Aktuálně: 2 776 inzerátů261 141 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Stella

Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 02:13:25 xxx.xxx.32.87
Sarah01:

Kdyby jsi to stále neživila, tak by to tady už nikdo neřešil. Opakuji ti tedy znova: nepřeji si, abys posílala moje soukromé zprávy cizím lidem, byly to zprávy soukromé a tedy určené jenom tobě. Nějakou L. S. vůbec neznám a ona nezná mě. Doufám tedy, že když už jsi mě u ní pomluvila tak, že zmiňuje jakési neexistující dopisy s pruhem, žaloby, šikany a stalking, tak že jsi jí sdělila i to ostatní. 

Proč Tě tehdy nezajímalo, že mi někdo odtud napsal, že Tě stalkuji (respektive kdo to byl)? Což se mě hluboce dotklo… NIKDY jsem Tě nestalkovala. A někdo odtud mi to napsal…vyřčená slova příliš nelze vzít zpět.

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 02:20:49 xxx.xxx.32.87
Irma19:

Promiňte, Zrzavci, jste chytrá ženská, ale nějak jste ten mozek při psaní příspěvku zapojila jen napůl. Ne vše se odehrává veřejně v diskuzi, máme tu také soukromé zprávy…🫣

Ano, potvrzuji slova Irmy.

Pokud si alespoň někdo povšiml, od křivého obvinění mé osoby jsem tu cca 2 měsíce nebyla. Jak jsem psala, asi 5x nebo 6x jsem si vyzvedla SZ - na to je potřeba se přihlásit. Ale diskuze jsem nečetla, a to vůbec.

Kolem 10.12. jsem obdržela SMS proč tu nejsem - že se tu šíří nehezké spekulace. Takže jsem sem opět párkrát zašla. Nenašla jsem vůbec sílu jít někam do listopadových příspěvků. 

Myslím, že je zcela zbytečné psát zde jakékoli obhajoby probobligovsky smýšlejícím ženám majícím jasno na první dobrou. 

0 hlasů
Anonymní (neregistrovaný) 12.01.2025, 02:34:21 xxx.xxx.32.87
Sarah01:

OBECNĚ psané příspěvky, kde píšete cituji "nejmenovaná mrs. O´Connor" , to by snad došlo i mrtvýmu, ne?

Ten zbytek nekomentuju, protože to bylo úplně jinak, Fikovnice ví a Megi to vystihla naprosto přesně. Jinak teď jste mi potvrdila, že soukromé zprávy posílané určité osobě byly přeposílány někomu jinému, který nezná mě a já neznám jeho. Paráda, to je asi z morálního i lidského hlediska úplně v pořádku. 

Pokud L.S. narážela na Tebe (a já za ni psát nechci), tak se ptám: Ty a Tvoje suita jste nikdy, prostě nikdy, v přezdívkách, narážkách a urážkách nepoukazovalY na mě? Stačí si to zde projít zpětně k začátku ledna, a najdu xy takových příspěvků.

Rozumím, že bylo lepší nereagovat - zřejmě pro obě strany. 

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 02:34:49 xxx.xxx.32.87
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 12.01.2025, 02:34:21

Fíkovnice

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 02:41:06 xxx.xxx.32.87
Sardullah:

Jestli si Sarah s Fíkovnicí něco soukromně “udělaly”…tak by si to měly vyřídit soukromně mezi sebou….vůbec nechápu, proč se do toho plete někdo další… L.S. a proč to navíc probírá tady, kde asi většina lidí nemá šajn co se stalo a vůbec to nesouvisí s fórem.

Pokud se jedná o soukromou záležitost, tak mi přijde krajně nevhodné, aby se tady někdo do Sarah pouštěl…a jestli zmiňuje něco, co Sarah udělala jako vrchol hnusu, tak mě přijde dost nechutné to zase zmiňovat tady…a zbytečné, protože za prvé je to nějaký jednostranný pohled…za druhé asi dost z nás vůbec neví k čemu došlo (teda alespoň já ne) a je nám do toho kulový, netýká se nás to, za třetí to je asi čistě soukromá záležitost a probírat to takhle na fóru mi přijde totál na palici.

