, tak stačí vylézt na nějaké vyvýšené místo a kouknout se na to mraveniště pod vámi.🙂 Ne nejsem důležitý a už vůbec ne nenahraditelný. A hlavně mám lepší kamarády než jsou lidi..😄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.