Fíkovnice: Počkej, Jani, a Ty nevíš, že S. v listopadu napsala VEŘEJNĚ sem, že ji někdo stalkuje? A pak přišly různé narážky/urážky, že v tom mám prsty já? Kdyby to zůstalo soukromě, řešilo by se to soukromě.
Bohužel, v jeden večer se S. rozhodla to sem napsat veřejně.
Jani, napsala bych ti SZ, protože už se mi to nechce rozpatlávat tady, ale nejde to…tak ještě poslední, co k tomu napíšu…
Ano zaregistrovala jsem, že Sarah měla s někým zde problém…vyjádřila jsem patřičné pohoršení, protože mi to přišlo neskutečné….to, že jsi v tom byla ty jsem vůbec netušila, to jsem defakto zjistila až teď. Nevím, kdo byl jak v obraze, já teda vůbec …nevěděla jsem kdo a proč.
Jestli se někde objevily nějaké narážky na to, že jsi to byla ty, tak jsem je asi přehlídla…a nebo možná nepřehlídla, ale nedovtípila jsem se.
Ani jednou z vás já osobně nemám problém…jestli se něco vyskytlo mezi vámi dvěma a soukromě, tak to opravdu není moje věc a myslím, že mi ani nepřísluší se pídit po tom o co se jedná, nedej bože se stavět do role nějakého soudce a pod.
Jestli na tebe bylo někde v diskuzích útočeno, jako teď na Sarah, tak je možný, že mě to minulo…nestíhám číst úplně všechno a to, co se tady ve finále dělo, to ani nebudu komentovat. Pokud bych na takové příspěvky kápla a měla bych z toho stejný pocit jako teď u Sarah, tak bych napsala to samé…že to není naše věc a že byste si to měly vyřídit sami mezi sebou.
To jestli ty jsi situaci probírala s někým dalším ve svém reálném soukromém životě…jestli jsi někomu nasdílela soukromé zprávy…fajn..tvoje věc, ale vůbec se mi nelíbí, pokud někdo takový pak vleze sem na diskuzi a probírá to zde.
V žádném případě se nechci zastávat ani jedné z vás…já jsem vám u toho, co se mezi vámi stalo, nesvítila, nebyla jsem zainteresovaná osoba… takže já vůbec nebudu hodnotit, která z vás je v právu, která má nebo nemá pravdu…ale tohle mi celé přijde, že jde o to očernit Sarah zde na fóru, udělat jí tady zle…
Takže ještě jednou…jestli ti někde zde na fóru bylo ublíženo, bylo na tebe útočeno stejně jako teď na Sarah a máš pocit, že Sarah jsem se teď zastala a tebe ne, tak to opravdu není, že bych některé z vás nadržovala.
Jsme tady ve velké většině letité spoludiskutérky…(chlapy do toho nepočítám..ti se většinou taktně drží stranou)…už jsme tady za ty léta na sebe naprášily kde co a i když se spousta z nás osobně neznáme, tak ale máme o sobě jakous takous představu …že se tady shádáme do krve kvůlivá kastraci, granulím…že dostane držkovou člověk, co vymáchá štěněti čumák v loužičce…že se rozvine vášnivá debata o tom, kdo má jak vychovaného/nevychovaného psa…ok …jsme na fóru o zvířatech. Ale soukromé spory tohoto typu sem určitě nepatří…už jen proto, že tady nejsme uzavřená skupina, do které má kdokoliv přístup, ale veřejné fórum, které může číst kdokoliv.
Vím, že to nemáš v životě jednoduchý…ale to je spousta z nás…taky jsem už delší dobu totálně v zadeli, ale nemyslím si, že bych to tady měla ventilovat a nebo s někým zde probírat…ono přeci jen reálný život a tento internetový mám tak nějak oddělený.
Takže pojďme se vrátit k našim chlupáčům…a já se jdu podívat do vlákna, kde se krmí ptáčci, že jsem dnes viděla na mém krmítku červenku…tam je totiž svět ještě v pořádku.