L.S. vůbec jsem nepochopila o co vám jde a je mi to vlastně úplně jedno…myslím si, že se můžu považovat za nezúčastněnou osobu…měla jsem dobré internetové vztahy s Fíkovnicí a myslím, že i se Sarah, takže ani na jednu nemám pifku a dost mi vadí to…z mého pohledu…útočení na Sarah…takže prosím, běžte s tím někam….

Počkej, Jani, a Ty nevíš, že S. v listopadu napsala VEŘEJNĚ sem, že ji někdo stalkuje? A pak přišly různé narážky/urážky, že v tom mám prsty já? Kdyby to zůstalo soukromě, řešilo by se to soukromě. 

Bohužel, v jeden večer se S. rozhodla to sem napsat veřejně. 

0 hlasů
Fikovnice
Fikovnice 12.01.2025, 03:10:12 xxx.xxx.32.87
megi-the-pes:

Viděla jste tu konverzaci celou? Asi ne. Vytrženo z kontextu, a to dost hnusně. Ale přesně tohle se dalo čekat (ne od Vás, vím, že jste hodná osoba). 

My víme, co se dělo a kde všude útržky skončily, útržky. 

Je to nějak takhle: “Proč mi teď vyčítáš tohle, dobře víš, že když jsem mohla, tak jsem ti pomohla…”
A eště je to člověk, který pomůže,  i když sám skoro nic nemá.
Typické.

Tak snad už stačí. 

Sarah01: drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi! 

“My víme, co se dělo a kde všude útržky skončily, útržky.”

Aha, Vy víte… Takže máte přístup ke konverzaci. No comment!!! Nemá vůbec smysl s Vámi diskutovat. Proto, jak sama píšete, čau!

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 03:57:13 xxx.xxx.32.87

Ještě podotek: Kde se ve vás bere tolik zloby, urážek, nenávisti, nařčení…? Někde na začátku tohoto vlákna vám to napsala Rina.

Je to smutné. Máte tak nešťastné životy nebo jaký je důvod?

0 hlasů
Daja
Daja 12.01.2025, 04:46:55 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fíkovnice z 12.01.2025, 03:57:13

Dobre ránko😉,

jsem stále zmatená tady s těch všech psaných slov.

Prosím mohl by už někdo veřejně vystoupit a napsat co se vlastně už půlrok řeší?

Daja

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 05:06:27 xxx.xxx.32.87
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 12.01.2025, 04:46:55

Dajo: Moje rozhodnutí je se zde v tomto vlákně již nevyjadřovat. Snášet internetovou šikanu fakt dál nepotřebuji a nechci. Ať se Vám daří!

1 hlas
Daja
Daja 12.01.2025, 05:29:20 xxx.xxx.121.46
Fíkovnice:

Dajo: Moje rozhodnutí je se zde v tomto vlákně již nevyjadřovat. Snášet internetovou šikanu fakt dál nepotřebuji a nechci. Ať se Vám daří!

A děkuji Fíkovnice😉.

Daja

0 hlasů
Fíkovnice (neregistrovaný) 12.01.2025, 05:38:24 xxx.xxx.32.87
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 12.01.2025, 05:29:20

Nemáte Dajo vůbec zač. Kéž celé toto vlákno zmizí…

0 hlasů
Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 08:01:08 xxx.xxx.162.253
Fíkovnice:

Proč Tě tehdy nezajímalo, že mi někdo odtud napsal, že Tě stalkuji (respektive kdo to byl)? Což se mě hluboce dotklo… NIKDY jsem Tě nestalkovala. A někdo odtud mi to napsal…vyřčená slova příliš nelze vzít zpět.

Nikdy jsem nikomu nepsala, že mě stalkuješ, nikdy. Ať sem klidně někdo napíše, jestli jsem mu psala o stalkingu, kdokoliv. Přečti si sama znovu, co máš na Messengeru, hlavně, co jsi psala ty mně. Já nemůžu za to, že si vytváříš domněnky. Já si můžu psát i lajkovat, co chci, jsem dospělá a svobodná osoba a vždy jsem se tady snažila diskutovat slušně, nikoho neurážet. Žádnou suitu tady nemám, nikomu zprávy z Messengeru nepřeposílám. A žádnou L.S. neznám, nikdy jsem tady od ní nic nečetla, nikdy jsem si s ní nepsala. Na výslechu na PČR jsem byla jednou před těmi 5 lety a kvůli čemu, to dobře víš. Nikdy jsem nepsala o žádných jiných obálkách, které lítají vzduchem jako vlaštovky. A co nechápu, že sem ta osoba napíše ještě teď v lednu a rozdmýchává to tady. Vždyť jsi mohla dávno napsat nebo zavolat, ale neudělala jsi to, raději to řešíš s cizími lidmi.

0 hlasů
megi-the-pes
megi-the-pes 12.01.2025, 08:28:51 xxx.xxx.124.197

Stelle sem psala, že ji někdo stalkuje? V listopadu, který nikdo nečet a taky tady nebyl 2 měsíce, jenom v prosinci jo, nepřihlášený, ale to se nepočítá.

No tak to konec. 

Ulice hadr.

To je vono… domněnky, polopravdy, soukromá korespondence vyvěšená na návsi, jé, on to tu někdo propálil, pak to takhle dopadá. 

Jsem říkala už dávno, udělejme tlustou čáru a ať se fikovnice vrátí, že to bylo jenom nedorozumění, 
ale asi je potřeba to pořád otevírat, 

no tak si to užijte, trpět budete, dokud neodpustíte i sobě. 
Na to jsou dobří terapeuti, zrovna si jednoho hledám,
není to ostuda, navíc oni také potřebují jíst.

Zavolejte si, jedna to tak nemyslela a druhá na tohle není zvyklá, takže to brala jinak, to je celé!

Tohle k ničemu nevede; bude hůř.

Tak se bavte o zvířátkách, nebo se dobrovolně zablokujte.

Nebudu každý den začínat takovými sra.kami, 

oni toho ti psychologové tolik neunesou.

Osobní kecy by měly dostávat tři dny, týden zákaz. Můžete začít mnou. 

7 hlasů
Irma19
Irma19 12.01.2025, 10:10:24 xxx.xxx.239.133

Citace z příspěvku Megi: "…Jsem říkala už dávno, udělejme tlustou čáru a ať se fikovnice vrátí, že to bylo jenom nedorozumění, 
ale asi je potřeba to pořád otevírat,no tak si to užijte, trpět budete, dokud neodpustíte i sobě. 
Na to jsou dobří terapeuti, zrovna si jednoho hledám, není to ostuda, navíc oni také potřebují jíst…..Zavolejte si, jedna to tak nemyslela a druhá na tohle není zvyklá, takže to brala jinak, to je celé!Tohle k ničemu nevede; bude hůř…..Tak se bavte o zvířátkách…"

Vnímám ten konflikt naprosto stejně. Holky, zavolejte si, nic nikomu nevyčítejte a každá se omluvte za “svoji část.”  Jinak se nemáte šanci pohnout dál, však je to vidět i tady, že se to cyklicky přetřásá a nabaluje dál…🙏🍀

3 hlasy
Orionka (neregistrovaný) 12.01.2025, 10:16:49 xxx.xxx.226.32

Jen koukám, kde se to tu zase vzalo. Řešilo se tu dítě x nedítě = Stelle…..pak jestli štěně a dítě jedno jsou a najednou jsou tu znovu dvě, které se krákají za copy a každá má svůj fanklub. Proboha - dospělé ženské!!!

0 hlasů
Anonymní (neregistrovaný) 12.01.2025, 10:27:14 xxx.xxx.134.34

Když je tu Fíkovnice, není tu Stelle.

A naopak. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 

0 hlasů
Verun
Verun 12.01.2025, 10:31:36 xxx:xxx.6cd3:f8f2

Kdyby si každý striktně oddělil virtuální svět a osobni život nebylo by tolik nedorozumění. 

3 hlasy
Sardullah
Sardullah 12.01.2025, 10:47:19 xxx.xxx.189.104
Fíkovnice:

Počkej, Jani, a Ty nevíš, že S. v listopadu napsala VEŘEJNĚ sem, že ji někdo stalkuje? A pak přišly různé narážky/urážky, že v tom mám prsty já? Kdyby to zůstalo soukromě, řešilo by se to soukromě. 

Bohužel, v jeden večer se S. rozhodla to sem napsat veřejně. 

Jani, napsala bych ti SZ, protože už se mi to nechce rozpatlávat tady, ale nejde to…tak ještě poslední, co k tomu napíšu…

Ano zaregistrovala jsem, že Sarah měla s někým zde problém…vyjádřila jsem patřičné pohoršení, protože mi to přišlo neskutečné….to, že jsi v tom byla ty jsem vůbec netušila, to jsem defakto zjistila až teď. Nevím, kdo byl jak v obraze, já teda vůbec …nevěděla jsem kdo a proč.

Jestli se někde objevily nějaké narážky na to, že jsi to byla ty, tak jsem je asi přehlídla…a nebo možná nepřehlídla, ale nedovtípila jsem se.

Ani jednou z vás já osobně nemám problém…jestli se něco vyskytlo mezi vámi dvěma a soukromě, tak to opravdu není moje věc a myslím, že mi ani nepřísluší se pídit po tom o co se jedná, nedej bože se stavět do role nějakého soudce a pod.

Jestli na tebe bylo někde v diskuzích útočeno, jako teď na Sarah, tak je možný, že mě to minulo…nestíhám číst úplně všechno a to, co se tady ve finále dělo, to ani nebudu komentovat. Pokud bych na takové příspěvky kápla a měla bych z toho stejný pocit jako teď u Sarah, tak bych napsala to samé…že to není naše věc a že byste si to měly vyřídit sami mezi sebou.

To jestli ty jsi situaci probírala s někým dalším ve svém reálném soukromém životě…jestli jsi někomu nasdílela soukromé zprávy…fajn..tvoje věc, ale vůbec se mi nelíbí, pokud někdo takový pak vleze sem na diskuzi a probírá to zde. 

V žádném případě se nechci zastávat ani jedné z vás…já jsem vám u toho, co se mezi vámi stalo, nesvítila, nebyla jsem zainteresovaná osoba… takže já vůbec nebudu hodnotit, která z vás je v právu, která má nebo nemá pravdu…ale tohle mi celé přijde, že jde o to očernit Sarah zde na fóru, udělat jí tady zle…

Takže ještě jednou…jestli ti někde zde na fóru bylo ublíženo, bylo na tebe útočeno stejně jako teď na Sarah a máš pocit, že Sarah jsem se teď zastala a tebe ne, tak to opravdu není, že bych některé z vás nadržovala.

Jsme tady ve velké většině letité spoludiskutérky…(chlapy do toho nepočítám..ti se většinou taktně drží stranou)…už jsme tady za ty léta na sebe naprášily kde co a i když se spousta z nás osobně neznáme, tak ale máme o sobě jakous takous představu …že se tady shádáme do krve kvůlivá kastraci, granulím…že dostane držkovou člověk, co vymáchá štěněti čumák v loužičce…že se rozvine vášnivá debata o tom, kdo má jak vychovaného/nevychovaného psa…ok …jsme na fóru o zvířatech.  Ale soukromé spory tohoto typu sem určitě nepatří…už jen proto, že tady nejsme uzavřená skupina, do které má kdokoliv přístup, ale veřejné fórum, které může číst kdokoliv.

Vím, že to nemáš v životě jednoduchý…ale to je spousta z nás…taky jsem už delší dobu totálně v zadeli, ale nemyslím si, že bych to tady měla ventilovat a nebo s někým zde probírat…ono přeci jen reálný život a tento internetový mám tak nějak oddělený.

Takže pojďme se vrátit k našim chlupáčům…a já se jdu podívat do vlákna, kde se krmí ptáčci, že jsem dnes viděla na mém krmítku červenku…tam je totiž svět ještě v pořádku.

8 hlasů
zbynek
zbynek autor webu
12.01.2025, 11:01:33 xxx.xxx.230.164

Dobrý den, 

ukázalo se, že Stelle je na 99 % opravdu dítě, maminka zasáhla a teď bude zřejmě bez mobilu, takže už se tu asi jen tak neobjeví. Téma je tedy vyřešené, vyhovím vašim požadavkům a uzamknu ho. Co se týče Fíkovnice, byl bych rád kdyby se vše vrátilo do starých kolejí. Situace se asi zbytečně moc vyhrotila, psaný projev může někdy vypadat jinak (nebo je jinak pochopen), než by to vyznělo v realitě. Obecná témata můžete dále řešit ve Všeobecném pokecu.

12 hlasů

Toto téma je uzamčené.